Schoonmaakbedrijf inhuren (offertes vergelijken)

Start vergelijken
  1. Home
  2. Schoonmaak
  4 mins leestijd

  Wil je direct weten wat de kosten zijn voor het laten schoonmaken van jouw bedrijf? Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van een schoonmaakbedrijf in jouw regio. Geheel gratis en vrijblijvend.

  Informatie

  Hoe vind je het beste schoonmaakbedrijf?

  Een goed schoonmaakbedrijf vergelijken doe je via Offerte.nl. Door ons formulier in te vullen krijg je binnen 24 uur van verschillende bedrijven een schoonmaak offerte toegestuurd. Kosteloos en volledig vrijblijvend natuurlijk. Zo kun je eenvoudig en snel een schoonmaakbedrijf inhuren. We sturen je alleen resultaten toe van schoonmaakbedrijven uit jouw regio.

  Zij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijven. Wanneer je bijvoorbeeld in Amsterdam woont krijg je alleen offertes te zien voor deze regio. Wij hebben landelijke dekking waardoor jij altijd schoonmaakbedrijven kan vergelijken binnen je eigen regio.

  Wat zijn de kosten van een schoonmaakbedrijf?

  Het inhuren van een schoonmaakbedrijf hoeft helemaal niet duur te zijn. Als je online kijkt worden er vaak geen prijzen vermeld omdat deze niet ondermijnd willen worden door de concurrenten. De tarieven beginnen meestal rond de 20 euro per uur. Let wel op: dit is een vanaf prijs. De precieze prijs hangt af van bijvoorbeeld de schoonmaak frequentie, het aantal werkplekken en de oppervlakte.

  Ook de aanwezigheid van sanitair speelt een belangrijke rol. Uiteraard kan ook de contractduur interessant voordeel opleveren. Bekijk meer over het gemiddeld uurtarief van een schoonmaakbedrijf 2021.

  Kosten

  Tarieven per vierkante meter?

  Een schoonmaakbedrijf inhuren hoeft niet lastig te zijn. Je wil dat de kwaliteit goed is en je wil niet teveel betalen. Daarom is het altijd goed om ook prijzen te vergelijken.

  De schoonmaak tarieven per vierkante meter worden niet altijd vermeld. Deze maatstaf is namelijk goed te vergelijken en dat zorgt weer voor meer concurrentie. De precieze prijs per vierkante meter hangt echter ook af van wat voor soort schoonmaakwerk er verricht moet worden. Wees zo specifiek mogelijk bij het invullen van het formulier, zodat je goede en op maat gemaakte offertes ontvangt en schoonmaakbedrijven kunt vergelijken.

  Uiteraard is dit volledig vrijblijvend en ben je niet verplicht om met een van de bedrijven in zee te gaan.

  Wat valt onder het takenpakket van een schoonmaker?

  Schoonmakers vallen onder de facilitaire dienstverlening en zorgen ervoor dat openbare, werk- en woonruimtes schoon en hygiënisch blijven. Afhankelijk van het type ruimte dat je wilt laten schoonmaken kun je rekenen op de volgende dienstverlening:

  • Stofzuigen en dweilen van de vloer (eventueel met machine)
  • WC’s schoonmaken en ander sanitair reinigen
  • Prullenbakken legen
  • Afval weggooien in en rondom het pand
  • Straten, portieken en trappenhuizen schoonmaken
  • Meubels afstoffen en poetsen met natte doek
  • Ramen lappen (sommige schoonmakers)
  • Beddengoed en handdoeken verschonen (hotel)
  • Calamiteitenschoonmaak

  Zelfstandige of bedrijf?

  De meeste schoonmakers zijn aangesloten bij een schoonmaakbedrijf. Via het schoonmaakbedrijf komen ze sneller aan werk en zijn ze vaak verzekerd van een vast inkomen. In sommige gevallen kiezen schoonmakers ervoor om voor zichzelf te werken, dit gaat dan vaak om zwartwerk. Ze gaan vaak bij mensen langs die zelf niet in staat zijn om schoon te maken, of geen tijd hebben. Zwartwerkende schoonmakers zijn gelimiteerd in hun mogelijkheden. Als je een erkend bedrijf inhuurt dan ben je verzekerd van professionele reiniging, ervaring en betrouwbaarheid.

  Wat zijn de voordelen van schoonmaak inhuren?

  Een schoonmaakbedrijf inhuren kent vele voordelen. Dankzij de vakkennis die de schoonmakers bezitten, kun je ervan uitgaan dat je woon- of kantoorruimte nauwkeurig en vakkundig wordt schoongemaakt. Daarnaast dekt het contract met het schoonmaakbedrijf verschillende risico’s, onder andere diefstal en wanpraktijken. Ten slotte hou je meer tijd over voor andere zaken. Ook ben je verzekerd van vervangende hulp als er iemand ziek is. Dit zijn dus belangrijke voordelen die je kan meenemen in je overweging om schoonmaak uit te besteden.

  Tips

  Waar moet ik op letten?

  Om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk wordt geholpen, is het van belang om met een aantal zaken rekening te houden. Hier lees je enkele tips die je kunnen helpen:

  • Kijk goed naar de werkzaamheden die zij verrichten
  • Hoe vaak er iemand langskomt
  • Houd naast de prijs ook rekening met de prijs-kwaliteitsverhouding
  • Kies voor een bedrijf dat dichtbij is gevestigd
  • Vraag naar eventuele garanties die je kunt krijgen
  • Kies het schoonmaakbedrijf dat het meest aan je criteria voldoet
  • Of het sanitair elke keer wordt gedaan

  Gratis schoonmaak offertes vergelijken

  Schoonmaakbedrijf inhuren?

  Schoonmaak offertes vergelijken

  Een schoonmaakbedrijf rekent vaak voorrijkosten voor elke keer dat ze langskomen. Daarom is het altijd beter en goedkoper om een goed schoonmaakbedrijf bij jou in de buurt te vinden. Wil jij graag een schoonmaakploeg inhuren, vul dan het bovenstaande aanvraagformulier in met zo veel mogelijk informatie.

  Na de aanvraag ontvang je binnen 24 uur offertes van verschillende schoonmaakbedrijven die zich in jouw regio bevinden. Deze offertes kun je vervolgens met elkaar vergelijken, wat je de mogelijkheid geeft om te kiezen voor de schoonmaak offerte die je het meeste aanspreekt.

  Deze service is gratis en vrijblijvend. Jij kiest er zelf voor of je met een van de bedrijven een contract aangaat.Wij vinden privacy belangrijk en verkopen jouw gegevens ook niet door en sturen geen irritante mails.

  Offerte
  Average rating:  
   0 reviews
  Schoonmaakbedrijven in populaire plaatsen
  Lees meer over onze categorieën