error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van webdesigners Vergelijk webdesigners →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wat kost het om een webshop te laten maken?

Je wilt een webshop laten maken en bent benieuwd wat het gaat kosten? De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Welke webshop software wil je gebruiken? Hoeveel producten en modules wil je in je webshop hebben? Gaat het om een maatwerk webshop? Vraag daarom eerst offertes op bij verschillende webdesigners om de kosten te vergelijken.

Webshop kosten

De kosten voor het laten maken van een webshop zijn over het algemeen hoger dan de gemiddelde standaard website, omdat er meer bij het bouwen van een webshop komt kijken. Er moeten bijvoorbeeld extra koppelingen gemaakt worden met een voorraadbeheer, betaalsystemen (iDeal, PayPal) en boekhoudsystemen.

Naast de eenmalige kosten voor het bouwen van een webshop moet je ook rekening houden met maandelijkse of jaarlijkse kosten voor hosting, domeinnaam een onderhoud. Vraag dit dus ook na bij de verschillende webshop bouwers.

Webshop software

Magento of WooCommerce webshop laten maken?

Er is verschillende software beschikbaar om uw webshop in te laten ontwikkelen, zoals Magento of WooCommerce. Afhankelijk van jouw wensen zal bepaald worden welk systeem voor jou geschikt is. Vraag dus na bij de webdesigners welke webshop software ze gebruiken voor het ontwikkelen van jouw webshop en vraag meerdere offertes op.

Webshop pakketten

Je kunt ook kiezen voor 'standaard' webshop software pakketten waar je een thema kiest en alleen maar producten hoeft toe te voegen. Houd er wel rekening mee dat je dan vaak minder vrijheid hebt om dingen aan te passen naar jouw wensen, een maximum aantal producten kunt toevoegen en je een maandelijks bedrag betaalt.

Webshop goed vindbaar maken

Jouw website moet goed vindbaar zijn voor nieuwe en bestaande klanten. Je kunt de webdesign bureaus vaak ook inschakelen om je webshop goed vindbaar te maken in de zoekmachines. Ze kunnen je helpen met relevante content te schrijven voor je producten en webshop. Om je producten onder de aandacht te brengen bij je publiek kun je ook online gaan adverteren. Ook daar kunnen verschillende webbureaus mee helpen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk webdesigners →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Ik kreeg netjes 4 keer een offerte.

De webdesigners hebben prima offertes geleverd. Allemaal een stuk scherper dan verwacht. Wij hebben inmiddels ook al een paar complimenten over de nieuwe site ontvangen

Goed en snel contact. Werden goede vragen gesteld voordat de aanvraag in de behandeling werd genomen.

meteen raak: Retail.nl in Helmond Dank!

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 23-10-2018 door een klant in Lisse

Magento webshop bouwen

Wij hebben een Magento shop maar moeten naar Magento 2 migreren of naar WooCommerce. Graag een advies met mogelijkheden kosten De standaard huidige kosten zijn 200,- pm exclusief de vragen of wat aan te passen. Ik heb 4 a 5000 producten.

Aangevraagd op 22-10-2018 door een klant in Bergen

Opzetten webshop

Ik heb hulp nodig met het opzetten van engelstalige dropshop website voor zelfhulp boeken daarnaast ook hulp nodig met het vinden van een boekensupllier ik heb al wat mogelijke potentiële supliers gekeken

Aangevraagd op 08-10-2018 door een klant in Tilburg

Ontwikkelen webshop

Ik heb een webshop in babyspullen. Ik ben benieuwd wat het kost om deze te vernieuwen. Ik heb veel in de webshop zelf gedaan. Ik doe momenteel al marketing campagnes.

Aangevraagd op 05-10-2018 door een klant in Rotterdam

Ontwikkelen webshop

Mijn zus en ik gaan een baby- en kinderkleding winkel openen met in de toekomst wellicht een uitbreiding naar kamertjes en overige accessoires. Wij zijn op zoek naar iemand die een webshop kan opzetten zonder de producten, wanneer het ontwerp af is zullen wij de website verder zelf beheren en invullen. Het is van belang dat de klant door het geven van genoeg voerkeuren zoals kleur en maat bij de juiste artikelen terecht komen.

