SEA uitbesteden

Start vergelijken
  1. Home
  2. Online marketing
  3. SEA uitbesteden? Vind het beste bureau
  3 mins leestijd

  Je SEA uitbesteden aan het beste bureau of specialist? Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvende offertes.

  Op zoek naar de beste manieren om doel(groep)gericht online te adverteren? Een online marketing bureau helpt met Search Engine Advertising (SEA). Met SEA wordt het adverteren binnen de zoekmachines bedoeld. Jouw potentiële klanten maken gebruik van zoekmachines als Google om producten of diensten te vinden. Door middel van advertenties binnen deze zoekmachines breng je jouw website onder de aandacht van de potentiële doelgroep.

  Door te kiezen voor SEA uitbesteden aan online experts zorg je ervoor dat jouw advertenties bovenaan staan bij Google en daarbij specifiek gericht zijn op een converterende doelgroep.

  Deze tijdrovende klus vergt namelijk behoorlijk wat kennis en aandacht. Lees verder over wat SEA marketing uitbesteden voor jouw onderneming kan betekenen, wat de SEA uitbesteden prijzen zijn en hoe je met Offerte.nl het meest geschikte marketing bureau uit jouw regio vindt.

  AdWords uitbesteden, wat houdt dat in?

  Het advertentieprogramma van Google, Google Ads (voorheen Google Adwords), geeft bedrijven de mogelijkheid om advertenties te plaatsen en campagnes te draaien, om zo hun doelgroep te bereiken en laten converteren. Deze advertenties plaatst Google boven de organische (gratis) zoekresultaten weer. Doordat de advertenties in de loop der jaren steeds meer op de organische zoekresultaten zijn gaan lijken, groeide het aantal mensen dat via Google Ads op advertenties klikt behoorlijk.

  SEA is bovendien zeer divers. Zo is het mogelijk om de advertenties voor je onderneming onder andere weer te geven in Google Zoeken, in Google Shopping, in Google Maps en op populaire websites. Ook is het mogelijk om SEA in te zetten voor uiteenlopende doeleinden, zoals het genereren van leads, naamsbekendheid of conversies.

  Waarom SEA laten doen?

  Een online marketing bureau inschakelen om de SEA te laten doen is een verstandige keuze. Deze professionals weten dankzij hun vakkennis en ervaring de advertentiedoelgroep scherp te krijgen, onderzoeken hierbij de meest interessante zoekwoorden die voor jouw bedrijf van toepassing zijn en ontwerpen de campagnes en advertenties. Daarnaast monitoren ze de advertenties nauwkeurig en sturen ze de campagnes bij, om zoveel mogelijk bezoekers op jouw website te laten converteren.

  De juiste doelgroep selecteren, de perfecte zoekwoorden instellen en een relevante tekst schrijven is van een aanzienlijk belang als je adverteert via Google Ads.

  Google geeft namelijk een kwaliteitsscore aan de relevantie van je advertentie. Aan de hand van deze score bepaalt Google op welke positie in de zoekresultaten de advertentie komt en welk bedrag je per klik betaalt. Deze online marketing vergt de nodige tijd en expertise. De SEA uitbesteden aan een team van experts zorgt ervoor dat je hier geen omkijken naar hebt, terwijl jouw onderneming een toppositie binnen de zoekresultaten behaalt.

  SEA uitbesteden kosten

  De SEA uitbesteden kosten variëren enorm per bedrijf, de grootte van de campagne en de hoeveelheid tijd die het online marketing bureau aan de campagnes besteedt. Over het algemeen hanteren marketing bureaus een aantal pakketten. Bij het goedkoopste pakket van circa € 500,- per maand start het bureau zo’n twee tot vijf campagnes; bij het duurste pakket van € 1500,- per maand kan dit wel uitlopen tot twintig campagnes. Bij ieder marketing bureau geldt dat er eerst een intakegesprek plaatsvindt met jouw bedrijf.

  Zo achterhalen de SEA experts wat de kern van jouw onderneming is en hoe de campagne hierop moet worden aangepast. Met een intensief zoekwoorden onderzoek wordt onderzocht met welke sleutelwoorden de gewenste doelgroep naar jouw website wordt geleid. Ook kijken de SEA experts naar de concurrentie in de branche. Na afloop van de campagnes analyseert het online marketing bureau hoe de campagnes het beste voortgezet kunnen worden in een uitgebreide rapportage.

  Vind het beste online marketing bureau uit jouw regio

  Nieuwsgierig naar het beste marketing bureau uit de regio om de SEA te laten doen? Via Offerte.nl kom je in contact met uitstekende SEA specialisten voor jouw website. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes. Het is aan jou om met de beste SEA expert in zee te gaan. Geef nu je gegevens op en zorg dat jouw website goed vindbaar is voor potentiële klanten!