error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Geheel gratis & vrijblijvend

Wat onze klanten zeggen

4 sterren gemiddeld uit 24 reviews over
Offerte.nl

matig

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Helaas werd mijn website niet goed gevonden in Google en ik heb zelf niet genoeg kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Uiteindelijk hebben wij via Offerte.nl een goede webdesigner gevonden die onze nieuwe site heeft gemaakt en ons ook helpt met de vindbaarheid.

meteen raak: Retail.nl in Helmond Dank!

Voor onze website zochten wij een webdesigner. Het was allemaal in no-time geregeld.

Voor mijn net opgezette administratiekantoor moest ik een nieuwe site hebben! Ik heb van 3 bedrijven dezelfde dag nog een offerte gekregen en de prijzen vielen mij eigenlijk best wel mee. Binnen twee weken was mijn nieuwe site al online!

Goed

Voldoende

Onze webdesigner was veels te duur en moeilijk bereikbaar. Zodoende gingen wij op zoek of het beter (en met een beetje geluk goedkoper) kon. Dezelfde dag nog 3 offertes ontvangen en alle 3 waren goedkoper dan onze huidige partij! Bedankt

Op zich een prima initiatief om via een website diverse offertes te kunnen ontvangen. Echter ben je afhankelijk van van de aanbieders. Ik had in totaal 3 verschillende offertes gevraagd. Het uiteindelijke aanbod vond ik wat aan de matige kant. Van de per categorie beloofde 5 offertes heb ik er in een geval 3 ontvangen, in een geval 1 en in een geval 2. Dus in geen enkel geval de 5 beloofde offertes. Daarnaast kan ik geen goed beeld krijgen van het niveau of wel de professionaliteit van de aanbieders.

snelle en accurate service.

De webdesigners hebben prima offertes geleverd. Allemaal een stuk scherper dan verwacht. Wij hebben inmiddels ook al een paar complimenten over de nieuwe site ontvangen

Prima site! Ik had van 2 bedrijven echt op korte termijn een aanbieding. Het 3de bedrijf kwam pas na 2,5 week met een aanbieding maar dat was toen niet meer nodig natuurlijk.

Uitstekend

Geen toelichting

Geen toelichting

Top, snel goede aanbieders en meteen iemand gekozen.

Wat is jullie website makkelijk, echt een aanrader!

Fijn direct offertes

Geen toelichting

Geen toelichting

Tevreden zakelijke gebruikers

Arboned KLM Basic Fit Loods 5 PostNL Rabobank

Waarom zou ik een website laten maken?

Een website met een professionele uitstraling is uitermate belangrijk voor je bedrijf. Het is je online visitekaartje. Je wilt bovendien goed online vindbaar zijn voor nieuwe en bestaande klanten. Je hebt een website nodig die aan de laatste standaarden voldoet. Laat je website daarom maken door een professionele webdesigner.

Elke dag zijn er mensen online op zoek naar bedrijven zoals die van jou. Zorg er dus voor dat ze jou ook kunnen vinden. Laat een website maken die goed werkt, er mooi uitziet en haal op die manier nieuwe klanten binnen!

Betaalbare website laten maken

Een nieuwe bedrijfswebsite hoeft niet veel te kosten. Prijs is belangrijk, maar niet hét belangrijkste tijdens het maken van een keuze. Kijk naar het portfolio van de webdesigners: hebben zij al soortgelijke websites gemaakt? Hoe is de klik met de webdesigner? Vraag vandaag nog meerdere offertes op en ga met verschillende webdesigners in gesprek en vergelijk ze!

Welk CMS moet ik kiezen?

Als je een website wilt laten maken, kun je kiezen uit verschillende Content Management Systemen (CMS). Veel webdesigners werken bijvoorbeeld met WordPress, Joomla! of Drupal. Elk CMS heeft weer zijn voor- en nadelen en de keuze is afhankelijk van jouw wensen. Je kunt dat het beste bespreken met de webdesigners. Zij kunnen je adviseren welk systeem het beste is voor jouw website, dus vraag ze naar de beste keuze.

Template website of maatwerk website

Je kunt een website ook laten maken door een standaard template te laten installeren. Een template is eigenlijk een sjabloon voor een website, die je wel kunt laten aanpassen naar jouw wensen. Jouw nieuwe website moet wel overeenkomen met de huisstijl van je bedrijf.

Heeft jouw website een unieke lay-out nodig en speciale koppelingen? Dan wordt het vaak maatwerk. Leg jouw wensen uit aan de webdesigners en zij kunnen bepalen wat voor jou interessant is. Voor veel bedrijfswebsites kan een template website met een goed CMS al de juiste oplossing zijn.

Zelf maken of laten maken?

