error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van webdesigners Vergelijk webdesigners →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Bij een geoliede onderneming hoort een professionele website. Misschien beschikt jouw bedrijf nog niet over een website of past de website niet meer bij het bedrijf. De concurrentie groeit ondertussen gestaag met perfecte websites. Kortom, je moet in actie komen om meer bezoekers en klanten naar de website te trekken. Schakel daarom een professionele webdesigner in om een website te laten maken. Naast een goed vormgeving zorgt de website expert ervoor dat jouw website beter presteert en goed vindbaar is via de zoekmachines. In dit artikel lees je alles over waar je op moet letten bij een website laten maken, welke verschillen er zijn en wat de te verwachte kosten zijn. Ook laten we zien hoe Offerte.nl kan helpen bij een website laten maken.

Inhoudsopgave

Waarom zou ik een website laten maken?

Een website met een professionele uitstraling is uitermate belangrijk voor je bedrijf. Het is je online visitekaartje. Je wilt bovendien goed online vindbaar zijn voor nieuwe en bestaande klanten. Je hebt een website nodig die aan de laatste standaarden voldoet. Laat je website daarom maken door een professionele webdesigner.

Elke dag zijn er mensen online op zoek naar bedrijven zoals die van jou. Zorg er dus voor dat ze jou ook kunnen vinden. Laat een website maken die goed werkt, er mooi uitziet en haal op die manier nieuwe klanten binnen!

Zakelijke website laten maken

De meeste bedrijven kiezen ervoor om een zaelijke website te laten maken. Om een website te laten bouwen, speelt naast de prijs een goed functionerende website een rol. Een goede website zorgt er namelijk voor dat je nieuwe klanten ontvangt, terwijl je weet dat een slechte website bezoekers in een snel tempo wegjaagt. Waar moet je precies op letten bij betaalbare website laten maken?

  • Bepaal doelstelling en doelgroep Denk goed na voor je een webdesigner kiest, waarom en hoe je een mooie website laten maken wilt. Niet iedere ondernemer heeft dezelfde doelgroep of doelstelling. Definieer daarom voor jezelf wat je wilt bereiken met je website. Wil je dat ze hun contactgegevens achterlaten, informatie lezen of een product aanschaffen? Hoe ziet jouw doelgroep eruit? Zijn ze vooral actief op desktopcomputers of zijn ze ontzettend mobiel? Responsive webdesign is in het laatste geval zeer belangrijk. Let daarbij ook op de website van de concurrentie.
  • Bepaal de tijd en je budget dat je aan de website wilt besteden Een website laten maken kun je zo gek maken als je zelf wilt. Naast geld is ook tijd van groot belang voor een ondernemer. Vraag jezelf dus af hoeveel tijd je in je website wilt steken. Zoek je een webdesigner die veel overleg nodig heeft of een expert die zelfstandig een ontwerp maakt?
  • Denk vooruit: wat gebeurt er, nadat je je website hebt laten maken? Het zou fantastisch zijn als je, nadat je de website hebt laten maken, vervolgens heerlijk achterover kon leunen. De lancering van de website is echter het begin. Bedenk van tevoren goed welke hulp je na de website laten bouwen nodig hebt. Zo moet de vindbaarheid van je website continue worden verbeterd, heeft je website updates nodig (zowel in de content als technisch), moeten er webstatistieken worden geïnterpreteerd en heb je goede back-ups nodig, zodat bij een klein foutje niet meteen de halve website kwijt is.

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners

De opties

Een website laten maken kan op diverse manieren. Je hebt hierbij de keuze uit een template website of een maatwerk website.

Template website Bij een template website, oftewel een sjabloon website, staat de vorm van de pagina vast. Dankzij de templates hoef je de website niet volledig in te richten, maar richt je de pagina slechts in met je eigen teksten, vormgeving en kleuren. Als je een betaalbare website maken wilt, is dit een uitstekende keuze. Een veelgebruikt platform hiervoor is WordPress. Voor iedere branche is een WordPress website laten maken mogelijk. Zo start je eenvoudig je eigen webwinkel of een jobboard website met de nieuwste vacatures. Doordat de templates aan meerdere bedrijven worden verkocht, zijn de kosten van een template website aanzienlijk lager dan die van een maatwerk website.

Maatwerk website Voordat templates bestonden, verliep een website laten bouwen slechts via maatwerk. Als je kennis hebt van HTML en CSS kwam je al een heel eind. Tegenwoordig zijn er moderne en uitgebreide websites nodig die kunnen draaien op veel verschillende schermen als smartphones, laptops, tablets en desktops. Het programmeren van een moderne maatwerk website kost dan ook veel tijd en meer geld. Het grote voordeel van een maatwerk website is uiteraard een apart design zonder technische beperkingen. Jij bepaalt als opdrachtgever hoe de website eruit ziet en bent niet afhankelijk van onnodige functies zoals bij WordPress. Ook hoef je de template met plugins niet te updaten als de website eenmaal draait.

Wat zijn de kosten voor een website laten maken?

