error warning success close check arrow-right arrow-left menu star plus minus right

Vind de beste webdesigner voor de juiste prijs

Vergelijk webdesigners
 • Ontvang tot 3 offertes op maat
 • Betrouwbare professionals
 • Gratis & vrijblijvend

Wat onze klanten zeggen

Wat is jullie website makkelijk, echt een aanrader!

Voor onze website zochten wij een webdesigner. Het was allemaal in no-time geregeld.

De webdesigners hebben prima offertes geleverd. Allemaal een stuk scherper dan verwacht. Wij hebben inmiddels ook al een paar complimenten over de nieuwe site ontvangen

Voor mijn net opgezette administratiekantoor moest ik een nieuwe site hebben! Ik heb van 3 bedrijven dezelfde dag nog een offerte gekregen en de prijzen vielen mij eigenlijk best wel mee. Binnen twee weken was mijn nieuwe site al online!

Helaas werd mijn website niet goed gevonden in Google en ik heb zelf niet genoeg kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Uiteindelijk hebben wij via Offerte.nl een goede webdesigner gevonden die onze nieuwe site heeft gemaakt en ons ook helpt met de vindbaarheid.

Onze webdesigner was veels te duur en moeilijk bereikbaar. Zodoende gingen wij op zoek of het beter (en met een beetje geluk goedkoper) kon. Dezelfde dag nog 3 offertes ontvangen en alle 3 waren goedkoper dan onze huidige partij! Bedankt

Hoe het werkt

Vul jouw wensen in

Vul jouw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen om aan te geven wat je precies zoekt

Ontvang gratis offertes

Ontvang gratis offertes

Binnen een paar uur ontvang je tot 3 gratis offertes, gebaseerd op jouw behoeftes

Kies de beste partij

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste partij te kiezen

Webdesign offertes vergelijken

U heeft de keus gemaakt om uw huidige website een nieuw design te geven, of u gaat een nieuwe website opzetten en wilt dit op een professionele manier aanpakken. Dan heeft u de juiste keus gemaakt! U hoeft maar in Google op webdesigner te zoeken en u zult een overvloed van webdesign bureaus tegenkomen die een website voor u kunnen ontwerpen. Er gaat heel veel tijd in zitten om al deze partijen met elkaar te vergelijken. Bij Offerte.nl zijn we ons hier bewust van en wij bieden u daarom de ideale oplossing voor dit probleem. Wij doen het werk voor u, zodat u de tijd aan andere zaken kunt besteden. u hoeft bij ons maar 1 keer aan te geven wat voor website u wilt laten maken en wat het doel van uw website is. Wij sturen uw wensen dan door aan diverse webdesigners en zij zullen een offerte opstellen. U krijgt van ons maximaal 5 offertes per aanvraag. Het enige wat u nog hoeft te doen is de diverse webdesigner offertes vergelijken en uw keus maken. Deze offertes zijn geheel vrijblijvend, dus mocht er onverhoopt echt niks voor u tussen zitten, zit u nergens aan vast.

Website maken of laten maken?

Een veel gehoord dilemma: ga ik zelf een website maken of ga ik een website laten maken? Wij horen dit vaak voorbij komen. Veel mensen denken dat het bouwen van een website een eitje is met tools als Frontpage en Dreamweaver. Hiermee wordt de waarde van een goede site onderschat. Een professionele webdesigner verstaat zijn vak en weet waar hij rekening mee moet houden bij het bouwen van een website. Wij raden u dan ook altijd aan om een goede webdesigner te zoeken. Voor een brood gaat u naar de bakker, bij problemen met uw auto naar de garage en voor een goede website naar een webdesigner.

Hoe kan ik een goede website bouwen?

Voor het bouwen van een goede professionele website moet u enkele stappen doorlopen.

 • Stap 1: Bepaal de doelgroep en het doel van uw website
 • Stap 2: Kies de gewenste domeinnaam
 • Stap 3: Laat uw website ontwerpen en bouwen
 • Stap 4: Zorg voor content

Deze vier stappen zijn essentieel bij het bouwen van een goede website. Offerte.nl helpt u bij stap 2. Zodra u goed in kaart heeft wat de doelstelling van uw website is, kunt u bij ons webdesign offertes aanvragen. U hoeft hiervoor alleen maar even een simpel formulier in te vullen met wat vragen. Wilt u bijvoorbeeld alleen het design van uw website, of zoekt u een partij die ook de bouw van de website verzorgt? In beide gevallen hebben wij specialisten die u kunnen helpen. Op basis van uw antwoorden zetten wij de aanvraag uit bij diverse webdesign bureaus die volgens ons perfect aansluiten op uw wensen. Deze designers zullen een op maat gemaakte offerte voor u opstellen. U kiest er 1 uit en die zal voor u aan de slag gaan. Mocht u twijfelen kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met de designers om op basis van een persoonlijk gesprek een uiteindelijke keus te maken.

Wat kost het maken van een website?

U heeft besloten dat er een website moet komen, maar wat zijn nou de kosten van het maken van een website? Het is niet mogelijk om een standaardbedrag te noemen. Er zijn diverse factoren van invloed op de prijs van een website. Gaat het om een kleine site met 5 pagina’s of wordt het een grote site met duizenden pagina’s? Moet er wel of geen webshop bij? Dit zijn onderdelen die geld kosten bij het bouwen en onderhouden van een website:

 1. Ontwerpen
 2. Bouwen
 3. Webhosting
 4. Aanschaf domeinnaam

De kosten van al deze zaken kunnen erg verschillen. De grootte van uw website is van invloed op zowel het ontwerpen, bouwen als de hosting. Het aanschaffen van een nieuwe domeinnaam kost meestal een tientje. Wilt u een bestaande domeinnaam overkopen? Dan zal het wat prijziger worden. Daarom is het van groot belang dat u van tevoren een beeld heeft van de website die er moet gaan komen. Dit versneld het proces en zorgt ervoor dat u eerder de aangeleverde webdesign offerte kunt vergelijken.

Hoe kan ik webdesign offertes aanvragen?

U kunt uw webdesign offerte simpel en snel aanvragen via ons aanvraagformulier. Het aanvragen van offerte is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Wij werken samen met professionele webdesigners, die hun uiterste best doen om u een passende offerte voor te leggen. Mocht er onverhoopt geen offerte bij zitten die aan uw wensen voldoet, zit u helemaal nergens aan vast.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Webdesign voor uw website

Webdesign website nodig? Offertes ontvangen voor webdesign website! Lees hier alles over het laten maken van een webdesign voor uw website!

Lees meer

De verschillen tussen SEO en SEA

SEO en SEA zijn erg belangrijk voor het krijgen van bezoekers op uw website. Maar wat zijn SEO en SEA precies? En wat zijn de verschillen hiertussen?

Lees meer

website kopen

Voor het kopen van een website is het belangrijk dat u een vergelijking maakt tussen website bouwers. Website kopen, vergelijken en kiezen kan via Offerte.nl

Lees meer

Ben jij zelf een webdesigner?

Wij helpen jou graag aan nieuwe klanten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.