Ben jij woonachtig in Noordwijkerhout of hier in de buurt en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Noordwijkerhout? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot 3 kostenplaatjes van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Noordwijkerhout

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder een forse investering kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Noordwijkerhout is dan een perfecte keuze.

In tegenstelling tot een fors bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Meestal gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Noordwijkerhout? Doe een aanvraag van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Kosten specificatie

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De installatiekosten bij zonnepanelen in Noordwijkerhout bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en terugverdientijd. Je kan stellen: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Wat kosten zonnepanelen Noordwijkerhout?

De prijzen van zonnepanelen in Noordwijkerhout nemen snel af. In vergelijking met 10 jaar geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn twaalf tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Noordwijkerhout? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot veertig %! Begin je vergelijking nu en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.