De kosten van een nieuwe website varieert enorm. Zo zijn er webdesigners die een paar honderd euro rekenen, terwijl bij anderen een geavanceerde website wel € 10.000,- bedraagt. Een aantal factoren spelen een rol bij een betaalbare website laten maken.

  • Maak je gebruik van een template website of een maatwerk website? Een WordPress website laten maken kost nu eenmaal minder tijd en daardoor minder geld.
  • Heb je als ondernemer al enige tijd een website? Of heb je al een domeinnaam laten vastleggen? De webdesigner zet ofwel je bestaande website over naar een nieuw ontwerp, of regelt een nieuwe domeinnaam en hosting voor je.
  • Webdesigners verwachten dat je zelf content aanlevert. Als je daar echter geen tijd of kennis voor hebt, moet je het creëren van content uitbesteden. Maar ook als je zelf content aanlevert, kan de webdesigner ervoor zorgen dat de zoekmachine optimalisatie hierbij goed functioneert.
  • Hoeveel tijd spendeer je aan het maandelijkse onderhoud? Of geef je dit liever uit handen aan een website expert? Heb je zelf behoefte om de statistieken te bestuderen, om te zien waar de sterke en zwakke punten van je website liggen? Of is het verstandiger om iemand in te huren die de gegevens voor jou beoordeelt?
  • Als nieuwkomer kan het zelfs met uitstekende zoekmachine optimalisatie even duren, voordat je een goede positie in Google bereikt. Als je meteen zichtbaar wilt zijn in Google, is adverteren op Google een goed idee. Het budget hiervoor bepaal je volledig zelf.

Goedkope website laten maken

Bij het kiezen van de juiste webdesigner speelt niet alleen de prijs een rol. Uiteraard wil je niet teveel betalen voor een goed werkende website, maar bekijk ook de ervaring en beoordelingen van de website bouwer. Een goedkope website laten maken is niet altijd een goede website. In de meeste gevallen tonen webdesigners voorbeelden van websites die zij hebben ontworpen. Om te weten wat een website laten maken voor jouw specifieke bedrijf kost, is het verstandig om diverse offertes bij meerdere webdesigners aan te vragen. Zo beschik je over een goed overzicht van de te verwachte kostprijs Hierbij geldt dat de goedkoopste niet altijd de beste is.

Hoe ontvang ik offertes uit mijn regio?

Het kan ingewikkeld zijn om de beste webdesigner uit de regio te vinden. De website Offerte.nl biedt hierbij uitkomst. Geef jouw persoonlijke voorkeuren en postcode door, en wij gaan voor jou aan de slag om de vijf meest geschikte website bouwers in de omgeving te selecteren. Dankzij ons uitgebreide netwerk is er altijd een webdesigner bij jou in de buurt. Zij sturen je daarna een vrijblijvende offerte met tarievenlijst. Het is dan aan jou om met de meest geschikte webdesigner rond de tafel te gaan zitten, om de ideeën over de website te bespreken. Vul nu je gegevens in en zorg dat jouw onderneming professioneel oogt op het internet.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk webdesigners →
Wat onze klanten zeggen

Goed

We kregen al gauw een reactie op onze vraag, prima!!

De webdesigners hebben prima offertes geleverd. Allemaal een stuk scherper dan verwacht. Wij hebben inmiddels ook al een paar complimenten over de nieuwe site ontvangen

Goed werk

Goed en snelle service.

snelle en accurate service.

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 22-10-2018 door een klant in Venlo

Website met betaal methodes

Heb nu een website van strato zelf gebouwd, maar wordt steeds groter en heb meer nodig vooral verschillende betaal methodes die ook vanuit het buitenland werken, zoals mastercard visa enz. Heb eigenlijk alleen dus alle basisdinger nodig de artikelen wil ik er zelf inzetten.

Aangevraagd op 19-10-2018 door een klant in Almere

Website laten maken voor vereniging

Wij zijn een vereniging voor vrije tijd. Wij zijn toe aan een nieuwe website.

Aangevraagd op 19-10-2018 door een klant in Texel

Ontwikkelen website

Ik heb een website,en ben opzoek naar een 'nieuwe' website. Ik heb patent op een aantal speciale producten. Deze verkoop ik met name aan hotels, scholen, etc. Ik heb in het verleden vaker gesproken met webbouwers, zij konden mij niet overtuigen. Ik hoo jullie wel.

Aangevraagd op 18-10-2018 door een klant in Montferland

Website laten maken voor vereniging

Onze vereniging wil de website vernieuwen, met een gratis programma hebben we een website gemaakt zoals wij die willen, menustructuur, onderwerpen kortom alles. Het concept, zoals we het nu hebben, willen we laten bouwen. Het denkwerk,en wat we willen hebben. Nu is de zoektocht naar een website begonnen, die de website goed kan bouwen, die gemakkelijk te beheren is en veilig is.