Er zijn ook online oplossingen om jouw website 'gratis' zelf te maken. Het kost echter vaak wel tijd om deze systemen te begrijpen en een goede website neer te zetten. Je kunt tegen beperkingen aanlopen: je hebt een maximum aantal pagina's of bepaalde koppelingen met andere systemen kunnen niet gemaakt worden. Het kan ook zijn dat de website die jij maakt niet jouw eigendom is.

Een website die door een professioneel bureau is gemaakt, komt professioneler over bij jouw klanten dan een website die je zelf hebt gemaakt met een gratis website maker. Een website laten maken, neemt jou veel werk uit handen. Kostbare tijd die je als ondernemer liever in je klanten en het runnen van je bedrijf stopt.

Een nieuwe website laten maken

Heb je al een website maar is deze al een tijd niet meer aangepast? Laat dan een nieuwe website maken. Je website moet namelijk wel aan de laatste webstandaarden voldoen en bovendien veilig zijn. Is jouw website bijvoorbeeld op mobiele apparaten wel goed te bezoeken en is er een SSL-certificaat geïnstalleerd?

Jouw klanten zijn constant online op zoek naar jouw bedrijf, ook mobiel. Zorg er daarom voor dat je website er goed uit ziet op mobiele apparaten. Een website die aan de laatste standaarden voldoet, heeft een positieve invloed op de vindbaarheid.


Rubrieken

Aangevraagd op 22-10-2018 door een klant in Venlo

Website met betaal methodes

Heb nu een website van strato zelf gebouwd, maar wordt steeds groter en heb meer nodig vooral verschillende betaal methodes die ook vanuit het buitenland werken, zoals mastercard visa enz. Heb eigenlijk alleen dus alle basisdinger nodig de artikelen wil ik er zelf inzetten.

Website Laten Maken, Website Kosten

Aangevraagd op 19-10-2018 door een klant in Almere

Website laten maken voor vereniging

Wij zijn een vereniging voor vrije tijd. Wij zijn toe aan een nieuwe website.

Website Laten Maken, Website Laten Bouwen

Aangevraagd op 19-10-2018 door een klant in Texel

Ontwikkelen website

Ik heb een website,en ben opzoek naar een 'nieuwe' website. Ik heb patent op een aantal speciale producten. Deze verkoop ik met name aan hotels, scholen, etc. Ik heb in het verleden vaker gesproken met webbouwers, zij konden mij niet overtuigen. Ik hoo jullie wel.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 18-10-2018 door een klant in Montferland

Website laten maken voor vereniging

Onze vereniging wil de website vernieuwen, met een gratis programma hebben we een website gemaakt zoals wij die willen, menustructuur, onderwerpen kortom alles. Het concept, zoals we het nu hebben, willen we laten bouwen. Het denkwerk,en wat we willen hebben. Nu is de zoektocht naar een website begonnen, die de website goed kan bouwen, die gemakkelijk te beheren is en veilig is.

Website Laten Maken, Website Laten Bouwen

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Leusden

Ontwikkelen webshop

Wij willen graag een professionele website waarin de belangrijkste functionaliteit is: Vraag en aanbod bij elkaar brengen. Enerzijds willen we medewerkers in ons databestand opnemen met ieder een eigen profiel. Anderzijds de werkgevers, die op hun beurt apart kunnen inloggen en een ander omgeving hebben, in deze omgeving moeten ze kunnen zoeken aan de hand van bepaalde criteria zodat ze juiste medewerker vinden. dit is uiteraard korte uitleg maar wel ons belangrijkste functionaliteit die ons website moet kunnen bezitten.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Velsen

Website voor beveiligingsbedrijf

Profi website die makkelijk bewerkbaar is kwa teksten eventueel aanpassen, goed zichtpaar bij zoekmachines, privacy proof coockie melding en contact formulier, Ben zzpér dus simple maar toch profi look graag.

Website Laten Maken, Website Kosten, Webdesign Site

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Lansingerland

Website laten maken

ik heb een website op een U.S.B stick , deze is gemaakt door een programmeur( welke taal weet ik niet,) ik zoek een programmeur die de site aan kan passen en naar tevredenheid live kan gooien. Het is een interactieve site waarbij werkgevers en werknemers zich inschrijven Ik wil de website nog wel aangepast hebben.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 16-10-2018 door een klant in Oss

Website laten maken voor uitzendbureau

Ik ben een startende uitzendbureau. Ik heb alles al alleen nog geen website. Ik zoek hier hulp bij.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 15-10-2018 door een klant in Tholen

