error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right
Hoe specifieker jouw omschrijving, hoe accurater de offertes zullen zijn
Jouw e-mailadres wordt alleen gebruikt om offertes te versturen
Een geldig telefoonnummer is verplicht om de aanvraag te valideren

Geheel gratis & vrijblijvend

Hoe het werkt

Vul jouw wensen in

Vul jouw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen om aan te geven wat je precies zoekt

Ontvang gratis offertes

Ontvang gratis offertes

Binnen een paar uur ontvang je tot 5 gratis offertes, gebaseerd op jouw behoeftes

Kies de beste partij

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste partij te kiezen

Notaris

Als u op zoek gaat naar een notaris dan doet u er goed aan om eerst uw opties te vergelijken voordat u met iemand in zee gaat. Er kan een behoorlijk verschil in de prijs zitten wanneer u een notaris inhuurt. Om u te helpen bij het vinden van de juiste notaris kunt u een offerte aanvragen via offerte.nl. Zo krijgt u meerdere offertes van verschillende notariskantoren uit uw omgeving. Zo kunt u eenvoudig zelf vergelijken wat voor u het beste is. Let hierbij niet alleen op prijs, maar zorg dat de notaris ook kwalitatief in orde is.

Een notaris is een onafhankelijke functionaris die de wettelijke macht bezit om officiële en rechtsgeldige documenten op te stellen. Maar ook bij geschillen kan een notaris uitkomst bieden door als neutraal tussenpersoon op te treden. Daarbij kan een notaris meteen juridisch advies geven of een document opstellen om een geschil op te lossen.

Wat kan een notaris voor u betekenen

Een notaris kan:

  • Uw huwelijkse voorwaarden opstellen voor als u gaat trouwen onder huwelijkse voorwaarden.
  • Een samenlevingscontract opzetten.
  • Een testament opstellen of aanpassen.

U kunt ook bij een notaris terecht:

  • Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen.
  • Als u recht wilt krijgen over uw net gekochte woning.
  • Als u een bedrijf wilt starten met welke rechtsvorm dan ook.

Wat zijn de kosten voor een notaris?

Het is natuurlijk afhankelijk waar u een notaris voor nodig heeft om een prijs vast te stellen. Bij sommige werkzaamheden zijn er vaste prijzen vastgelegd door een notaris. Het kan ook dat een notaris op uurtarief werkt. Dit verschilt per notaris en is afhankelijk van de werkzaamheden die de notaris voor u moet uitvoeren.

Sommige notarissen werken met een prijs per uur. Een notaris kan zelf een uurtarief vaststellen. Richtprijzen voor het uurtarief van een notaris is tussen €100 tot €200 per uur. Het tarief dat u moet betalen kan dus heel erg verschillen en zal afhangen naar welke notaris u gaat. Er zijn ook notarissen die hun kosten juist baseren op basis van de diensten die zij leveren. Het voordeel hiervan is dat u van tevoren exact weet wat de werkzaamheden zijn die een notaris voor u zal uitvoeren. Daarnaast weet u precies wat u betaald, zo komt u achteraf niet voor een verassing te staan.

Wanneer u een notaris in wilt huren kan het goed zijn om van te voren even te vergelijken wie u inhuurt. Zo weet u precies hoe de prijs wordt bepaald en

Een notaris vinden.

Om u te helpen bij het zoeken naar de juiste notaris kunt u een offerte aanvragen via offerte.nl. Zo krijgt u een offerte van vijf verschillende notariskantoren bij u in de buurt. U kunt dan zelf vergelijken welke notaris bij past.

Bij vragen neem contact met ons op

Telefonisch

088 - 771 23 45

Ben jij zelf een notaris?

Wij helpen jou graag aan nieuwe klanten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Samenlevingscontract

Heeft u een samenlevingscontract nodig? samenlevingscontract offertes aanvragen bij notarissen doe je hier! samenlevingscontract van notaris ontvangen

Lees meer

Notaris huis

Een notaris voor uw huis nodig? Vraag direct offertes aan bij notariskantoren bij u in de regio! Uw huis verkopen, aktes nodig? Vraag nu offertes aan!

Lees meer

De notaris

De vraag: wat doet een notaris precies komt vaak voorbij! Wat doet een notaris, daar kunnen wij u antwoord op geven! Snel Notaris offertes aanvragen

Lees meer