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Leusden

Ontwikkelen webshop

Wij willen graag een professionele website waarin de belangrijkste functionaliteit is: Vraag en aanbod bij elkaar brengen. Enerzijds willen we medewerkers in ons databestand opnemen met ieder een eigen profiel. Anderzijds de werkgevers, die op hun beurt apart kunnen inloggen en een ander omgeving hebben, in deze omgeving moeten ze kunnen zoeken aan de hand van bepaalde criteria zodat ze juiste medewerker vinden. dit is uiteraard korte uitleg maar wel ons belangrijkste functionaliteit die ons website moet kunnen bezitten.

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Velsen

Website voor beveiligingsbedrijf

Profi website die makkelijk bewerkbaar is kwa teksten eventueel aanpassen, goed zichtpaar bij zoekmachines, privacy proof coockie melding en contact formulier, Ben zzpér dus simple maar toch profi look graag.

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Lansingerland

Website laten maken

ik heb een website op een U.S.B stick , deze is gemaakt door een programmeur( welke taal weet ik niet,) ik zoek een programmeur die de site aan kan passen en naar tevredenheid live kan gooien. Het is een interactieve site waarbij werkgevers en werknemers zich inschrijven Ik wil de website nog wel aangepast hebben.

Aangevraagd op 16-10-2018 door een klant in Oss

Website laten maken voor uitzendbureau

Ik ben een startende uitzendbureau. Ik heb alles al alleen nog geen website. Ik zoek hier hulp bij.

Aangevraagd op 15-10-2018 door een klant in Tholen

Website voor mediators maken

Mijn vrouw en ik zijn MfN Registermediators willen graag een informatieve website zonder veel poespas en uitnodigend om contact op te nemen en vooral goed vindbaar. We hebben een breed werkveld. Willen graag zien dat onze kwaliteit erkenning MFN en voor mij ook ADR goed voor het voetlicht komen

Aangevraagd op 15-10-2018 door een klant in Almere

Website met applicaties

website met daarbinnen 3 applicaties: drie vragenlijsten die door meerdere mensen in een bedrijf ingevuld kunnen worden en daarna op bedrijfsniveau de resultaten terugkoppelen in diagrammen. Idealiter kan een bedrijf ook een rapportage opvragen van de 3 vragenlijsten samen en daar zelf nog teksten in toevoegen en op de website beveiligd opslaan. Daarnaast enkele subpagina's met tekst

Aangevraagd op 15-10-2018 door een klant in Ooststellingwerf

Nieuwe website gemeente

Graag zouden wij de website van het dorp Sint Jacobiparochie vernieuwen: De website voldoet niet meer aan de wensen, en past zich niet aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Voor de website hebben we de volgende eisen: Sint Jabik logo Moderne vormgeving Eenvoudige CMS Responsive website Nieuwsberichten Sponsoren Agenda Fotoalbum Zoekfunctie Link met Facebook/LinkedIn/Twitter/Youtube Meerdere pagina's en menu items En de volgende wensen: Nieuwsbrief Ik ben door de weeks aan het werk dus graag later in de avond bereikbaar (vanaf 17 uur) via de mail ben ik altijd beschikbaar.

Aangevraagd op 12-10-2018 door een klant in Olst-Wijhe

Ontwikkelen website talenbureau

Website voor mijn bedrijf, het is een talenbureau waar taallessen worden gegeven en wij kunnen worden ingehuurd voor tolk en vertalen. Ik ben vanaf maandag telefonisch bereikbaar. Natuurlijk kun je altijd mailen ( ook nu ).

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Ooststellingwerf

Website laten maken

Ik ben klusjesman en ik ben geïnteresseerd in het maken van een website waar het allerlei soorten elektriciteitsdiensten, onderhoud, reparaties en renovaties voor thuis biedt. Ik zou graag een website hebben waar ik een communicatie met de klant zou kunnen hebben en afspraken kan maken. Ik ben niet autonoom, maar ik zou kunnen werken volgens het principe van gedeelde economie om andere mensen te helpen. Ik zou graag een aanbieding willen hebben om in eerste instantie een website met deze functies te hebben heel erg bedankt

Aangevraagd op 10-10-2018 door een klant in Tilburg

Ontwikkelen webshope

We hebben een aantal specifieke wensen en zijn opzoek naar een host die ons een customized webshop kan leveren (een 'voor gecodeerde' webshop ook mogelijk, mits de wensen kunnen worden toegepast). Een korte omschrijving van onze wensen: Webshop waarmee we onze producten (100 tot 300 stuks) willen verkopen. We verkopen producten direct aan de klant, maar de klant kan ook dmv een voucher/ cadeaubon producten kopen. Voor verdere details komen we graag in contact.

Aangevraagd op 07-10-2018 door een klant in Rotterdam

Website laten bouwen

Ik wil graag een website laten bouwen dat ook geschikt is voor mobiel en social media. Het betreft een website mbt import en export van producten. Look en stijl moet simpel maar zeer professioneel zijn. Het betreft een startende website maar verzoek is wel om dit te onderhouden en te laten updaten. Dat betekend dat het aanpast kan worden met de ontwikkelingen van mijn bedrijf. Indien jullie meer gegevens willen weten, dan verneem ik het graag. Ik ben vrij druk en kan niet altijd opnemen. Per mail ben ik wel altijd goed bereikbaar of in de avond.