error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van online marketing bureaus Vergelijk online marketing bureaus →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Online marketing uitbesteden? Vul je wensen in en ontvang gratis en vrijblijvende offertes op maat van bureaus uit de regio

Inhoudsopgave

Ben je een drukke ondernemer? Dan weet je als geen ander dat het opzetten en uitvoeren van marketingactiviteiten er nogal eens bij inschiet. Bestaande klanten, personeel, processen en de administratie vergen alle aandacht, tijd en energie. Om nog maar niet te spreken van de marketing. Wanneer de tijd en kennis ontbreekt, kan online marketing uitbesteden een goede keuze zijn.

De vindbaarheid van jouw website verbeteren, hoger in de organische zoekresultaten eindigen en gevonden worden op Google wanneer jouw bedrijf nog niet actief is onlin?. Met deze uitgangspunten naast de wensen die je hebt, zullen de internet marketing specialisten te werk gaan voor. Via onze website is het makkelijk om een aantal online marketingbureaus te vergelijken.

Stel je eens voor dat je meer aanvragen, meer klanten en dus meer omzet kunt maken met een beperkte, vaste, investering? Dan komt er schot in de zaak en gaat de omzet weer groeien, en dit door internet marketing.

Wat is het precies?

Online Marketing is een breed begrip dat staat voor alle marketing activiteiten op en over het internet. Omdat het belang van internet op onze samenleving toeneemt wordt internet marketing ook steeds belangrijker. Hedendaagse marketing budgetten verschuiven verder van traditionele media naar nieuwe media. Vaak begint de zoektocht van de potentiele klant binnen de online zoakmachines zoals Google en Bing. Een goed marketingbureau weet hier optimaal gebruik van te maken.

Online marketing bestaat uit een breed scala aan technieken. Het is eigenlijk een vak apart met verschillende disciplines. Overige gangbare namen voor Internet Marketing zijn internet marketing en e-marketing.

Welk onderdeel van online marketing uitbesteden?

Er zijn vele werkzaamheden die betrekking hebben tot internet marketing. Bij online marketing uitbesteden kan je ook kiezen om slechts bepaalde onderdelen uit handen te geven. Enkele voorbeelden van werkzaamheden waarvoor je een offerte voor kan aanvragen zijn:

 • Social Media Marketing

Social Media Marketing bevat het inzetten van meerdere social media kanalen om producten te verkopen of de naamsbekendheid te vergroten.

 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Search Engine Optimization is echt een vak of niet. Het is het combineren van de techniek, content en de populariteit van de website met als doel het organische verkeer te verhogen.

 • Zoekmachine adverteren (SEA)

In tegenstelling tot SEO, draait Search Engine Advertizing om adverteren in de online zoekmachines. Omdat je hier betaalt voor elke klik op je advertentie is het wel belangrijk dat deze bezoekers ook converteren. Dit kan een aankoop zijn op je website maar ook een product kopen bijvoorbeeld. Zorg ervoor dat je bij SEA uitbesteden altijd voor een juiste partner kiest.

 • Retargeting

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Je zoekt naar een professionele koffiemachine voor je bedrijf. Tot wel een paar weken nadat je hiernaar gezocht hebt blijf je achtervolgd worden met banners op verschillende websites met de vraag of je al nog een koffiemachine nodig hebt. Dit heet retargeting.

 • Affiliate Marketing

Andere websites in jouw niche inzetten om meer bezoekers naar je website te sturen. Dat heet affiliate marketing. In ruil voor het doorsturen van klanten betaal je de 'affiliates' een kleine commissie.

 • E-mail Marketing

E-mailmarketing wordt vaak onderschat. Veel bedrijven halen een groot percentage van hun omzet binnen door het inzetten van de juiste email campagnes.

 • Contentmarketing

Als bedrijf heb je een boodschap. Alleen hoe zorg je ervoor dat je deze boodschap naar het publiek overbrengt? Hiervoor gebruik je contentmarketing. Contentmarketing is er in de vorm van blogs, video's of infographics. Je kan ook kiezen voor contentmarketing uitbesteden en overige activiteiten wel zelf doen.

