Boekhouder offertes gezocht? Vergelijk tot 4 boekhouders die passen bij jouw onderneming. Of je nou ZZP'er bent of een groot bedrijf met tientallen medewerkers: vind een boekhouder die bij je past.

Informatie

Hoe wij werken

Boekhouders verspreid over het hele land zijn aangesloten op het platform van Offerte.nl. Hierdoor hebben we een landelijke dekking. In ons formulier doe je vrijblijvend een aanvraag. In je aanvraag geef je antwoord op een aantal vragen. Hiermee geef je aan ons aan waar je precies naar opzoek bent en wat je belangrijk vindt in een boekhouder.

Is dat prijs? Een persoonlijke klik of de manier waarop je de administratie aanlevert? Geef zo specifiek mogelijk je behoeften aan zodat wij je kunnen matchen met de beste partners. 4 van onze boekhoudpartners zullen je een op maat gemaakt voorstel doen. Vervolgens is het aan jou om de boekhouders te vergelijken en te bepalen of er een boekhouder tussen zit waar je graag mee wil samenwerken.

Het hele proces van aanvraag tot voorstel neemt minder dan 24 uur in beslag. Wel zo makkelijk!

Begin hier met het vergelijken van boekhouders en ontvang tot 3 offertes.

Waarom een boekhouder?

Een goede boekhouder levert meer op

Uiteraard kost het geld om je boekhouding uit te besteden aan een specialist. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor de gehele boekhouding of betaalt voor een specifieke losse dienst. Je krijgt er echter veel meer voor terug. Zo houd je meer tijd over voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Daarnaast levert een goede boekhouder meer geld op dan dat je kwijt bent aan kosten. Dat komt omdat een boekhouder verstand heeft van alle belastingvoordelen en aftrekposten waar je als ondernemer gebruik van kunt maken.

Samengevat zitten er meerdere voordelen aan een boekhouder;

 • altijd een specialist waarmee je kan sparren
 • iemand die je financiele situatie goed in de gaten houdt
 • bespaart geld op belastingen
 • doet je (verplichte) aangiftes

  Zelf boekhouders vergelijken? Doe nu je vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 boekhouder offertes.

Boekhouder taken

Voor een ieder die denkt dat een boekhouder zich alleen bezighoudt met belastingaangiftes heeft het fout. Afhankelijk van de structuur van. jouw onderneming kan jouw boekhouder zich met de volgende taken bezighouden:

 • opstellen van een jaarrekening
 • het doen van de omzetbelasting
 • de jaarlijkse inkomstenbelasting
 • het creëeren van een helder financieel overzicht

In sommige gevallen doet een boekhouder of accountant ook de salarisadministratie.

Wat heb je nodig voor de boekhouding?

 • Facturen (zowel verstuurd als ontvangen)
 • Administratie (bonnen, bankafschriften, urenregistratie, reiskosten, personeel, ritten)
 • Investeringen en afschrijvingen
 • Btw-gegevens en bedrijfsgegevens
 • Belastingaanslagen (zie belastingdienst)

Als je zelf de bedrijfsadministratie wilt gaan doen dan heb je een boekhoudprogramma of spreadsheet nodig.

Kosten

De kosten

De kosten voor een boekhouder beginnen vaak vanaf 100€ per maand. Dit is voor een kleine boekhouding. De precieze kosten en tarieven hangen deels af van de hoeveelheid werk en de gewenste werkzaamheden. De volledige boekhouding uitbesteden kost bijvoorbeeld meer werk dan alleen het uitbesteden van de salarisadministratie.

Bedenk je wel dat je hiervoor tijd terug krijgt die je aan andere zaken kunt besteden. Het is aan jou om te beslissen hoeveel die tijd waard is.

Zelf boekhouders vergelijken? Doe nu je aanvraag en ontvang gratis tot 3 boekhouder offertes.

Boekhouder offertes vergelijken

Gratis boekhouder offertes vergelijken

Vaak krijgen wij de vraag "ik zoek een boekhouder, maar weet niet zo goed waar ik op moet letten". Gelukkig weten wij wel waar je op moet letten om een boekhouder te vinden. In het formulier kan je een inschatting geven van het aantal bonnetjes dat je per maand verwerkt en aangeven om wat voor bedrijfsvorm het gaat. Zo kunnen onze partners aan op maat gemaakt voorstel doen wat het het proces van een boekhouder vinden nog makkelijker maakt.

Door ons formulier in te vullen ontvang je binnen 1 dag maximaal 4 vrijblijvende offertes van verschillende boekhouders. Wanneer je de verschillende voorstellen binnen hebt is het dus heel simpel om boekhouders te vergelijken.

Of je nou een boekhouder voor starters zoekt, voor een rijschool of voor een groot of klein bedrijf. Een boekhouder vinden via Offerte.nl is zo gebeurd!