error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right
Hoe specifieker jouw omschrijving, hoe accurater de offertes zullen zijn
Jouw e-mailadres wordt alleen gebruikt om offertes te versturen
Een geldig telefoonnummer is verplicht om de aanvraag te valideren

Geheel gratis & vrijblijvend

Tevreden zakelijke gebruikers

Arboned KLM Basic Fit Loods 5 PostNL Rabobank

Hoe het werkt

Vul jouw wensen in

Vul jouw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen om aan te geven wat je precies zoekt

Ontvang gratis offertes

Ontvang gratis offertes

Binnen een paar uur ontvang je tot 5 gratis offertes, gebaseerd op jouw behoeftes

Kies de beste partij

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste partij te kiezen

Incasso offertes vergelijken

Het doen van een incasso is vaak een vervelende, maar noodzakelijke ingreep. Om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt en je niet te veel betaalt is het verstandig om van te voren diverse incassobureaus met elkaar te vergelijken. Wij helpen je daarmee! Bij ons kun je eenvoudig en vrijblijvend incasso offertes aanvragen. Wij gaan dan op basis van jouw wensen op zoek naar een aantal incassobureaus die jou kunnen helpen. Je zult op korte termijn meerdere offertes ontvangen. Zo kun je snel en eenvoudig incassobureaus met elkaar vergelijken en de juiste partij selecteren.

Incassobureaus

Er zijn honderden incassobureaus in Nederland. Iedereen die het wil kan een incassobureau beginnen, zonder iets van een vergunning te hebben. Daarom is het ook van groot belang om goed onderzoek te doen voor je met een incassobureau in zee gaat. Niet elk incassobureau is per definitie de juiste partij om mee samen te werken. Wij hebben samenwerking met tientallen professionele incassobureaus die je echt kunnen helpen met jouw probleem.

Waar moet ik op letten bij een incasso?

Voordat je met een incassobureau in zee gaat moet je goed over bepaalde zaken nadenken. Wij zetten deze zaken even voor je op een rijtje:

  • Kosten: Het is heel belangrijk om van tevoren te weten welke kosten in rekening worden gebracht. Worden er incassokosten in rekening gebracht, of komt dit op de rekening de wanbetaler? Worden er abonnementskosten in rekening gebracht? Misschien wel de belangrijkste vraag: is het op basis van No Cure No Pay? Dit zijn allemaal vragen die je beantwoord dient te hebben alvorens je met een incassobureau in zee gaat.
  • Dossierinzage: Heb je de mogelijkheid om het volledige dossier in te zien, of moet je er maar op vertrouwen dat het bureau doet wat het zegt? Een betrouwbaar incassobureau zal je over het algemeen de mogelijkheid geven tot online dossierinzage. Hierdoor kun je tijdens het gehele traject volledig betrokken blijven bij de gang van zaken.
  • Vertrouwen: Dit is een heel essentieel punt bij het kiezen van een bureau. Krijg je een goed gevoel en vertrouwen bij het betreffende bedrijf?  Zodra je enigszins je twijfels hebt, doe je er beter aan om een ander bedrijf te zoeken. Als je bij ons diverse incasso offertes hebt aangevraagd, raden wij ook altijd aan om in ieder geval nog even te bellen met de offerte aanbieders. Een gesprek geeft je toch net even een wat beter beeld van de aanbieder.

De berekening van incassokosten

In onderstaande tabel zijn de vastgestelde percentages die maximaal bovenop de incassokosten mogen worden berekend.

Hoofdsom Hoogte incassokosten*
Over de eerste € 2500 15% (minimaal € 40)
Over de volgende € 2500 10%
Over de volgende € 5000 5%
Over de volgende € 190.000 1%
Over de rest 0,5% (max. totaal € 6775)

*Soms zijn kunnen deze worden verhoogd met BTW.

Het maximum bedrag dat je aan incassokosten hoeft te betalen is € 6775.

Vraag uw incasso offerte hier aan

Het aanvragen van de beste incasso offertes doe je hier binnen enkele minuten. Als je dit formulier invult gaan wij direct voor je aan de slag. Je kunt binnen no-time enkele offertes in jouw mail verwachten. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is deze offertes vergelijken en de beste aanbieding uit te kiezen. Deze offertes zijn geheel vrijblijvend, dus als er echt niks voor je tussen zitten, ben je niet verplicht iets af te nemen. Wil je voorkomen dat het in de toekomst lang duurt voordat je erachter komt dat bepaalde facturen nog niet betaald zijn? Dan doe je er verstandig aan om ook offertes aan te vragen voor accountants of boekhouders.

Bij vragen neem contact met ons op

Telefonisch

088 - 771 23 45

Ben jij zelf een incassobureau?

Wij helpen jou graag aan nieuwe klanten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips