error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Hoe kies ik het beste bedrijf?

Een goed schoonmaakbedrijf vind je snel via Offerte.nl. Door het bovenstaande formulier in te vullen krijg je binnen 24 uur een schoonmaak offerte van 5 verschillende bedrijven toegestuurd. Zo kun je eenvoudig en snel een schoonmaakbedrijf inhuren. We sturen je alleen resultaten toe van schoonmaakbedrijven uit jouw regio. Woon je bijvoorbeeld in Amsterdam? Dan krijg je de resultaten te zien voor schoonmaak in Amsterdam en omstreken.

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een schoonmaakbedrijf?

Het inhuren van een schoonmaakbedrijf hoeft helemaal niet duur te zijn. Als je online kijkt worden er vaak geen prijzen vermeld omdat ze niet ondermijnd willen worden door de concurrenten. De tarieven liggen liggen meestal tussen de €15-30 per uur afhankelijk van de frequentie, het aantal werkplekken en de oppervlakte en of er veel sanitair aanwezig is in het kantoor. Ook de duur van het contract speelt een grote rol.

Aantal keren per week Gemiddeld uurtarief
1 €24-€28,50
2 €23-€25,50
3 €22-25,50
5 €21-€22,50

Wat zijn de tarieven per vierkante meter?

De schoonmaaktarieven per vierkante meter worden niet altijd vermeld. Deze maatstaf is namelijk goed te vergelijken en dat zorgt weer voor meer concurrentie. De volgende prijzen zijn gemiddeld op jaarbasis per vierkante meter:

Aantal keren per week Gemiddeld tarief per m2
1 €19-€23,00
2 €18,20-€20,50
3 €17-€19
5 €15,80-€17

Een kerngetal zoals prijs per m2 of uurprijs is beter te vergelijken dan een totaal kostenplaatje.

Wat valt onder het takenpakket van een schoonmaker?

Schoonmakers vallen onder de facilitaire dienstverlening en zorgen ervoor dat openbare, werk- en woonruimtes schoon en hygiënisch blijven. Afhankelijk van het type ruimte dat je wilt laten schoonmaken kun je rekenen op de volgende dienstverlening:

 • Stofzuigen en dweilen van de vloer (eventueel met machine)
 • WC’s en schoonmaken en ander sanitair reinigen
 • Prullenbakken legen
 • Afval weggooien in en rondom het pand
 • Straten, portieken en trappenhuizen schoonmaken
 • Meubels afstoffen en poetsen met natte doek
 • Ramen lappen (sommige schoonmakers)
 • Beddengoed en handdoeken verschonen (hotel)
 • Calamiteitenschoonmaak

Zelfstandige of bedrijf?

De meeste schoonmakers zijn aangesloten bij een schoonmaakbedrijf. Via het schoonmaakbedrijf komen ze sneller aan werk en zijn ze vaak verzekerd van een vast inkomen. In sommige gevallen kiezen schoonmakers ervoor om voor zichzelf te werken, dit gaat dan vaak om zwartwerk. Ze gaan vaak bij mensen langs die zelf niet in staat zijn om schoon te maken, of geen tijd hebben. Zwartwerkende schoonmakers zijn gelimiteerd in hun mogelijkheden. Als je een erkend bedrijf inhuurt dan ben je verzekerd van ervaring en betrouwbaarheid.

Wat zijn de voordelen?

Een schoonmaakbedrijf inhuren kent vele voordelen. Dankzij de vakkennis die de schoonmakers bezitten, kun je ervan uitgaan dat je woon- of kantoorruimte nauwkeurig en vakkundig wordt schoongemaakt. Daarnaast dekt het contract met het schoonmaakbedrijf verschillende risico’s, onder andere diefstal en wanpraktijken. Ten slotte hou je meer tijd over voor andere zaken. Ook ben je verzekerd van vervangende hulp als er iemand ziek is.

Waar moet ik op letten?

