Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Leiden. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je behoefte aan een schoonmaak partner? Voor een professioneel schoonmaak bedrijf uit Leiden en omgeving is je zoektocht klaar. Via onze site brengen wij je in contact met passende schoonmaak bedrijven uit je omgeving. Wat kost een schoonmaak partner, is de volgende vraag. Schoonmaak professionals uit regio Leiden zoeken via onze website gaat snel. Offerte helpt je graag bij het kiezen van een ervaren schoonmaak professional. Vul je gegevens en voorkeuren in op ons aanvraag formulier, wij brengen je in contact met schoonmaak partners uit jouw buurt.

Glasbewassing

Je hebt speciale machines nodig om hoog geplaatste ramen te kunnen wassen. Je mag geen ladders meer van hoger dan tien meter gebruiken. De partners van offerte beschikken over telescoopsystemen en hoogwerkers.

Kantoor reiniging

Je kantoor schoonmaken kost onnodig veel tijd, zodat je je op je werk kunt focussen.

Schoonmaakbedrijven kunnen de volgende zaken voor je kantoor betekenen:

  • De vloeren stofzuigen
  • De planten water geven
  • Bureaus afstoffen
  • Toiletten poetsen
  • De ramen schoonhouden
  • Prullenmanden leegmaken

Gevel Reiniging Leiden

Het laten schoonmaken van je gevels, een taakje dat je vaak vergeet te laten doen. Winkelgevels hebben een groot effect op de eerste indruk van een pand, deze moeten daarom mooi schoon zijn. Een goede poetsbeurt aan je gevel zorgt voor een frisse uitstraling van je winkel. Er worden kosten gerekend voor de m2.

Dit soort opties zijn mogelijk:

  • Het meeste lichte vuil gaat weg met stoom.
  • Chemisch reinigen.
  • Zandstralen is het beste tegen hele zware vervuiling.

Om extra werk in de toekomst te voorkomen, raden gevelreinigers je aan om je gevel speciaal te laten behandelen.

Vloeronderhoud

Ben je van plan de vloeren te laten poetsen? Schoonmaak professionals kunnen daarbij ontzorgen. Je vloeren moeten op de goede manier onderhouden worden. Een blinkende vloer geeft een gevoel van rust. Bij je thuis maar ook op werk. Sommige vloeren hebben aparte behandelingen nodig. Dit soort vloeren kunnen de partners van Offerte reinigen; vloeren van PVC, vloeren van linoleum, tegels en rubberen vloeren.