 • Linkbuilding

Wanneer websites naar jouw eigen site linken heet dit linkbuilding. Linkbuilden is nog steeds een belangrijk aspect binnen SEO en web marketing. Sommige bureaus houden zich alleen maar met dit onderdel bezig en zijn dan ook ware specialisten

 • App optimalisatie

Wil jij dat iedereen in Nederland jouw app download? Dan zal je er voor moeten zorgen dat jouw app overal in de playstore te zien is en bovenaan staat. Dit proces heet app optimalisatie.

 • Adverteren op youtube

Youtube wordt vaak overgeslagen in de online marketing mix. Toch is het een kanaal waar je met beperkt budget veel uit kan halen. Een absolute kans dus.

 • Social advertising

Wel of niet adverteren op instagram of facebook? Wel natuurlijk. Door de zeer uitgebreide targetingmogelijkheden weet je precies de doelgroep te bereiken die interesse hebben in jouw product.

Ontvang prijsopgaven van online marketing bureaus

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk online marketing bureaus

Voor het opzetten van een goede online marketingcampagne is het belangrijk dat je samenwerkt met een bureau dat jouw bedrijf en jouw product begrijpt. Je zoekt echt een partner die proactief met je kan meedenken. Een bureau dat haar ervaring en expertise toe kan passen op jouw bedrijf en hiervoor een juiste marketingstrategie kan opzetten.

Wisselen van online marketing bureau?

Wellicht heb je al een online marketing agency maar ben je niet tevreden met de resultaten of de samenwerking. Juist als je al een mindere ervaring hebt gehad is het extra belangrijk om dit keer wel voor een goed internet marketingbureau te kiezen.

Online vs. Offline?

Internet Marketing heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele marketing:

 1. Relatief goedkoop: Internet is vergeleken met traditionele vormen van marketing relatief goedkoop.
 2. Conversie: Resultaten meten via internet is vergeleken met traditionele vormen van marketing vaak gemakkelijker.
 3. Gepersonaliseerd : Via het internet is het gemakkelijker reclame uitingen persoonlijk te maken ten opzichte van massa communicatie met traditionele marketing.
 4. Segmentatie: Door internet te gebruiken is het vaak mogelijk om gericht een doelgroep te bereiken.

Internet marketing uitbesteden?

Wil je verschillende offertes vergelijken om zo de beste optie te kiezen uit verschillende internetmarketing bureaus? Met Offerte.nl wordt online marketingactiviteiten uitbesteden nog makkelijker.

Vraag nu via Offerte.nl gratis offertes aan voor jouw website bij internet marketing bureaus en binnen 24 uur ontvang je in de mail een offerte van verschillende bedrijven.

Wat onze klanten zeggen

Wij zochten een SEA en SEO expert. Offerte.nl zorgde ervoor dat we snel in contact kwamen met bureaus uit de buurt.

Voor onze eigen kledingsmerk willen we meer gaan doen met social media.

Wij wilde Google Adwords uitbesteden en kregen meerdere offertes.

We verkopen o.a. horloges online en willen ervoor zorgen dat we beter gevonden worden via Google. Direct offertes, nu nog een keuze maken...

Zelf weinig verstand van Adwords, gelukkig via Offerte.nl terecht gekomen bij Mark van der Eng. Top service!

Ontvang prijsopgaven van online marketing bureaus

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk online marketing bureaus
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 03-04-2019 door een klant in Haarlem

Help!

Ik zoek iemand die mij helpt bij het groter worden op sociaal media! Ik ben al aardig op weg met mijn persoonlijke account maar ik loop vast!

Aangevraagd op 02-04-2019 door een klant in Zoetermeer

Marketing nodig

Wij willen zoveel mogelijk mobiele telefoons verkopen. Wij kenmerken ons doormiddel van onze: service, kwaliteit en prijs.

Aangevraagd op 02-04-2019 door een klant in Tilburg

Facebook & Instagram

Promoten van het programma.

