error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Hoe specifieker jouw omschrijving, hoe accurater de offertes zullen zijn
Jouw e-mailadres wordt alleen gebruikt om offertes te versturen
Een geldig telefoonnummer is verplicht om de aanvraag te valideren

Geheel gratis & vrijblijvend

Diensten

Waarom offerte opvragen?

Het bespaart tijd, het is kosteloos en het bespaart geld!

  • Ontvang tot 5 offertes op maat
  • Betrouwbare professionals
  • Gratis & vrijblijvend

Tevreden zakelijke gebruikers

Arboned KLM Basic Fit Loods 5 PostNL Rabobank

Hoe het werkt

Vul jouw wensen in Vul jouw wensen in

Vul jouw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen om aan te geven wat je precies zoekt

Ontvang gratis offertes Ontvang gratis offertes

Ontvang gratis offertes

Binnen een paar uur ontvang je tot 4 gratis offertes, gebaseerd op jouw behoeftes

Kies de beste partij Kies de beste partij

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste partij te kiezen

Waarom Offerte

Wij vinden dat iedereen de beste offerte verdient

Dat vinden we niet alleen. Dit regelen we ook graag voor je. We zijn met recht de grootste offerte vergelijking site van Nederland.

Daarom kunnen we deals voor je regelen die je nergens anders krijgt.

Vergelijk eenvoudig de ontvangen offertes,, en kijk hoeveel je kunt besparen.

  • Ontvang tot 5 offertes op maat
  • Betrouwbare professionals
  • Gratis & vrijblijvend

Ervaringen

4.5 sterren gemiddeld uit 3 reviews over
Offerte.nl

Ik heb nu al enkele offertes van makelaars ontvangen.

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe woning. Een van de makelaars via Offerte.nl heeft ons goed geholpen!

De makelaar via Offerte.nl heeft ons goed advies gegeven i.v.m. de verkoop van onze woning.

Privacy

We houden je privégegevens privé

We doen er alles aan om jouw privégegevens ook echt privé te houden. Wanneer je een offerte opvraagt, wil je natuurlijk geen pottenkijkers die er met jouw persoonsgegevens vandoor gaan. Gelijk heb je.

We vragen wel gegevens van je, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Welke gegevens we vragen en waarvoor we ze gebruiken lees je hieronder. Ook zie je wat je rechten zijn, wie toegang heeft tot je data en hoe lang we je gegevens bewaren.

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd september 2018.

Meer weten?

Wil je nog meer weten, bijvoorbeeld waar jouw gegevens worden bewaard of wie toegang hebben tot jouw data? Dat kan. Hier lees je meer.

traprenovatie

Een nieuwe woning of uw woning verkopen

Wanneer je een nieuwe woning wil kopen of je huidige woonruimte wil verkopen, kun je een makelaar inschakelen om het proces naar de koop of verkoop toe, voor jou uit handen te nemen. De makelaar regelt de koop of verkoop van het huis. Daarnaast kunnen makelaren worden ingeschakeld voor het bepalen van de waarde van de woning (taxatie) voor onder andere de fiscus, de bank die de hypotheek verstrekt of de opstalverzekering. Makelaars zijn vaak ook actief in het commercieel vastgoed, zoals winkelruimtes, kantoren en agrarisch onroerend goed. Via onze site kun je offertes aanvragen voor verschillende makelaars.

Andere werkzaamheden van de makelaar

Naast het contact wat de makelaar met de potentiële koper heeft, onderhoudt de makelaar ook relaties met woningbouwverenigingen, gemeenten, notarissen, projectontwikkelaars en verzekeraars. De makelaar functioneert in het contact met bovengenoemde instanties vaak als adviseur.

Wanneer de makelaar er in slaagt een succesvolle bemiddeling tot stand te brengen, krijgt de makelaar een bepaald percentage van de koop- of huurprijs. Dit wordt provisie genoemd. Makelaars in onroerend goed hebben in veel gevallen een eigen zaak of werken in loondienst bij bijvoorbeeld een makelaarskantoor.

Brancheverenigingen van makelaars

Volgens de wet moet ieder erkend makelaar (taxateur) lid zijn van een branchevereniging. Daarnaast moeten zij ook aangesloten zijn bij een taxatie register. Nederland telt drie brancheverenigingen waar een makelaar bij aangesloten kan zijn, namelijk;

  • - NVM → De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) is de grootste vereniging, is opgericht in 1898 en telt op dit moment ongeveer 4.100 leden. De NVM is actief in verschillende marktsectoren en biedt doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Via de leden zorgt de NVM voor belangenbehartiging richting de overheid en de politiek.
  • - VBO → VBO Makelaar is een brancheorganisatie die ruim 1.100 leden telt. VBO Makelaar is opgericht in 1985 en stelt haar leden in staat krachtige en duurzame relaties op te bouwen met de opdrachtgevers. Naast de sectie Wonen, heeft de VBO ook een sectie Bedrijfsmatig Vastgoed en een sectie Agrarisch Vastgoed.
  • - VastgoedPRO → VastgoedPRO telt ongeveer 700 leden. Deze leden zijn allen werkzaam binnen de vastgoedsector. VastgoedPRO richt zich op de individuele beroepen binnen de sector om haar leden optimaal te kunnen ondersteunen. De vereniging is momenteel nog gericht op twee beroepen; de makelaar en de taxateur.

De brancheverenigingen waar de makelaar bij aangesloten kan zijn dient tevens ook als keurmerk en kwaliteitsgarantie. Het is dus belangrijk dat je er op let dat de makelaar bij een vereniging is aangesloten. Zo voorkom je risico’s en ongewenste verrassingen achteraf.

Inhuren van een makelaar

Ben je op zoek naar een nieuwe woning of wil je jouw huidige woning verkopen? Via Offerte.nl kun je op eenvoudige en snelle wijze een professionele makelaar inhuren. Middels het invullen van het aanvraagformulier op de website krijg je binnen 24 uur maximaal vijf offertes op maat toegestuurd van makelaars die bij Offerte.nl zijn aangesloten en bij jou in de regio actief zijn. Woon je bijvoorbeeld in Amsterdam? Dan krijg je de offertes van makelaars die in Amsterdam en omstreken gevestigd zijn. Deze offertes kun je vervolgens vergelijken op basis van kosten en dienstverlening, zodat je er zeker van bent dat je kiest voor de makelaar die het beste in jouw kostenplaatje valt en die jou het beste van dienst kan zijn.


Rubrieken

Bij vragen neem contact met ons op

Telefonisch

+31887712345

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Hoe werkt een taxatie makelaar?

Het bepalen van de waarde van een bepaald gebouw is erg belangrijk bij de koop en verkoop van gebouwen. Dit is echter een erg gespecialiseerd beroep.

Lees meer

De huur makelaar

Bent u op zoek naar een huur makelaar? Wanneer u op zoek bent naar een huurwoning, zult u zich bewust moeten zijn dat er verschillende huur is.

Lees meer

Huis-makelaar

Welke taken heeft een huismakelaar, hoe verdient deze geld en door welke eigenschappen kan een huismakelaar zich van concurrenten onderscheiden?

Lees meer