Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Utrecht. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je geen zin in schrobben, laat je het liever door een professional uit de buurt van Utrecht doen? Voor een goede schoonmaker uit Utrecht kun je bij Offerte.nl terecht. Door onze site te gebruiken kunnen wij je in contact brengen met door ons gekozen schoonmaak bedrijven die aan jouw eisen voldoen. Ook voor werkzaamheden als een industriële reiniging in Utrecht. Wat kost een goede schoonmaker, is wat men vaak wil weten. Offerte kan je van dienst zijn met het vinden van een goede schoonmaak hulp. Schoonmaak professionals in Utrecht vergelijken via Offerte.nl gaat vlot. Dien je wensen in op Offerte.nl en schoonmaak partners uit je regio zullen contact met je opnemen.

Gevel Reiniging Utrecht

Het laten schoonmaken van je gevels, een project dat je vaak vergeet te laten doen. Winkelgevels hebben een grote invloed op de uitstraling van een pand, gevels moeten daarom schoon zijn. Een goede poetsbeurt aan je gevel zorgt voor een schone uitstraling van je winkel. De prijs wordt bepaald door de vierkante meters.

Hier kun je uit kiezen:

  • Chemisch reinigen.
  • Zandstralen (zware vervuiling, denk aan graffiti).
  • Stomen werkt goed tegen lichte vervuilning.

Je kunt ervoor kiezen om de gevels te laten behandelen, dit voorkomt een hoop behandeling.

Vloeronderhoud

Ben je van plan om de vloer te laten reinigen? Een schoonmaakbedrijf kan je daarbij helpen. Een vloer moet op de goede wijze worden verzorgd. Schoongemaakte vloer van je bedrijf of woning geven een betere sfeer. Op werk maar ook thuis. Sommige soorten moeten op een speciale manier bedandeld worden. Dit zijn de oppervlaktes waarin de partners van Offerte zijn gespecialiseerd; vinyl, tapijten, houten vloeren en industrie vloeren.

Het schoonmaken van je kantoor

Het schoonmaken van je kantoor doe je liever niet zelf, zodat je je op je werk kunt focussen.

Schoonmaak bedrijven kunnen de volgende zaken voor je kantoor uitvoeren:

  • De vloeren stofzuigen
  • De planten water geven
  • De bureaus poetsen
  • Zorgen dat de toiletten schoon zijn
  • De ramen schoonhouden
  • Vloeren moppen
  • Prullenbakken leegmaken

Glasbewassing

Speciale apparaten zijn vereist om de glazen van hoge kantoorpanden te kunnen wassen. Het is niet meer toegestaan om ladders van hoger dan tien meter te gebruiken. De bij ons aangesloten partners beschikken over de goede apparatuur.