Aangevraagd op 01-04-2019 door een klant in Gorinchem

Hoog scoren op Google

We willen dat de website hoog scoort op een aantal keywords en optimaal scoort binnen Google. De website is sinds afgelopen week gereed en heeft de oude (niet mobiel en niet SEO vriendelijke website) vervangen. De website dient een belangrijk communicatiemiddel te zijn voor bedrijven die behoefte hebben aan de kleinere professionele bootjes/schepen. Denk aan duwboten, pontons, werkbootjes etc.

Aangevraagd op 29-03-2019 door een klant in Almere

SEO hulp

Graag ontvang ik per e-mail de prijzen voor het optimaliseren van mijn website en een aantal zoekwoorden die ik hoger in Google wil krijgen. Graag mij adviseren over m'n huidige posities en welke zoekwoorden ik het beste hoger kan laten plaatsen.

Aangevraagd op 28-03-2019 door een klant in Amsterdam

Sparringspartner gezocht

Wij willen een proces beginnen (stapje voor stapje, zonder gehaastheid) om met Linkedin, facebook en Instagram en onze 1) Japan reizen en 2) Japan trainingen (succesvolle communicatie met Japan) meer in de markt te zetten. Maar starten bij de basis, liever via een stappenplan en een prijs bij elke opvolgende start.

Aangevraagd op 27-03-2019 door een klant in Dantumadiel

Marketing voor stenen winkel

Meer pagina likes, welke meer bezoekers naar mijn stenen winkel genereren.

Aangevraagd op 26-03-2019 door een klant in Beuningen

Hulp voor vriendin

Beste lezer, Ik heb voor een vriendin van mij die kapster is een tijdje geleden een website gemaakt. Nu willen we er een webshop aan toevoegen waar ze ook kapper producten wil gaan verkopen en dat promoten via Google. We hebben geen idee aan wat we moeten denken dus graag een voorstel van de kosten en dingen die dan worden gedaan en hoe je zou kunnen helpen. Er is wat budget, maar dat zal ook uit eindelijk uit de webshop moeten komen. Ze wil verder nog niet worden gebeld en vandaar dat de url nog niet is gedeeld. We horen graag wat je voor ons kan betekenen en hoe het proces eruit zal zien. Wat krijg ik voor mijn geld.

Aangevraagd op 24-03-2019 door een klant in Eindhoven

Marketing

Reclame op social media zoals Facebook

Aangevraagd op 22-03-2019 door een klant in Rotterdam

Autorijschool SEO

We willen in meerdere regio's met meerdere zoekwoorden op de 1e pagina in het organische gedeelte van Google komen (1e 10 posities) Onze hoofdzoekwoorden zijn Rijschool Rotterda, Rijschool Den Haag, Rijschool Gouda, Rijschool Leiden, Rijschool Zoetermeer.

Aangevraagd op 18-03-2019 door een klant in Helmond

Online ijswinkel

Ik zou graag op zijn minst op de eerste pagina komen als het gaat om zoektermen als. Schaafijs, Schaafijs op feestje, Schaafijs op bruiloft, Schaafijs op locatie, Schaafijskar huren.

Aangevraagd op 18-03-2019 door een klant in Enschede

Ik wil bovenaan

Ik wil mijn tapijten bedrijf bovenaan zien staan in de zoekmachine, en wil gerichte advertenties voor mensen op facebook

Aangevraagd op 06-02-2019 door een klant in Rotterdam

Hulp bij SEO en social

Wij zoeken een SEO expert om hoger in de zoekresultaten van Google te komen met onze nieuwe naamstelling. Daarnaast willen wij een community creëren op Facebook en Instagram die groter gaat worden dan onze concurrent. Helaas is er niet een groot marketingbudget aanwezig.

Aangevraagd op 06-02-2019 door een klant in IJsselstein

Offerte voor een betere ranking

Een betere ranking in Google, zowel voor desktop als voor mobiele apparaten. Graag per mail reageren.

Aangevraagd op 04-02-2019 door een klant in Leeuwarden

Marketing hulp gezocht

Ik zoek een partner welke voor ons campagnes kan optimaliseren voor Facebook etc. Mogelijk heeft deze ook nog andere diensten in de aanbieding voor social media advertising en marketing