error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →

Schoonmaakbedrijf in Leiden

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Leiden in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Leiden vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Leiden in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Leiden in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Leiden vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Leiden via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Leiden. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Leiden binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

We hebben een klein kantoor 120m2 dat wekelijks schoon moet worden gemaakt. Na ontvangen van offertes een goed beeld wat de kosten waren. Fijn!

Na een aanvraag gedaan te hebben, kreeg ik binnen 2 dagen 3 goede reacties. Met deze partijen zijn wij nu in onderhandeling. Inzenden ging gemakkelijk. Zeker een aanrader dus.

Zeer snelle reactie op mijn aanvraag. Binnen enkele minuten al telefonisch contact met bedrijven.

Geen toelichting

Snelle reacties, inmiddels keuze gemaakt.

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 10-10-2018 door een klant in Leiden

Schoonmaken advocatenkantoor

betreft kantoorruimte

Aangevraagd op 26-09-2018 door een klant in Leiden

Glazenwassen

Dagelijks glazenwassen zakelijk

Aangevraagd op 14-09-2018 door een klant in Leiden

Schoonmaken kerk

Betreft Oud-Katholieke kerk Leiden. Kerkzaal en parochiecentrum, incl. keukentje en toilet. Ca. 120 m2, wekelijks of tweewekelijkse schoonmaak. Dweilen/moppen, stofzuigen, afstoffen, soppen.

Aangevraagd op 30-08-2018 door een klant in Leiden

Schoonmaken afzuigsysteem

Graag ontvang ik een offerte voor het schoonmaken van ons afzuigsysteem in de keuken.

Aangevraagd op 19-06-2018 door een klant in Leiden

Muizenplaag

Na een muizenplaag willen wij de kamer reinigen. Daar ik fysiek niet in staat ben om bijv. de boekenkast uit te ruimen e.d. zouden we daarbij ook hulp willen hebben + stereo-tv kast. De muizen hebben overal in de kamer gelopen, zo ook op de zitbanken.

Aangevraagd op 18-06-2018 door een klant in Leiden

Op afroepbasis schoonmaken

25m2 zomerhuis incl keukenblok en badkamer.

Aangevraagd op 24-04-2018 door een klant in Leiden

Minder dan 100 m² kantoor schoonmaken

Aangevraagd op 05-04-2018 door een klant in Leiden

Vervaning schoonmaakbedrijf

Vakantiekrachten periode 4 juli T/M 21 juli

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
schoonmaak werk
Lees meer
Schoonmaker in Amsterdam gezocht? Vraag offertes aan!
Lees meer
Schoonmaakhulp gezocht? Offerte.nl helpt jou!
Lees meer
Kantoren schoon laten maken door professionals
Lees meer
Uurloon schoonmaakster, vraag hier offertes aan
Lees meer
Schoonmaakwerk Den Haag vind je via Offerte.nl
Lees meer
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij
Lees meer
Schoonmaker gezocht voor schoonmaakwerk Tilburg?
Lees meer
kantoor schoonmaak amsterdam
Lees meer