error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →

Schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Rotterdam in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Rotterdam vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Rotterdam in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Rotterdam in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Rotterdam vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Rotterdam via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Rotterdam. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Rotterdam binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

ok

Geen toelichting

Geen toelichting

Prima, binnen een dag kreeg ik 3 reacties.

Geen toelichting

Bij elkaar duurt het 1 week voordat ik 3 offertes kreeg, dus toch redelijk snel. Dank u.

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 01-04-2019 door een klant in Rotterdam

100m2

Het is ongeveer 100m2 een kantoor met 1 groot bureau. (voor 10 mensen) graag willen wij de kosten weten als iemand 2 keer per week voor ongeveer 2 uurtjes langskomt.

Aangevraagd op 05-02-2019 door een klant in Rotterdam

Ons kantoor moet schoon

700m2 ± 25 mensen. 2 mannen toiletten en 2 dames toiletten, 1 keukentje. Vloer : tapijt. 1 vergaderruimte 1 lunch ruimte, 5 kleinere kantoren, 5 grotere kantoren. Bij alle kantoren glazen muren bij de deuren.

Aangevraagd op 18-10-2018 door een klant in Rotterdam

Vloeronderhoud

in de loods a 5000 m2 de vloer schoonmaken e.d

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Rotterdam

Kantoor wekelijks schoonmaken

Wekelijks kantoor schoonmaken

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Rotterdam

Kantoor schoonmaken

Dagelijks kantoor schoonmaken. Ruim 400m2

Aangevraagd op 21-09-2018 door een klant in Rotterdam

schoonmaken magazijn

Ik bied een magazijn een schoonmaak plan aan en wil met verschillende offertes vergelijkingen maken.

Aangevraagd op 11-09-2018 door een klant in Rotterdam

Schoonmaakbedrijf praktijk

Looking for 1.5-2 hours of weekly cleaning for a chiropractie practice that is 70m2. The office is all hard wood floors and has minimal furniture.

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Rotterdam

huis schoonmaken

Wekelijks huis schoonmaken

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Rotterdam

Schoonmaken huis

I am moving out, from an two floor apartment (140m2) end of this months. 3 bedrooms, 2 toilettes, 1 bathroom, and need a one-off full cleaning of the space. Thanks!

Aangevraagd op 09-09-2018 door een klant in Rotterdam

Huis laten schoonmaken

Keuken, twee badkamers en twee Toiletten, woonkamer, drie slaapkamers, twee trappen en twee gangen en hal.

Aangevraagd op 06-09-2018 door een klant in Rotterdam

Kantoor schoonmaken

250 m² tot 500 m² kantoor dagelijks schoonmaken

Aangevraagd op 06-09-2018 door een klant in Rotterdam

Schoonmaakbedrijf startup

Voor ons opstartende kantoor in De Rotterdam zijn wij opzoek naar een schoonmaakbedrijf die in eerste instantie wekelijks ons kantoor kan gaan schoonmaken. Werkzaamheden zullen in de toekomst toenemen.

Aangevraagd op 05-09-2018 door een klant in Rotterdam

Schoonmaken keuken

Graag zouden wij een offerte willen voor de wekelijkse (grote) schoonmaak van een restaurant. de keuken moet voornamelijk gebeuren. deze is ongeveer 20m2. naam restaurant: freddy's

Aangevraagd op 05-09-2018 door een klant in Rotterdam

Schoonmaken club

Wij zijn opzoek naar een goed schoonmaak bedrijf wat flexibel is en kwaliteit levert. Wij beschikken over ongeveer 1500m2 wat meerdere keren per week schoongemaakt zal moeten worden. Wij zijn in het weekend open als club maar hebben doordeweeks ook reserveringen en concerten waar schoonmaak voor nodig is. Het gaat om vloeren, wc's kleedkamers/backstage ruimtes, terras, trappen etc.

Aangevraagd op 05-09-2018 door een klant in Rotterdam

Yoga studio schoonmaken

Yoga studio met 4 ruimtes (Grote Zaal, Kleine Zaal, ontvangstruimte, keukentje) + 2 toiletten

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Uurloon schoonmaakster, vraag hier offertes aan
Lees meer
kantoor schoonmaak amsterdam
Lees meer
schoonmaak werk
Lees meer
Kantoren schoon laten maken door professionals
Lees meer
Schoonmaakhulp gezocht? Offerte.nl helpt jou!
Lees meer
Schoonmaker gezocht voor schoonmaakwerk Tilburg?
Lees meer
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij
Lees meer
Schoonmaakwerk Den Haag vind je via Offerte.nl
Lees meer
Schoonmaker in Amsterdam gezocht? Vraag offertes aan!
Lees meer