error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Schoonmaakbedrijf in Den Haag

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Den Haag in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Den Haag vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Den Haag in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Den Haag in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Den Haag vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Den Haag via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Den Haag. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Den Haag binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

goed

SNELLE EN ADEQUATE BEANTWOORDING

Prima ervaring, erg handig.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 03-04-2019 door een klant in Den Haag

Clubhuis schoonmaken

Het gaat om het reinigen, strippen en in de was zetten van de vloer in ons clubhuis; met eventueel een vervolg om dit te onderhouden - eventueel kunnen deze werkzaamheden worden omgezet in 1x per jaar maar dan 'onderhoud'

Aangevraagd op 30-03-2019 door een klant in Den Haag

Clubhuis

Het gaat om het reinigen, strippen en in de was zetten van de vloer in ons clubhuis; met eventueel een vervolg om dit te onderhouden.

Aangevraagd op 07-02-2019 door een klant in Den Haag

Woning en kantoor offerteaanvraag

Het is een woning omgebouwd tot kantoor. Kleine kamer, keuken en toilet beneden, boven badkamer en slaapkamer bereikbaar via open wenteltrap.

Aangevraagd op 24-10-2018 door een klant in Den Haag

Schoonmaakster eens in de twee weken

Wij zoeken een schoonmaakster voor een keer in de twee weken 3 uur liefst in de ochtend stofzuigen.schoonmaken en afstoffen kantoor +- 20 vierkantemeter, wc schoonmaken,af en toe de ramen lappen.

Aangevraagd op 19-10-2018 door een klant in Den Haag

Winkel laten schoonmaken

1 x maandelijkse volledige schoonmaak van de winkel (van top tot teen)

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Den Haag

Schoonmaken kantine

Wij zijn opzoek naar een schoonmaakbedrijf die wekelijks bij ons komt schoonmaken. met name de kantine. Het liefst per mail contact.

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Den Haag

Schoonmaak kantoor

Graag alle offertes via de mail, dan kunnen wij er rustig naar kijken, ik hoor graag van u

Aangevraagd op 03-10-2018 door een klant in Den Haag

Schoonmaakbedrijf voor VVE

VVE tussen de 120 en 150m2 Schoonmaken interieur wekelijks.

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Den Haag

Vloeronderhoud

in bezit van schrobmachine om vloer 1x per week echt grondig te doen

Aangevraagd op 23-09-2018 door een klant in Den Haag

Schoonmaakbedrijf festivalterein

Festivalterrein (110.000 m2) schoonmaken.

Aangevraagd op 20-09-2018 door een klant in Den Haag

Schoonmaakbedrijf cateringsbedrijf

schoonmaak van wanden en plafond in voedselproductie hal. deze is van wit aluminium

Aangevraagd op 14-09-2018 door een klant in Den Haag

Schoonmaakbedrijf vve

Schoonmaakbedrijf voor VVE, wekelijks schoonmaken

Aangevraagd op 14-09-2018 door een klant in Den Haag

Schoonmaken kantoorpand

Het gaat om ongeveer 2 a 3 uur per week (inschatting), er zit een trappenhuis in het pand die ook schoongemaakt dient te worden (enige mobiliteit dus gewenst). Voornamelijk huis, tuin en keuken schoonmaakwerk (stofzuigen, prullenbakken, bureau's afnemen, keuken)

Aangevraagd op 13-09-2018 door een klant in Den Haag

Kantoor laten schoonmaken

kantoor ruimtes keuken en toilet schoonmaken. Het is een IT bedrijf.

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Den Haag

Huis laten schoonmaken

Betreft een schoonmaak in een leeg appartement voordat we er naartoe verhuizen. Ruimtes die moeten gebeuren: -diepte reiniging WC -diepte reiniging badkamer sanitair en vloer -reiniging vloer washok -ramen drie kamers binnenzijde -kozijnen drie kamers binnenzijde -keukenblok. Bij voorkeur voor of op 15 september (zaterdag a.s.) Bewoners kunnen NIET zorgdragen voor schoonmaakmaterialen, graag door het bedrijf mee te nemen.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
De schoonmaak uitbesteden? Ontvang direct vrijblijvende offertes
Lees meer
Schoonmaakbedrijf prijzen en gemiddeld tarief vergelijken in uw regio
Lees meer
Behoefte aan een duurzaam schoonmaakbedrijf? Vergelijk direct
Lees meer