error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right
Hoe specifieker jouw omschrijving, hoe accurater de offertes zullen zijn
Jouw e-mailadres wordt alleen gebruikt om offertes te versturen
Een geldig telefoonnummer is verplicht om de aanvraag te valideren

Geheel gratis & vrijblijvend

Hoe het werkt

Vul jouw wensen in

Vul jouw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen om aan te geven wat je precies zoekt

Ontvang gratis offertes

Ontvang gratis offertes

Binnen een paar uur ontvang je tot 5 gratis offertes, gebaseerd op jouw behoeftes

Kies de beste partij

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste partij te kiezen

Isolatie offertes vergelijken? Gratis & Snel via Offerte.nl

Bent u van plan uw huis te isoleren?

Wilt u gaan investeren in isolatie? Isolatie is een grote investering, maar op de lange termijn kunt u veel geld besparen door uw huis te isoleren. De meeste mensen kijken hier tegenop, omdat de eenmalige kosten vaak zo duur zijn. Maar de investering verdient zichzelf binnen een paar jaar weer terug.

Een hele voordelige manier om geld te besparen is door het huis te isoleren. Hierdoor is er minder warmteverlies en dit scheelt dus in het gasverbruik en de energiekosten. In de meeste gevallen heeft de consument die dit doet zijn investering binnen een paar jaar weer terugverdiend, doordat de energierekening fors zal dalen.

Maar toch zien mensen er vaak tegen op om hun huis te isoleren omdat de eenmalige uitgaven zo hoog lijken. Maar voor veel maatregelen zijn wel subsidies beschikbaar. De Nederlandse overheid heeft het Kyoto-akkoord ondertekend en belooft met een bepaald percentage de CO2-uitstoot tegen te gaan. Een groot deel van die vermindering hopen ze te bereiken door huizen beter te isoleren.

Isolatie door uw hele huis

Voordat u uw huis gaat isoleren is het heel belangrijk om te weten wat voor een huis u heeft en in welke tijd het is gebouwd. Vaak kan alleen al op basis van het bouwjaar worden nagegaan wat er allemaal kan worden opgeknapt. In het algemeen kan worden gezegd dat des jonger het huis, des te minder er hoeft te worden aangepast.

Oude huizen vragen daarentegen juist om veel opknapwerk. Daarbij is het ook belangrijk om na te gaan wanneer het huis voor de laatste keer is gerenoveerd. Dit gebeurd gemiddeld ongeveer eens in dertig jaar. Het is mogelijk dat daarin voor een deel het huis hierbij ook (beter) is geïsoleerd.

In de meeste gevallen is bij de gemeente wel na te gaan wanneer de woning is gebouwd en of er nog renovaties aan hebben plaatsgevonden. Soms staat echter niet alles in de bouwtekeningen vermeld en is daarom verstandig wanneer u iets niet zeker weet dit na te laten kijken door een energieadviseur.

U zou niet de eerste persoon zijn die bouwvakkers isolatie te laten aanbrengen terwijl deze er dan al blijkt te zitten. De energieadviseur kan door middel van een proefboring nagaan hoe dik de isolatie is en uit wat voor materiaal deze is gemaakt. De energieadviseur inschakelen is sowieso handig omdat deze gewoon direct kan zien wat er verbeterd kan worden en weet welke volgende stappen moeten worden genomen.

Vraag nu offertes aan voor a isolatie

Wilt u a isolatie laten aanleggen door professionals? Dan is het verstandig dat u eerst offertes aanvraagt. Offertes aanvragen is namelijk de beste manier om achter de prijzen van a isolatie te komen. Maar waar kunt u nu het beste uw offertes aanvragen?

Dat doet u natuurlijk via Offerte.nl. Wij bieden u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen. Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen en de rest wordt voor u gedaan. U kunt al binnen een paar uur uw eerste offertes ontvangen hebben. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Bij vragen neem contact met ons op

Telefonisch

088 - 771 23 45

Ben jij zelf een isolatiebedrijf?

Wij helpen jou graag aan nieuwe klanten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips