Asbest Verwijderen? Ontdek wat het kost en hoe het werkt

Start vergelijken
  1. Home
  2. Asbest Verwijderen
  1 mins leestijd

  Asbest kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Wanneer je het vermoeden hebt dat er zich asbest op jouw grondgebied begeeft, wil je dit zo snel mogelijk verwijderen. In sommige gevallen kan je dit zelf doen maar dat mag lang niet altijd (woonbesluit 2012 en woonbesluit 2015). Mede vanwege de gezondheidsrisico’s, schakelen de meeste mensen dan ook een specialist in om asbest te laten verwijderen.

  Asbestinventarisatie

  De specialist zal hiervoor eerst een inventarisatie voor doen. Hiermee brengen ze precies in kaart waar de asbest zich begeeft en of dit daadwerkelijk verwijderd dient te worden of niet. Een asbestinventarisatie gebeurd altijd volgens de officiële SC-540 richtlijnen. Nadat de inventarisatie is gedaan worden de uitkomsten hiervan uitgeschreven in het rapport. Zonder een asbestinventarisatie kan er niet worden begonnen met het verwijderen.

  Neem geen risico: huur een specialist in

  Bedrijven die gespecialiseerd zijn in asbest verwijderen kunnen alle werkzaamheden voor je uit handen nemen. Van het opmaken van het inventarisatierapport tot aan het verwijderen van de asbest zelf en het wegwerken van het afval dat hieruit ontstaat.

  Vraag gratis en vrijblijvendd offertes op voor asbest verwijderen. Binnen 1 a 2 werkdagen ontvang je een op maat gemaakte offerte in de mailbox!

  Lees meer over onze categorieën