error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Utrecht

Aan het zoeken naar een boekhoudkantoor in Utrecht? Dit kan een lastige keuze zijn. Het is vaak makkelijk als de boekhouder je onderneming snapt. Een boekhouder moet meekijken, dat kan een hoop belasting besparen. De bij Offerte aangesloten bedrijven, zijn getoetst op kennis en kunde. Een boekhoudkantoor uit %CITY zoeken op Offerte.nl is makkelijk. Vul je keuzes in op onze website, boekhouders uit je regio zullen contact met je opzoeken.

Hoe Offerte.nl werkt

Jij dient een aanvraag in. Wanneer wij je gegevens in ons systeem zien beginnen we met zoeken naar de juiste partners uit jouw omgeving. Wij hebben partners overal in het land geregistreerd. Om een offerte te kunnen doen, zullen onze partners contact met je zoeken. Als jij je offertes hebt ontvangen kun je beslissen welke boekhouder het best bij je past.

ZZP boekhouding Utrecht

Werk jij als zelfstandige? De kans is groot dat je administratie niet veel werk is. Advies en hulp is wel heel belangrijk, want dat kan veel geld en moeite schelen. Offerte.nl werkt samen met meerdere ZZP boekhouders in de buurt van Utrecht.

Zij kunnen je helpen met onder andere:

  • De jaarlijkse inkomstenbelasting
  • Salarisadministratie
  • BTW
  • Antwoord geven op vragen over boekhouding
  • Starters-korting verzorgen
  • Enzovoort

Wat kost het?

Sommige boekhoudkantoren werken met een vast uurtarief, dit tarief ligt meestal tussen de 50 - 100 euro. De meeste boekhouders spreken echter liever een vaste prijs per maand af. Met vaste tarieven weet je precies waar je aan toe bent qua werkzaamheden. Daarmee zorg je dat dat er geen discussies zijn.

Accountant of administratiekantoor in Utrecht

Enkele administrateurs betitelen zichzelf als accountant en vice versa komt ook wel eens voor. Er zit een afwijkingen tussen deze twee maar meestal gaat het over hetzelfde als het over een administrateur, accountant of boekhoudkantoor gaat. Zoek jij naar een accountant of administrateur in in of nabij Amersfoort?

Heb je behoefte om inzicht te krijgen in tarieven? Vul het formulier in en krijg in 24 uur ten hoogste 5 prijs-opgaves. Ben je klaar om het aanvraagformulier in te vullen? Geef zo duidelijk mogelijk aan wat jij nodig hebt. Denk onder andere aan de onderstaande vragen;

  • Wil je een bepaald deel van je financiën outsourcen of jouw gehele boekhouding?
  • Verstuur je administratie liever via de computer aan of fysiek?
  • Wil je een expert die zonder te vragen adviezen geeft (een administrateur die meedenkt kan zeker goed zijn)? Een passende boekhouder uitzoeken was niet eerder zo makkelijk.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 15-06-2019 door een klant in Utrecht

Overstap naar ondernemer gemaakt

Ik ben voornemens binnenkort te starten als zzp'er (product owner/manager), en heb hoogstwaarschijnlijk steeds 1 vaste klant voor langere periode (6-12 maanden). Boekhouding wil ik dus zelf doen, maar ik zou wel hulp willen bij het doen van aangifte (en wellicht wat advies rondom administratie, indien nodig).

Aangevraagd op 14-06-2019 door een klant in Utrecht

Nieuwe boekhouder nodig.

Ik boek compleet in en verkoop in onze programma Snelstart, kan eventueel programma ook wijzigen naar het programma waar de boekhoud kantoor mee werkt.

Aangevraagd op 23-10-2018 door een klant in Utrecht

Volledige boekhouding

Jaarrekening en belastingaangifte per kwartaal

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Utrecht

Boekhouding dierenartspraktijk

Ik ben student diergeneeskunde en ben in 2017 samen met mijn compagnon een maatschap gestart in de diergeneeskunde. Maandelijks brengen we een factuur uit naar dierenartsenpraktijken (op dit moment zijn dit er maar twee) en hebben daarnaast minimale kosten gehad. Vanwege de minimale administratie hebben wij er in eerste instantie voor gekozen om de boekhouding zelf te regelen middels het boekhoudprogramma E-boekhouden. Na een een jaar en wat BTW-aangiftes verder vragen wij ons echter af of we het wel op de goede manier doen en willen wij ons laten adviseren of en hoe we dit in het vervolg anders kunnen doen.

Aangevraagd op 15-10-2018 door een klant in Utrecht

Boekhouding vereniging

Er werken 6 mensen in onze vereniging. Het aantal mutaties zijn 30 a 40 per maand.

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Utrecht

Boekhouder salon

Ik run de salon en ben op zoek naar een boekhouder die het cijfer gedeelte voor mij kan doen, zodat ik mij daar niet druk over hoef te maken.

Aangevraagd op 10-10-2018 door een klant in Utrecht

Volledige boekhouding

Ik werk door de weeks voor PostNL en in het weekend ben ik beveiliger.

Aangevraagd op 05-10-2018 door een klant in Utrecht

Opstellen van jaarrekening

Graag zoek ik ondersteuning voor het opstellen vd jaarrekening en het doen van opgave inkomstenbelasting. Tevens zoek ik financieel advies bij aftrekposten

Aangevraagd op 27-09-2018 door een klant in Utrecht

Administratie overnemen

Stelt niet veel voor. Aangifte privé en de zakelijke BV, management fee.

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Utrecht

Omzetbelasting aangifte advies

Advies over afgelopen omzetbelasting/inkomstenbelasting. En overname reguliere boekhouding zoals boven aangegeven.

Aangevraagd op 05-09-2018 door een klant in Utrecht

Boekhouding koeriers

koeriers bezorgen Volledige boekhouding, Jaarrekening, Aangifte inkomstenbelasting, Aangifte omzetbelasting (btw), Aangifte vennootschapsbelasting, Salarisadministratie,

Aangevraagd op 04-09-2018 door een klant in Utrecht

Boekhouding

Interieurbouw en renovaties Volledige boekhouding, Jaarrekening, Aangifte inkomstenbelasting, Aangifte omzetbelasting (btw)

Aangevraagd op 17-08-2018 door een klant in Utrecht

Boekhouder zzp gezocht

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met dagelijkse vragen bij het opstellen van een begroting. Hierbij maak ik zelf echt de begroting maar aangezien ik dit nog nooit gedaan heb zijn hier nogal wat vragen. Hierbij ben ik dus niet op zoek naar een accountant (te hoge prijsklasse) maar meer een administratief ondersteuner.

Aangevraagd op 12-08-2018 door een klant in Utrecht

Boekhouder zzp

Per 1-7-18 begonnen als startende ondernemer in de beauty branche. Ben voor 16 u per week in loondienst bij een beauty salon in utrecht. Wil in aanmerking komen voor de z.g. kleine ondernemingsregeling. Volgens de belasting dienst ben ik belastingplichtig voor de omzetbelasting moet derhalve aangifte per kwartaal doen.

Aangevraagd op 08-08-2018 door een klant in Utrecht

Boekhouder die meedenkt

Ik ben op zoek naar een boekhouder die kan helpen met belastingaangifte en het uitzoeken van belastingvoordelen en aftrekposten voor een startende ZZPer