Om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk wordt geholpen, is het van belang om met een aantal zaken rekening te houden. Hier lees je enkele tips die je kunnen helpen:

 • Kijk goed naar de werkzaamheden die zij verrichten
 • Hoe vaak er iemand langskomt
 • Houd naast de prijs ook rekening met de prijs-kwaliteitsverhouding
 • Kies voor een bedrijf dat dichtbij is gevestigd
 • Vraag naar eventuele garanties die je kunt krijgen
 • Kies het schoonmaakbedrijf dat het meest aan je criteria voldoet
 • Of het sanitair elke keer wordt gedaan

Kies voor lokaal

Een schoonmaakbedrijf rekent vaak voorrijkosten voor elke keer dat ze langskomen. Daarom is het altijd beter en goedkoper om een goed schoonmaakbedrijf bij jou in de buurt te vinden. Als je besluit een schoonmaker in te huren, vul dan het bovenstaande aanvraagformulier in met zo veel mogelijk informatie. Na de aanvraag ontvang je binnen 24 uur tot vijf offertes van verschillende schoonmaakbedrijven die zich in jouw regio bevinden. Deze offertes kun je vervolgens met elkaar vergelijken, wat je de mogelijkheid geeft om te kiezen voor de schoonmaak offerte die je het meeste aanspreekt.

Deze service is gratis en vrijblijvend. Wij vinden privacy belangrijk en verkopen jouw gegevens ook niet door en sturen geen irritante marketing mails.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Wij waren op zoek naar een schoonmaak bedrijf. Via offerte.nl hebben wij offertes ontvangen van schoonmaakbedrijven.

Perfect medium waar onze VVE een zeer professioneel schoonmaakbedrijf heeft gevonden.

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle service

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 10-05-2019 door een klant in Duiven

Kantoorpand schoonmaken

Gaat om een kantoren pand , stofzuigen diverse ruimtes stof afnemen . 3xwc's 3 keuken blokken. Pand heeft 10 kamers [Aantekening Offerte.nl] Aanvraag handmatig gecheckt. KVK 09099290

Aangevraagd op 03-04-2019 door een klant in Apeldoorn

Winkel schoonmaken

Na een inbraak, winkel van 60 m2 vrijmaken van kapotte glazenvitrines glas, bloed (van de inbreker) schoonmaken. Vloer, muren, meubels, voorwerpen vrijmaken van bloed. Het gaat om bloed spetters die letterlijk overal te zien zijn, als een soort fontain. Dus geen 1 grote plek maar duizenden spetters overal.

Aangevraagd op 03-04-2019 door een klant in Amsterdam

Ons bedrijf schoonmaken

Schoonmaken interieur na een verbouwing. Zaak is overdag open dus in de avond schoonmaken Eenmalig.

Aangevraagd op 03-04-2019 door een klant in Eindhoven

Bedrijf

ICT bedrijf, hebben 1 keuken en in totaal 4 toiletten.

Aangevraagd op 03-04-2019 door een klant in Den Haag

Clubhuis schoonmaken

Het gaat om het reinigen, strippen en in de was zetten van de vloer in ons clubhuis; met eventueel een vervolg om dit te onderhouden - eventueel kunnen deze werkzaamheden worden omgezet in 1x per jaar maar dan 'onderhoud'

Aangevraagd op 02-04-2019 door een klant in Amsterdam

Bedrijfsruimte

Het betreft een bedrijfsruimte met glazen wanden.

Aangevraagd op 02-04-2019 door een klant in Oirschot

Sportkantine

Sportkantine met bar, sanitair en kleedruimten (594m2). frequentie wekelijks (sowieso op maandag) uitgaande van 52 weken. waarbij in de winter en zomerstop en zomer geen wekelijkse werkzaamheden plaatsvinden enkel voor het kinderdagverblijf. Wel uitvoer periodieke werkzaamheden. Prijs dieptereiniging keuken opgeven. keuken en bar worden bijgehouden door horeca personeel maar dient wel 1x per week professioneel gereinigd te worden (wanden, vloeren, inventaris) Ivm bezetting door kinderdagverblijf gedeelte van het pand 2x per week schoonmaak. (4 toiletten 12M2) met voorruimte en kantine gedeelte (verkeerscategorie 178 m2) rs op te vragen bij

