error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →

Schoonmaakbedrijf in Utrecht

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Utrecht in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Utrecht vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Utrecht in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Utrecht in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Utrecht vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Utrecht via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Utrecht. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Utrecht binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Zeer snelle reactie op mijn aanvraag. Binnen enkele minuten al telefonisch contact met bedrijven.

Geen toelichting

Goed, partijen reageren snel. Wellicht zou het beter zijn om qua werk grote beter te matchen aan de grote van aanbieders.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 06-02-2019 door een klant in Utrecht

Zo uitgebreid mogelijke offerte aub

Graag hoor ik ook wat interieur schoonmaak inhoud? Wij zouden graag willen dat de schoonmaker namelijk het volgende doet: - Bureau's schoonmaken - afstoffen - stofzuigen - prullenbakken legen

Aangevraagd op 22-10-2018 door een klant in Utrecht

Schoonmaak restaurant

Ik ben opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor Tapasbar El Mundo op de Voorstraat 18 in Utrecht. 3 etages. 2 keukens.

Aangevraagd op 03-10-2018 door een klant in Utrecht

Kantoor laten schoonmaken

Schoonmaak iedere ochtend ca anderhalf uur, vóór 8.00. Op vrijdag twee keer (maandagochtend niet). Op vrijdagavond dient het koffie apparaat doorgespoeld te worden.

Aangevraagd op 28-09-2018 door een klant in Utrecht

Ramen en kozijnen schoonmaken

Ramen en kozijnen schoon maken.

Aangevraagd op 21-09-2018 door een klant in Utrecht

Schoonmaak kantooruimte

Schoonmaak kantoorruimte 150m2. Graag 2 maal per week langs komen om alles fris en fruitig te maken.

Aangevraagd op 19-09-2018 door een klant in Utrecht

Studio schoonmaken

Ik heb een studio van 35m - ik ben er ongeveer 1 jaar niet geweest, deze studio heeft cleaning nodig! ( studio met een badkamer en keuken , zonder slaapkamer )

Aangevraagd op 17-09-2018 door een klant in Utrecht

Schoonmaakbedrijf winkel

Liefst schoonmaken drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag voor of na winkeltijden (9.00 uur-18.00 uur). We zijn een optiekzaak. Beneden: brilafdeling, stabalie en zitbalies, meetruimtes, toilet, wachtruimte. 1e etage: meetruimtes en wachtruimtes. 2e etage: kantine, slijpruimte en kantoor.

Aangevraagd op 11-09-2018 door een klant in Utrecht

Oplever schoonmaak kantoorruimte

Oplever schoonmaak kantoorruimte na verhuizing + afvoer rest materiaal (m.n. papier)

Aangevraagd op 06-09-2018 door een klant in Utrecht

Huis schoonmaken

Onze huis moet spik en span zijn voor bezichtigingen. De schoonmaak moet deze weekend plaatsvinden.

Aangevraagd op 30-08-2018 door een klant in Utrecht

House cleaning

My husband and I work full-time and have 2 little kids. He volonteers for for a charity and is very busy this month so we could really use some help around the house. For now I would like 3 hours of cleaning including vacuuming, dusting, mopping etc and clean our windows (we have 8).

Aangevraagd op 21-08-2018 door een klant in Utrecht

Schoonmaker kantoorpand

Op zoek naar een schoonmaker die wekelijks ons kantoorpand op de Biltstraat komt schoonmaken. ongeveer 100m2, benedenverdieping en een vide.

Aangevraagd op 20-08-2018 door een klant in Utrecht

Huis schoonmaken

Huis schoonmaken eenmalig ruim 150m2

Aangevraagd op 07-08-2018 door een klant in Utrecht

Erkend schoonmaakbedrijf nodig

Voor diverse particulieren woningen ben ik per direct opzoek naar een schoonmaakbedrijf die periodiek in Utrecht en Amsterdam secuur kan schoonmaken en in bezit is van een VOG.

Aangevraagd op 31-07-2018 door een klant in Utrecht

Schoonmaakbedrijf sportvereniging

maandag keuken en de gehele vloer dweilen en toiletten. Dinsdag toiletten en een deel van de vloer schoonmaken Woensdag toiletten en een deel van de vloer schoonmaken Donderdag toiletten en een deel van de vloer schoonmaken Vrijdag de gehele vloer dweilen en toiletten. En dan een uur of drie per week voor ramenzemen, deuren afnemen

Aangevraagd op 31-07-2018 door een klant in Utrecht

Vloeronderhoud

Het gaat om een marmoleum vloer. Ik ben benieuwd naar de kosten van het reinigen + aanbrengen beschermlaag van ongeveer 140 vierkante meter. graag telefonisch contact

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Schoonmaakhulp gezocht? Offerte.nl helpt jou!
Lees meer
Schoonmaker gezocht voor schoonmaakwerk Tilburg?
Lees meer
schoonmaak werk
Lees meer
kantoor schoonmaak amsterdam
Lees meer
Kantoren schoon laten maken door professionals
Lees meer
Schoonmaakwerk Den Haag vind je via Offerte.nl
Lees meer
Schoonmaker in Amsterdam gezocht? Vraag offertes aan!
Lees meer
Uurloon schoonmaakster, vraag hier offertes aan
Lees meer
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij
Lees meer