error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right

Geheel gratis & vrijblijvend

Wat onze klanten zeggen

4.5 sterren gemiddeld uit 6 reviews over
Offerte.nl

Wat is jullie website makkelijk, echt een aanrader!

Voor mijn net opgezette administratiekantoor moest ik een nieuwe site hebben! Ik heb van 3 bedrijven dezelfde dag nog een offerte gekregen en de prijzen vielen mij eigenlijk best wel mee. Binnen twee weken was mijn nieuwe site al online!

De webdesigners hebben prima offertes geleverd. Allemaal een stuk scherper dan verwacht. Wij hebben inmiddels ook al een paar complimenten over de nieuwe site ontvangen

Helaas werd mijn website niet goed gevonden in Google en ik heb zelf niet genoeg kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Uiteindelijk hebben wij via Offerte.nl een goede webdesigner gevonden die onze nieuwe site heeft gemaakt en ons ook helpt met de vindbaarheid.

Onze webdesigner was veels te duur en moeilijk bereikbaar. Zodoende gingen wij op zoek of het beter (en met een beetje geluk goedkoper) kon. Dezelfde dag nog 3 offertes ontvangen en alle 3 waren goedkoper dan onze huidige partij! Bedankt

Voor onze website zochten wij een webdesigner. Het was allemaal in no-time geregeld.

Website laten maken?

Wil je een website laten maken maar weet je niet waar te beginnen? Wij horen dit vaak voorbij komen. Veel mensen denken dat het bouwen van een website een eitje is met tools als Frontpage en Dreamweaver. Hiermee wordt de waarde van een goede site onderschat. Een professionele webdesigner verstaat zijn vak en weet waar hij rekening mee moet houden bij het bouwen van een website. Wij raden jou dan ook altijd aan om een goede webdesigner te zoeken. Voor een brood ga je naar de bakker, bij problemen met je auto naar de garage en voor een goede website naar een webdesigner.

Webdesign offertes vergelijken

Je hebt ervoor gekozen om je huidige website een nieuw design te geven, of je gaat een nieuwe website opzetten en wilt dit op een professionele manier aanpakken. Dan heb je de juiste keus gemaakt door bij Offerte.nl langs te komen! Je hoeft maar in Google op webdesigner te zoeken en je komt een overvloed van webdesign bureaus tegen die een website voor jou kunnen ontwerpen. Er gaat heel veel tijd in zitten om al deze partijen met elkaar te vergelijken. Bij Offerte.nl zijn we ons hier bewust van en wij bieden je daarom de ideale oplossing voor dit probleem. Wij doen het werk voor jou, zodat jij de tijd aan andere zaken kunt besteden. Je hoeft bij ons maar 1 keer aan te geven wat voor website je wilt laten maken en wat het doel van de website is. Wij sturen jouw wensen dan door aan diverse webdesigners en zij zullen een offerte opstellen. Je krijgt van ons maximaal 3 offertes per aanvraag. Het enige wat je nog hoeft te doen is de diverse webdesigner offertes vergelijken en jouw keus maken. Deze offertes zijn geheel vrijblijvend, dus mocht er onverhoopt echt niks voor je tussen zitten, zit je nergens aan vast.

Hoe kan ik een goede website bouwen?

Voor het bouwen van een goede professionele website moet je enkele stappen doorlopen.

  • Stap 1: Bepaal de doelgroep en het doel van jouw website
  • Stap 2: Kies de gewenste domeinnaam
  • Stap 3: Laat ouw website ontwerpen en bouwen
  • Stap 4: Zorg voor content

Deze vier stappen zijn essentieel bij het bouwen van een goede website. Offerte.nl helpt u bij stap 2. Zodra je goed in kaart heeft wat de doelstelling van de website is, kan je bij ons webdesign offertes aanvragen. Je hoeft hiervoor alleen maar even een simpel formulier in te vullen met wat vragen. Wil je bijvoorbeeld alleen het design van jouw website, of zoek je een partij die ook de bouw van de website verzorgt? In beide gevallen hebben wij specialisten die je kunnen helpen. Op basis van jouw antwoorden zetten wij de aanvraag uit bij diverse webdesign bureaus die volgens ons perfect aansluiten op jouw wensen. Deze designers zullen een op maat gemaakte offerte voor je opstellen. Jij kiest er 1 uit en die zal voor je aan de slag gaan. Mocht je twijfelen kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met de designers om op basis van een persoonlijk gesprek een uiteindelijke keus te maken.

