error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Vergelijk webdesigners
 • Ontvang tot 3 offertes op maat
 • Gecertificeerde professionals
 • Gratis & vrijblijvend

Hoe het werkt

Vul jouw wensen in

Vul jouw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen om aan te geven wat je precies zoekt

Ontvang gratis offertes

Ontvang gratis offertes

Binnen een paar uur ontvang je tot 3 gratis offertes, gebaseerd op jouw behoeftes

Kies de beste partij

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste partij te kiezen

Wat onze klanten zeggen

Wat is jullie website makkelijk, echt een aanrader!

Voor onze website zochten wij een webdesigner. Het was allemaal in no-time geregeld.

De webdesigners hebben prima offertes geleverd. Allemaal een stuk scherper dan verwacht. Wij hebben inmiddels ook al een paar complimenten over de nieuwe site ontvangen

Voor mijn net opgezette administratiekantoor moest ik een nieuwe site hebben! Ik heb van 3 bedrijven dezelfde dag nog een offerte gekregen en de prijzen vielen mij eigenlijk best wel mee. Binnen twee weken was mijn nieuwe site al online!

Helaas werd mijn website niet goed gevonden in Google en ik heb zelf niet genoeg kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Uiteindelijk hebben wij via Offerte.nl een goede webdesigner gevonden die onze nieuwe site heeft gemaakt en ons ook helpt met de vindbaarheid.

Onze webdesigner was veels te duur en moeilijk bereikbaar. Zodoende gingen wij op zoek of het beter (en met een beetje geluk goedkoper) kon. Dezelfde dag nog 3 offertes ontvangen en alle 3 waren goedkoper dan onze huidige partij! Bedankt

Website laten maken?

Wil je een website laten maken maar weet je niet waar te beginnen? Wij horen dit vaak voorbij komen. Veel mensen denken dat het bouwen van een website een eitje is met tools als Frontpage en Dreamweaver. Hiermee wordt de waarde van een goede site onderschat. Een professionele webdesigner verstaat zijn vak en weet waar hij rekening mee moet houden bij het bouwen van een website. Wij raden jou dan ook altijd aan om een goede webdesigner te zoeken. Voor een brood ga je naar de bakker, bij problemen met je auto naar de garage en voor een goede website naar een webdesigner.

Webdesign offertes vergelijken

Je hebt ervoor gekozen om je huidige website een nieuw design te geven, of je gaat een nieuwe website opzetten en wilt dit op een professionele manier aanpakken. Dan heb je de juiste keus gemaakt door bij Offerte.nl langs te komen! Je hoeft maar in Google op webdesigner te zoeken en je komt een overvloed van webdesign bureaus tegen die een website voor jou kunnen ontwerpen. Er gaat heel veel tijd in zitten om al deze partijen met elkaar te vergelijken. Bij Offerte.nl zijn we ons hier bewust van en wij bieden je daarom de ideale oplossing voor dit probleem. Wij doen het werk voor jou, zodat jij de tijd aan andere zaken kunt besteden. Je hoeft bij ons maar 1 keer aan te geven wat voor website je wilt laten maken en wat het doel van de website is. Wij sturen jouw wensen dan door aan diverse webdesigners en zij zullen een offerte opstellen. Je krijgt van ons maximaal 3 offertes per aanvraag. Het enige wat je nog hoeft te doen is de diverse webdesigner offertes vergelijken en jouw keus maken. Deze offertes zijn geheel vrijblijvend, dus mocht er onverhoopt echt niks voor je tussen zitten, zit je nergens aan vast.

Hoe kan ik een goede website bouwen?

Voor het bouwen van een goede professionele website moet je enkele stappen doorlopen.

 • Stap 1: Bepaal de doelgroep en het doel van jouw website
 • Stap 2: Kies de gewenste domeinnaam
 • Stap 3: Laat ouw website ontwerpen en bouwen
 • Stap 4: Zorg voor content

Deze vier stappen zijn essentieel bij het bouwen van een goede website. Offerte.nl helpt u bij stap 2. Zodra je goed in kaart heeft wat de doelstelling van de website is, kan je bij ons webdesign offertes aanvragen. Je hoeft hiervoor alleen maar even een simpel formulier in te vullen met wat vragen. Wil je bijvoorbeeld alleen het design van jouw website, of zoek je een partij die ook de bouw van de website verzorgt? In beide gevallen hebben wij specialisten die je kunnen helpen. Op basis van jouw antwoorden zetten wij de aanvraag uit bij diverse webdesign bureaus die volgens ons perfect aansluiten op jouw wensen. Deze designers zullen een op maat gemaakte offerte voor je opstellen. Jij kiest er 1 uit en die zal voor je aan de slag gaan. Mocht je twijfelen kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met de designers om op basis van een persoonlijk gesprek een uiteindelijke keus te maken.

Wat kost het maken van een website?

Je hebt besloten dat er een website moet komen, maar wat zijn nou de kosten van het maken van een website? Het is niet mogelijk om een standaardbedrag te noemen. Er zijn diverse factoren van invloed op de prijs van een website. Gaat het om een kleine site met 5 pagina’s of wordt het een grote site met duizenden pagina’s? Moet er wel of geen webshop bij? Dit zijn onderdelen die geld kosten bij het bouwen en onderhouden van een website:

 1. Ontwerpen
 2. Bouwen
 3. Webhosting
 4. Aanschaf domeinnaam

De kosten van al deze zaken kunnen erg verschillen. De grootte van jouw website is van invloed op zowel het ontwerpen, bouwen als de hosting. Het aanschaffen van een nieuwe domeinnaam kost meestal een tientje. Wil je een bestaande domeinnaam overkopen? Dan zal het wat prijziger worden. Daarom is het van groot belang dat je van tevoren een beeld heeft van de website die er moet gaan komen. Dit versneld het proces en zorgt ervoor dat je eerder de aangeleverde webdesign offerte kunt vergelijken.

Lokale webdesigners

Aangezien een website volledig online is kan het natuurlijk makkelijk om een webbouwer uit een ander deel van het land te vinden. Toch is het wel prettig om een webbouwer in de buurt te hebben. Wij werken samen met diverse landelijke partijen, maar ook met de beste regionale bureaus. Het is natuurlijk wel zo fijn als je snel en makkelijk een meeting kan houden met jouw webbouwer. Zo hebben wij diverse webbouwers in en rondom de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.  Staat jouw plaatsnaam hier niet tussen? Bekijk onze lijst met alle plaatsen waarin wij webdesigners in de buurt hebben!

Hoe kan ik webdesign offertes aanvragen?

Je kan jouw webdesign offerte simpel en snel aanvragen via ons aanvraagformulier. Het aanvragen van offerte is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Wij werken samen met professionele webdesigners, die hun uiterste best doen om een passende offerte voor te leggen. Mocht er onverhoopt geen offerte bij zitten die aan jouw wensen voldoet, zit je helemaal nergens aan vast.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Webdesigner

Ben je op zoek naar een betrouwbare webdesigner? Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan voor een webdesigner!

Lees meer

De verschillen tussen SEO en SEA

SEO en SEA zijn erg belangrijk voor het krijgen van bezoekers op jouw website. Maar wat zijn SEO en SEA precies? En wat zijn de verschillen hiertussen?

Lees meer

Website kopen

Voor het kopen van een website is het belangrijk dat je een vergelijking maakt tussen website bouwers. Website kopen, vergelijken en kiezen kan via Offerte.nl

Lees meer

Ben jij zelf een webdesigner?

Wij helpen jou graag aan nieuwe klanten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.