Website voor mediators maken

Mijn vrouw en ik zijn MfN Registermediators willen graag een informatieve website zonder veel poespas en uitnodigend om contact op te nemen en vooral goed vindbaar. We hebben een breed werkveld. Willen graag zien dat onze kwaliteit erkenning MFN en voor mij ook ADR goed voor het voetlicht komen

Website Laten Maken, Website Laten Bouwen

Aangevraagd op 15-10-2018 door een klant in Almere

Website met applicaties

website met daarbinnen 3 applicaties: drie vragenlijsten die door meerdere mensen in een bedrijf ingevuld kunnen worden en daarna op bedrijfsniveau de resultaten terugkoppelen in diagrammen. Idealiter kan een bedrijf ook een rapportage opvragen van de 3 vragenlijsten samen en daar zelf nog teksten in toevoegen en op de website beveiligd opslaan. Daarnaast enkele subpagina's met tekst

Website Laten Maken, Website Laten Bouwen

Aangevraagd op 15-10-2018 door een klant in Ooststellingwerf

Nieuwe website gemeente

Graag zouden wij de website van het dorp Sint Jacobiparochie vernieuwen: De website voldoet niet meer aan de wensen, en past zich niet aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Voor de website hebben we de volgende eisen: Sint Jabik logo Moderne vormgeving Eenvoudige CMS Responsive website Nieuwsberichten Sponsoren Agenda Fotoalbum Zoekfunctie Link met Facebook/LinkedIn/Twitter/Youtube Meerdere pagina's en menu items En de volgende wensen: Nieuwsbrief Ik ben door de weeks aan het werk dus graag later in de avond bereikbaar (vanaf 17 uur) via de mail ben ik altijd beschikbaar.

Website Laten Maken, Webdesign Bureau

Aangevraagd op 12-10-2018 door een klant in Olst-Wijhe

Ontwikkelen website talenbureau

Website voor mijn bedrijf, het is een talenbureau waar taallessen worden gegeven en wij kunnen worden ingehuurd voor tolk en vertalen. Ik ben vanaf maandag telefonisch bereikbaar. Natuurlijk kun je altijd mailen ( ook nu ).

Website Laten Maken, Website Development

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Ooststellingwerf

Website laten maken

Ik ben klusjesman en ik ben geïnteresseerd in het maken van een website waar het allerlei soorten elektriciteitsdiensten, onderhoud, reparaties en renovaties voor thuis biedt. Ik zou graag een website hebben waar ik een communicatie met de klant zou kunnen hebben en afspraken kan maken. Ik ben niet autonoom, maar ik zou kunnen werken volgens het principe van gedeelde economie om andere mensen te helpen. Ik zou graag een aanbieding willen hebben om in eerste instantie een website met deze functies te hebben heel erg bedankt

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 10-10-2018 door een klant in Tilburg

Ontwikkelen webshope

We hebben een aantal specifieke wensen en zijn opzoek naar een host die ons een customized webshop kan leveren (een 'voor gecodeerde' webshop ook mogelijk, mits de wensen kunnen worden toegepast). Een korte omschrijving van onze wensen: Webshop waarmee we onze producten (100 tot 300 stuks) willen verkopen. We verkopen producten direct aan de klant, maar de klant kan ook dmv een voucher/ cadeaubon producten kopen. Voor verdere details komen we graag in contact.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 07-10-2018 door een klant in Rotterdam

Website laten bouwen

Ik wil graag een website laten bouwen dat ook geschikt is voor mobiel en social media. Het betreft een website mbt import en export van producten. Look en stijl moet simpel maar zeer professioneel zijn. Het betreft een startende website maar verzoek is wel om dit te onderhouden en te laten updaten. Dat betekend dat het aanpast kan worden met de ontwikkelingen van mijn bedrijf. Indien jullie meer gegevens willen weten, dan verneem ik het graag. Ik ben vrij druk en kan niet altijd opnemen. Per mail ben ik wel altijd goed bereikbaar of in de avond.

Website Laten Maken, Website Laten Bouwen, Website Ontwikkelaar

Bij vragen neem contact met ons op

Telefonisch

088 - 771 23 45

Ben jij zelf een webdesigner?

Wij helpen jou graag aan nieuwe klanten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Website design laten maken?

Zoek je iemand die verstand heeft van websites design?✅ Vraag dan hier gratis en vrijblijvend offertes aan voor een website-design.✅

Lees meer

De verschillen tussen SEO en SEA

SEO en SEA zijn erg belangrijk voor het krijgen van bezoekers op jouw website.✅ Maar wat zijn SEO en SEA precies? En wat zijn de verschillen hiertussen?

Lees meer

Webdesigner

Ben je op zoek naar een betrouwbare webdesigner? Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan voor een webdesigner!✅

Lees meer
Ontvang vandaag nog 4 webdesigner prijsopgaven Vergelijk webdesigners