Aangevraagd op 02-04-2019 door een klant in Bergen

Appartementen schoonmaken

Ik ben op zoek naar offertes voor het schoonmaken van 2 appartementen in de binnenstad van Alkmaar. Deze 2 appartementen verhuren wij via airbnb dus de schoonmaak zal op afroep (afhankelijk van het aantal reserveringen per appartement) moeten gebeuren. Er zullen ook bedden verschoond moeten worden. Het gaat om een appartement voor 2-3 personen welke verdeeld is over de begane grond en eerste verdieping. En een appartement in hetzelfde gebouw welke op de 1e, 2e en 3e verdieping gelegen is. Dit laatste appartement is geschikt voor max 8 personen. Het kleine appartement kan in 2 uur gedaan worden en het grote appartement in 4 uur. Wij hechten grote waarde aan een schoon verblijf voor onze gasten.

Aangevraagd op 02-04-2019 door een klant in Zaanstad

Klein kantoor schoonmaken

Stofzuigen, tafels schoonmaken, wc schoonmaken en keuken opruimen. 1 vloer, 1 kantoorruimte.

Aangevraagd op 02-04-2019 door een klant in Nijmegen

Onze horeca zaken schoonmaken

Graag zouden wij vrijblijvende offertes ontvangen voor het schoonmaken van onze horeca gelegenheden in Arnhem en Nijmegen. Binnen de schoonmaak zouden wij graag de volgende zaken zien: - Vegen en schrobben van de vloeren (zowel houten als stenen vloeren) - Schoonmaken van toiletgroepen, incl. wanden en vloeren - Afnemen van ramen en spiegels - Schoonmaken van interieur waar van toepassing De frequentie verschilt per zaak, maar gaat om een minimum van 1x per week per zaak tot 5x per week per zaak. Zou gaan om totaal van 15 zaken. Graag zouden wij een prijs per manuur weten om een vergelijking te kunnen maken tussen verschillende partijen.

Aangevraagd op 01-04-2019 door een klant in Bloemendaal

Kantoorpand in Bloemendaal

Het gaat om de algemene ruimtes in een kantoorpand in Bloemendaal van 3 verdiepingen. 5 toiletten en trap naar 1e etage 3 x per week. Overloop en pantry 2e etage op maandag. Overloop en pantry op 1e etage op woensdag. Hal, begane grond en keuken parterre vrijdag. Bijvullen WC papier, papieren handdoeken, zeep dispensers. Werkzaamheden vanaf ca 17.00 uur of in de avond.

Aangevraagd op 01-04-2019 door een klant in Rotterdam

100m2

Het is ongeveer 100m2 een kantoor met 1 groot bureau. (voor 10 mensen) graag willen wij de kosten weten als iemand 2 keer per week voor ongeveer 2 uurtjes langskomt.

Aangevraagd op 31-03-2019 door een klant in Eindhoven

Kringloopwinkel

Het pand is een kringloopwinkel waar 1x per 3 maanden grondig schoongemaakt moet worden (stofzuigen, ragen). Tevens de ramen aan de buitenzijde wassen.

Aangevraagd op 31-03-2019 door een klant in Renswoude

Interieur schoonmaken

Ik heb horeca zaak en ik wil de interieur (muren , vloer en de werk tafels)) schoon gemaakt worden.de muren zijn van tegel en RVS.de tafels zijn gedekt met RVS.

Aangevraagd op 31-03-2019 door een klant in Arnhem

Glazen en kantoor schoonmaken

Graag offerte en/of afspraak voor prijsopgave kantoorpand schoonmaak wekelijks en glasbewassing 2maandelijks.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Schoonmaakbedrijf prijzen en gemiddeld tarief vergelijken in uw regio
Lees meer
De schoonmaak uitbesteden? Ontvang direct vrijblijvende offertes
Lees meer
Behoefte aan een duurzaam schoonmaakbedrijf? Vergelijk direct
Lees meer