Wat kost het maken van een website?

Je hebt besloten dat er een website moet komen, maar wat zijn nou de kosten van het maken van een website? Het is niet mogelijk om een standaardbedrag te noemen. Er zijn diverse factoren van invloed op de prijs van een website. Gaat het om een kleine site met 5 pagina’s of wordt het een grote site met duizenden pagina’s? Moet er wel of geen webshop bij? Dit zijn onderdelen die geld kosten bij het bouwen en onderhouden van een website:

  1. Ontwerpen
  2. Bouwen
  3. Webhosting
  4. Aanschaf domeinnaam

De kosten van al deze zaken kunnen erg verschillen. De grootte van jouw website is van invloed op zowel het ontwerpen, bouwen als de hosting. Het aanschaffen van een nieuwe domeinnaam kost meestal een tientje. Wil je een bestaande domeinnaam overkopen? Dan zal het wat prijziger worden. Daarom is het van groot belang dat je van tevoren een beeld heeft van de website die er moet gaan komen. Dit versneld het proces en zorgt ervoor dat je eerder de aangeleverde webdesign offerte kunt vergelijken.

Lokale webdesigners

Aangezien een website volledig online is kan het natuurlijk makkelijk om een webbouwer uit een ander deel van het land te vinden. Toch is het wel prettig om een webbouwer in de buurt te hebben. Wij werken samen met diverse landelijke partijen, maar ook met de beste regionale bureaus. Het is natuurlijk wel zo fijn als je snel en makkelijk een meeting kan houden met jouw webbouwer. Zo hebben wij diverse webbouwers in en rondom de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.  Staat jouw plaatsnaam hier niet tussen? Bekijk onze lijst met alle plaatsen waarin wij webdesigners in de buurt hebben!

Hoe kan ik webdesign offertes aanvragen?

Je kan jouw webdesign offerte simpel en snel aanvragen via ons aanvraagformulier. Het aanvragen van offerte is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Wij werken samen met professionele webdesigners, die hun uiterste best doen om een passende offerte voor te leggen. Mocht er onverhoopt geen offerte bij zitten die aan jouw wensen voldoet, zit je helemaal nergens aan vast.


Rubrieken

Aangevraagd op 18-07-2018 door een klant in Ouder-Amstel

Bestaande site redesign

Bestaande website opnieuw opbouwen. Leerkrachten van basisscholen melden zich aan (registratie)/loggen in en krijgen zo een gemeentepagina te zien van de gemeente waarin ze lesgeven. Op de pagina staan een paar links naar VIMEO filmpjes.

Webdesign, Redesign

Aangevraagd op 17-07-2018 door een klant in Almere

Website cursussen frans

Ik ben opzoek naar een website voor mijn bedrijf. Mijn achtergrond is Frans lerares. Ik wil hier meer mee gaan doen. Namelijk, vertalen voor bedrijven en mensen cursussen frans geven. De website moet zsm live.

Website Laten Maken, Website Kosten

Aangevraagd op 17-07-2018 door een klant in Zaanstad

Webshop for dailydeals

i need a webshop, similar to dailydeals.

Webshop Kosten, Webshop Maken, Webshop Prijs

Aangevraagd op 13-07-2018 door een klant in Nieuwegein

Nieuwe site beveiligingsbedrijf

Op zoek naar een website voor mijn beveiligingsbedrijf. Ik ben een internationaal beveiligingsbedrijf en wil graag een website die zowel in het engels als in het nederlands te lezen moet zijn. (spreekt engels en nederlands)

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 12-07-2018 door een klant in Amsterdam

Webshop

I'm going to build a webshop for herbal products, such as herbal tea.

