error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van online marketing bureaus Vergelijk online marketing bureaus →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Adwords uitbesteden

Laatste update:

Je Google Adwords uitbesteden aan het beste bureau of specialist? Vul het formulier in en ontvang tot maximaal 5 offertes.

Ben je op zoek naar een professioneel marketingbureau om jouw Adwords te laten doen? Wil je graag nieuwe leads, meer klanten, een hogere winst en een betere omzet? Kies dan voor Adwords uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf met Google Adwords Experts.

Dankzij hun vakkundige expertise zien zij direct of je website goed ingesteld staat en hoe er aantoonbaar betere resultaten behaald kunnen worden. Ondernemers beschikken meestal zelf niet over de tijd en kennis om de Google Adwords campagne te beheren. Of wellicht ben je op zoek naar een gespecialiseerde expert om mee te sparren, zodat je de Adwords campagne naar een hoger niveau kan brengen.

In dit artikel lees je alles over Adwords uitbesteden en hoe Offerte.nl kan helpen bij het vinden van de juiste Google Adwords Expert.

Waarom Adwords laten doen?

Zonder internet bestaat je onderneming niet. Dit is zeer cru gezegd, maar de volledige waarheid in de huidige, online samenleving. Het doen van aankopen op het internet wordt steeds frequenter gedaan door de consument en steeds meer als gewoon gezien. Er is een vrij grote kans dat jouw potentiële klanten zich op het internet begeven en op zoek zijn naar de diensten en/of producten die je aanbiedt. Adverteer je op dit moment nog niet in Google Adwords? Of verschijnen jouw advertenties op Google niet binnen de eerste pagina van de zoekresultaten? Staat bovendien een concurrerende onderneming telkens hoger dan jij in Google? Dan verlies je waarschijnlijk veel potentiële klanten en daardoor omzet. De klant kiest in dat geval meestal voor de concurrent. Als ondernemer is dit het laatste waar je naar op zoek bent!

Wat het doet voor jouw bedrijf

Google Adwords is hét advertentiekanaal van Google waarmee je waardevolle bezoekers naar de website van jouw onderneming leidt. Een Google Adwords advertentie is een soort van pullmarketing, waarbij de klant actief streeft naar producten of diensten die jouw bedrijf aanbiedt.

Met Google Adwords zorg je ervoor dat de advertenties van jouw onderneming op de eerste pagina van de zoekresultaten terecht komen. Dit leidt tot veel internetverkeer richting jouw website. Potentiële klanten die op zoek zijn naar de producten of diensten van jouw bedrijf, komen immers direct in contact met jouw website. De kans is groot dat de bezoekers op jouw website een aankoop gaan doen of een contactformulier invullen.

Door een Adwords campagne uitbesteden zorg je ervoor dat een professional de advertenties precies afstemt op jouw doelgroep. Dit leidt tot meer gerichte bezoekers die een succesvolle aankoop verrichten. Wat je budget ook is en of je nu internationaal, landelijk of regionaal actief bent, Google Adwords biedt vele voordelen en is geschikt voor ieder bedrijf. Zowel MKB als belangrijke internationale spelers kiezen voor deze gerichte vorm van adverteren.

Adwords uitbesteden of zelf doen

Is het verstandig om Google Adwords uit te besteden? Of kies je ervoor om het zelf te doen? We zetten de voor- en nadelen op een rij:

Voordelen Adwords uitbesteden

  1. Focus op bedrijfsvoering Ondernemers beschikken vaak over weinig tijd. Contact met klanten en personeel, bedrijfsprocessen en de administratie vergen vaak veel tijd. Door Adwords uitbesteden hoef je je over de online marketing van je onderneming geen zorgen te maken. Hierdoor kan jij je volledig richten op de bedrijfsvoering.

  2. Flinke tijdbesparing Een perfect functionerende Adwords campagne kost tijd om op te zetten en dient continue gemonitord te worden. Als je de Google Adwords campagne laat uitbesteden, hoef je er zelf geen tijd in te investeren. Zo hoef je geen grondig zoekwoordenonderzoek uit te voeren, de volledige campagne op te zetten en de advertenties te monitoren.

  3. Kostenbesparing Bedrijven gaan vaak zelf aan de slag met Google Ads. Met de gekozen zoekwoorden ontvangen ze vaak veel internetverkeer, maar levert het weinig converterend verkeer op. Door het uitsluiten van niet-converterend verkeer bespaar je veel kosten, terwijl het blijvende internet verkeer meer oplevert. Een Google Adwords Expert weet een optimaal resultaat te behalen.

  4. De kennis van een marketing bureau Een marketing bureau, gespecialiseerd in Google Adwords, beschikt over uitgebreide kennis en expertise met betrekking tot het online adverteren. Ook zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zelf mis je wellicht de benodigde kennis over dit vakgebied. Door de werkzaamheden uit te besteden aan een expert, haal je meer rendement uit je campagnes.

Daarnaast verzorgen marketing bureaus meestal uitgebreide rapportages. Deze rapportages zijn vaak breder dan de standaard rapportages van Google. Hierdoor heb je een beter overzicht over welke resultaten succesvol zijn en wat de kosten zijn.

Nadelen

  1. Kosten voor een marketing bureau Adwords uitbesteden is natuurlijk niet gratis. Maandelijks dien je een bedrag aan de experts te betalen. Doordat een gespecialiseerde expert echter de marketing campagnes voor je onderneming zo optimaal mogelijk maakt, verdienen deze kosten zich vaak terug.

  2. Geen kennis Door Adwords uitbesteden leer je zelf niet de benodigde kennis over online marketing. De kans om jezelf op het gebied van Google Ads en online marketing te ontwikkelen wordt kleiner. Concluderend is het aan te raden om, als je zelf weinig verstand hebt of geen tijd hebt Google Adwords campagnes op te zetten en te monitoren, het uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. Zij zorgen ervoor dat je bedrijf optimaal zichtbaar is bij de zoekresultaten in Google.

Beste Adwords Bureau vinden met Offerte.nl

Het kan lastig zijn om het beste Adwords bureau uit jouw regio te vinden. De website Offerte.nl biedt hierbij een handige oplossing. Vul jouw persoonlijke voorkeuren en gegevens in. Vervolgens gaan wij voor jou aan de slag om de vijf meest geschikte online AdWords experts in de omgeving te selecteren.

Zij sturen je een vrijblijvende offerte. Het is dan aan jou om met de gewenste online marketing specialist rond de tafel te gaan zitten. Geef nu je gegevens door en zorg dat jouw website online uitstekend vindbaar is!

Ontvang prijsopgaven van online marketing bureaus

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk online marketing bureaus
Wat onze klanten zeggen
5 sterren gemiddeld uit 5 reviews over Offerte.nl

Wij zochten een SEA en SEO expert. Offerte.nl zorgde ervoor dat we snel in contact kwamen met bureaus uit de buurt.

Voor onze eigen kledingsmerk willen we meer gaan doen met social media.

Wij wilde Google Adwords uitbesteden en kregen meerdere offertes.

Zelf weinig verstand van Adwords, gelukkig via Offerte.nl terecht gekomen bij Mark van der Eng. Top service!

We verkopen o.a. horloges online en willen ervoor zorgen dat we beter gevonden worden via Google. Direct offertes, nu nog een keuze maken...