error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van waterkoeler leveranciers Vergelijk waterkoeler leveranciers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Weten wat het kost om een waterkoeler te laten plaatsen bij jou op kantoor of in het bedrijf? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes

Inhoudsopgave

Hebben jij en je collega's ook behoefte aan een verkwikkend drankje op de werkvloer? Denk dan eens aan investeren in een waterkoeler op kantoor. Het belang van voldoende water drinken wordt nog vaak onderschat. Onderzoek wijst uit dat we dagelijks zeker anderhalf liter water nodig hebben om goed te functioneren. Regelmatig een fris glas water bevordert onder andere het concentratievermogen, het energieniveau en de spijsvertering. Een waterkoeler op kantoor stimuleert jullie om voldoende water te drinken.

Dat komt de productiviteit alleen maar ten goede. Er zijn verschillende soorten water coolers op de markt, met ieder hun eigen voordelen en prijskaartje. Via offerte.nl ontvang je snel een pasende waterkoeler offerte voor jouw bedrijf.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van een waterkoeler op kantoor?

Met een waterkoeler op kantoor investeer je in je eigen gezondheid en die van je collega's. De meeste medewerkers hebben immers om de zoveel tijd een oppepper nodig om scherp en fit te blijven. De verleiding is groot om nog maar een kopje koffie achterover te slaan, maar te veel koffie is niet gezond. Het kan onder andere het lichaam uitdrogen en zorgen voor hartkloppingen en een gespannen gevoel.

Water houdt daarentegen juist je vochtgehalte op peil, stimuleert een gezonde hartwerking en geeft extra energie. Juist onze hersenen bestaan voor een groot deel uit water. Mensen die zich goed moeten kunnen concentreren, moeten dus zeker niet uitgedroogd raken. Medewerkers die fysieke arbeid verrichten, verliezen extra vocht door te zweten. Ook voor hen is het belangrijk om voldoende water te drinken.

Een waterautomaat levert lekker koud water van goede kwaliteit. Daarmee worden werknemers en bezoekers gestimuleerd om de gezonde en productieve keuze te maken.

Wat zijn de financiële voordelen van een waterkoeler op kantoor?

Een water cooler aanschaffen is ook een goede manier om geld te besparen. Doordat deze lekker, koud water onder de aandacht brengt, zijn medewerkers minder geneigd om andere drankjes te drinken. En het mooie is: water is veel voordeliger dan bijvoorbeeld koffie, thee of frisdrank.

Zeker als je een goede deal weet te vinden bij een lokale waterleverancier hoeft een waterautomaat je niet veel geld te kosten. Offerte.nl helpt je daarbij. Hoe voordelig fris water op de werkvloer zal zijn, hangt deels af van het type koeler dat je kiest. Daarom gaan we hieronder in op de verschillende modellen die geschikt zijn voor professioneel gebruik.

Verschillende soorten waterkoelers voor ieder bedrijf

Op dit moment zijn er verschillende soorten koelers beschikbaar. Sommige blinken uit door de lage kosten die ze met zich meebrengen. Andere zijn wat duurder, maar bieden je meer soorten water. Ook wat betreft onderhoud en afval hebben verschillende waterkoelers zo hun voor- en nadelen. Een voordelige en ook handige variant is een leidingwaterkoeler. Deze wordt aangesloten op je reguliere watertoevoer, waardoor je altijd voldoende water hebt.

Het water wordt snel gekoeld en kan op ieder moment gedronken worden. Dit is een voordelige variant, die bovendien zorgt voor weinig extra afval. Weet dat het Nederlandse leidingwater van uitstekende kwaliteit is. Het wordt nauwkeurig gecontroleerd op gifstoffen en bevat ook nog eens aardig wat gezonde mineralen. Wil je meer keuze in watersoorten, dan is een flessenkoeler water cooler meer geschikt.

Hiermee kun je bijvoorbeeld ook bruisend mineraalwater serveren. Een nadeel hiervan is dat deze keuze prijziger is. Bovendien zit je dan met de opslag van de waterflessen en het afval dat hiermee gepaard gaat.

Waterkoeler kopen of huren?

Ben je overtuigd van de voordelen van een water tap op de werkvloer? Vul dan je wensen in op offerte.nl om te ontdekken wat huren of kopen jouw bedrijf zal kosten. Je ontvangt binnen 24 uur een aantal offertes van lokale waterleveranciers. Zo kan je makkelijk prijzen vergelijken. Laat je vooral ook adviseren over de beste machine voor jouw specifieke werksituatie. Ze spreken de mogelijkheden graag telefonisch met je door.

Een waterkoeler kopen kost vaak enkele honderden euro's, maar binnen een jaar of zes heeft de machine zich terugverdiend. Wil je liever een water cooler huren, dan betaal je maandelijks een bedrag voor de machine en het water. In sommige gevallen is de machine zelfs gratis te gebruiken en betaal je alleen voor het water zelf. Dit wordt meestal om de zoveel tijd automatisch aangeleverd door de leverancier. Deze neemt vaak ook de installatie van de machine voor zijn rekening. Wel zo makkelijk!

Vul dus nu je wensen en gegevens in op offerte.nl en ontdek binnen 24 uur de beste deals voor een water cooler op jouw werkvloer.

Wat onze klanten zeggen

Prima

Fijn binnekort hebben we water op kantoor!

We hadden zeer snel een waterkoeler op het werk! Makkelijk hoor vergelijken via Offerte.nl

Snel door drie bedrijven gecontact een uitgekozen.

Rubrieken

Ontvang prijsopgaven van waterkoeler leveranciers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk waterkoeler leveranciers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 20-03-2019 door een klant in Haarlemmermeer

Goedkoop water

Ik ben me aan het orienteren op een leidingwater koeler (alleen koud water/bruisend water) en zoek de voordeligste optie

Aangevraagd op 20-03-2019 door een klant in Rotterdam

Waterkoeler voor school

Wij zijn een school. Graag een waterkoeler die vast staat aan de grond.

Aangevraagd op 31-07-2018 door een klant in Dronten

Water voor op kantoor

Water voor ons nieuwe kantoor

Aangevraagd op 28-07-2018 door een klant in Barendrecht

Ik heb dorst :)

Ik ontvang graag offertes en informatie over huur/koop van een waterkoeler.

Aangevraagd op 07-07-2018 door een klant in Rotterdam

Compacte koeler

Het product mag niet te groot zijn wegens weinig ruimte wat zijn de afmetingen van deze waterkoelers.

Aangevraagd op 18-06-2018 door een klant in Oss

Kosten uitgesplitst graag

Offerte waterkoeler inclusief: Prijzen voor kartonnen bekertjes Flessen (vaten) met water Misschien beter om zo iets te leasen? (want zal er veel onderhoud nodig zijn?)

Aangevraagd op 11-06-2018 door een klant in Oss

Uitzendbureau

We zijn een uitzendbureau met 10 vastenkrachten. Daarnaast komen er regelmatig klanten en kandidaten op kantoor die we hier ook van willen voorzien.

Aangevraagd op 17-05-2018 door een klant in Eindhoven

Design waterkoeler gezocht

Flessenwatercooler Represetatief model, geen wit, Wel zwart grijs of RVS voor op makelaarskantoor. Design is belangrijk.

Aangevraagd op 10-04-2018 door een klant in Sint Anthonis

4 koelers

Graag een offerte voor het plaatsen (en onderhouden) van vier waterkoelers in ons gemeentehuis.