Webshop Kosten, Webshop Maken

Aangevraagd op 10-07-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Nieuwe huisstijl

We willen graag een nieuwe website voor een nieuwe praktijk. Onze hoofdlocatie Hiervoor hebben we een nieuwe website nodig. Huisstijl wordt al gemaakt. We zien graag uw reactie tegemoet.

Website Laten Maken, Webdesign, Webdesign Bureau

Aangevraagd op 06-07-2018 door een klant in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Nieuwe site

website voor architectenburo. met bijvoorbeeld: -menu met projecten-nieuws-buro-diensten -foto's zelf kan toevoegen/wijzigen -foto's/beelden moet goed overkomen en snel te bedienen -3D beelden tonen/ video optie klant een persoonlijke pagina toevoegen. voorbeeld van foto's goed tonen

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 05-07-2018 door een klant in Venray

Website laten bouwen

Ik wil graag een website laten bouwen. Als het eventueel kan met word press. De website is voor de Limburgse golfkampioenschappen. website en hosting.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 03-07-2018 door een klant in Beesel

Ontwikkelen webshop

heeft een website bij strato. acumulus werkt niet bij deze site. dit moet worden geïmplementeerd

Webshop Kosten, Webshop Bouwer

Aangevraagd op 03-07-2018 door een klant in Beverwijk

Verhuur vakantieappartementen

Website voor verhuur van vakantieappartement. Foto’s, verhalen en meerdere talen (wordt aangeleverd). Website moet ook op mobiel werken en indien mogelijk rekening houden met adwords.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 02-07-2018 door een klant in Amsterdam

Webshop

Ik wil een Webshop voor healty snacks. Hierbij een voorbeeld: xxx De verpakkingen heb ik al. Ik ben momenteel in de oriënterende fase maar zou wel de website graag snel live willen hebben. Ik zou niet weten wat het moet kosten. Ik laat me graag adviseren.

Webshop Maken, Webshop Bouwer

Aangevraagd op 02-07-2018 door een klant in Nijmegen

Website laten bouwen

Ik wil een website laten bouwen voor mijn bedrijf. Ik wil graag dat er een huisstijl wordt ontwikkeld die bij mijn bedrijf past. Die huisstijl moet uiteraard door heel het webdesign lopen.

Website Laten Maken, Webdesign

Aangevraagd op 02-07-2018 door een klant in Zevenaar

Ontwikkelen website

We hebben een Wordpress website met het thema porto Dat thema willen we behouden. Dat is een must! Nu is het zo dat de website erg langzaam draait. En de weergave van de site niet optimaal is. We willen graag iemand die die ondersteuning geeft en de site optimaliseert. Woensdag het best bereikbaar.

Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 28-06-2018 door een klant in Amsterdam

Website laten bouwen voor schoonmaakbedrijf

Ik heb een schoonmaakbedrijf in Amsterdam en wil daar graag een professionele website bij hebben.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 27-06-2018 door een klant in Tilburg

website autogarage

Ik had net gesproken over verschillende web pagina ontwikkelaars voor mijn autogarage. offertes met verschillende mogelijkheden aan paginas en een mogelijkheid om afspraak via de website in te vullen.

Website Laten Maken

Bij vragen neem contact met ons op

Telefonisch

088 - 771 23 45

Ben jij zelf een webdesigner?

Wij helpen jou graag aan nieuwe klanten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Website design laten maken?

Zoek je iemand die verstand heeft van websites design? Vraag dan hier gratis en vrijblijvend offertes aan voor een website-design.

Lees meer

Webdesign voor jouw website

Ben je op zoek naar een nieuwe website, of wil je jouw huidige website verbeteren en optimaliseren? Lees hier meer over de nieuwste website trends.

Lees meer

Webdesigner

Ben je op zoek naar een betrouwbare webdesigner? Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan voor een webdesigner!

Lees meer
Ontvang vandaag nog 3 webdesigner prijsopgaven Vergelijk webdesigners