Aangevraagd op 02-10-2018 door een klant in Den Haag

Website laten bouwen

IK ZOEK IEMAND DIE EEN WEBSHOP KAN BOUWEN MET EEN EEN SOORT CROWD FUNDING SYSTEEM DIE GEINTREGEERD KAN WORDEN IN DE WEBSHOP. GRAAG PRIJS OPGAVE.

Aangevraagd op 30-09-2018 door een klant in Heerlen

Website laten maken

hallo ik ben heb een website in gedachten wat ik wil hebben net zoals deze site https://xxx liefst nog mooier. Ik weet niet of jullie mij hier mee kunnen helpen zoja wat zijn de kosten hiervan en hoelang duurt het voor ik online er mee aan de slag zou kunnen. Wij willen starten met 5 producten.

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Amsterdam

Ontwikkelen webshop

Ik wil graag een webshop voor schoenen. Ik verkoop heren en dames schoenen. Deze komen uit Italië. Ik heb meerdere winkels gehad en heb nu nog 1 winkel in Amsterdam Oost. Deze webshop moet duidelijk, professioneel en van deze tijd zijn.

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Diemen

Gift shop bouwen

Wij hebben een gift shop in Amsterdam en willen graag een webshop beginnen voor de winkel./ we hebben 2 winkels op de Haarlemmerdijk. Onze doelgroep bestaat grotendeels uit toeristen en moet ook in het Engels, wellicht Frans, etc.

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Nijkerk

Ontwikkelen webshop

Wij verkopen velgen en bijproducten. Momenteel verkopen wij via Social Media en marktplaats. Wij verkopen dit aan huis en hebben een opslagplaats. Doormiddel van de webshop willen wij Hiernaast heb ik een VOF met een collega van mij en daar hebben we al een webshop live.

Aangevraagd op 11-09-2018 door een klant in Montferland

Webshop kledingwinkel maken

Graag begin ik een webwinkel m.b.t. dameskleding en meisjeskleding. Zijn jullie gespecialiseerd in het maken van webshops voor de verkoop? Mijn voorkeuren zijn eventueel dat ik de voorraden kan bijhouden, speciale acties/kortingen kan toevoegen, foto's kan plaatsen minimaal drie foto's per artikel. Mijn eigen voorkeuren kan aangeven, graag wel op advies van jullie, site goed te lezen is op een tablet en mobiel, etc. Zetten jullie de webshop helemaal in mekaar? Er moeten een goede CMS achter waardoor ik de webshop zelf kan aanpassen. Wij hebben al iemand die de logo is aan het ontwerpen. Wij zijn momenteel met leveranciers in gesprek.

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Pijnacker-Nootdorp

Webshop laten maken

Een webshop met beddengoed en met leasen/huren er van. wij denken aan Woocommerce. Beschikbare datasheet van Lightspeed moet in te laden zijn ( 14.000 artikelen. foto's uit Lightspeed moeten ook worden geïmporteerd. Filters moeten geïntegreerd worden in de datasheet, Waar hosten?, Onderhoud?, Seo teksten? Wij hebben ook een fysieke winkel in Pijnacker.

Aangevraagd op 29-08-2018 door een klant in Zaanstad

Webshop voor scooters

Ik ben opzoek naar een nieuwe webshop. Ik heb ook een fysieke winkel. Wij verkopen scooters, helmen, sloten, accessoires, etc.

Aangevraagd op 27-08-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Webshop laten maken

Wij willen graag een webshop laten maken . Wij verkopen artikelen zoals oorbellen en armbanden. Voor ons is het belangrijk dat de eerste opzet zoals uitstraling wordt gemaakt, de achterkant kunnen we zelf denk ik wel.

Aangevraagd op 23-08-2018 door een klant in Utrecht

Webshop bouwen

Relatief eenvoudige webshop (mag hosted zijn) voor retail producten. Belangrijk: maatwerk component m.b.t. betalen van de klant, hier is een API document voor. 1. Graag mogelijkheden en kosten ontwikkelen webshop 2. Kosten invoegen betaal component Tussen de 100 en de 200 producten. High end electronica producten, zonnebrillen, etc.

Aangevraagd op 20-08-2018 door een klant in Rotterdam

Webshop voor drukkerij

Ik heb een webshop nodig voor mijn drukkerij bedrijf, ik bedruk flyers, visitekaartjes, banners, etc. graag met ideal module. ik vind het fijn om mijn aanbod en prijzen te kunnen aanpassen

Uit onze blog
Inspiratie & Tips