error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Hoe specifieker jouw omschrijving, hoe accurater de offertes zullen zijn
Jouw e-mailadres wordt alleen gebruikt om offertes te versturen
Een geldig telefoonnummer is verplicht om de aanvraag te valideren

Geheel gratis & vrijblijvend

Tevreden zakelijke gebruikers

Arboned KLM Basic Fit Loods 5 PostNL Rabobank

Hoe het werkt

Vul jouw wensen in Vul jouw wensen in

Vul jouw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen om aan te geven wat je precies zoekt

Ontvang gratis offertes Ontvang gratis offertes

Ontvang gratis offertes

Binnen een paar uur ontvang je tot 4 gratis offertes, gebaseerd op jouw behoeftes

Kies de beste partij Kies de beste partij

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste partij te kiezen

Offerteaanvragen

Aangevraagd op 07-10-2018 door een klant in Rotterdam

Website laten bouwen

Ik wil graag een website laten bouwen dat ook geschikt is voor mobiel en social media. Het betreft een website mbt import en export van producten. Look en stijl moet simpel maar zeer professioneel zijn. Het betreft een startende website maar verzoek is wel om dit te onderhouden en te laten updaten. Dat betekend dat het aanpast kan worden met de ontwikkelingen van mijn bedrijf. Indien jullie meer gegevens willen weten, dan verneem ik het graag. Ik ben vrij druk en kan niet altijd opnemen. Per mail ben ik wel altijd goed bereikbaar of in de avond.

Rubrieken: Website Laten Maken Website Laten Bouwen Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 05-10-2018 door een klant in Rotterdam

Ontwikkelen webshop

Mijn zus en ik gaan een baby- en kinderkleding winkel openen met in de toekomst wellicht een uitbreiding naar kamertjes en overige accessoires. Wij zijn op zoek naar iemand die een webshop kan opzetten zonder de producten, wanneer het ontwerp af is zullen wij de website verder zelf beheren en invullen. Het is van belang dat de klant door het geven van genoeg voerkeuren zoals kleur en maat bij de juiste artikelen terecht komen.

Rubrieken: Website Laten Maken Webshop Kosten Webshop Maken

Aangevraagd op 04-10-2018 door een klant in Rotterdam

Website voor Taxibedrijf

Ik heb een taxibedrijf en er moet een website komen die duidelijk, professioneel en goed vindbaar is komen.

Rubrieken: Website Laten Maken Website Kosten Website Laten Bouwen

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in Rotterdam

Ontwikkelen website

Wij zoeken een partij die ons website kan designer. De hoofdpagina is er al, maar de overige pagina's moeten in dezelfde huisstijle worden gedesignd. Op dit moment wordt er via drupal ontwikkeld.

Rubrieken: Webdesign Webdesign Bureau Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 20-08-2018 door een klant in Rotterdam

Webshop voor drukkerij

Ik heb een webshop nodig voor mijn drukkerij bedrijf, ik bedruk flyers, visitekaartjes, banners, etc. graag met ideal module. ik vind het fijn om mijn aanbod en prijzen te kunnen aanpassen

Rubrieken: Webshop Kosten Webshop Maken Webshop Bouwer

Aangevraagd op 13-08-2018 door een klant in Rotterdam

Website laten maken

Ik zoek iemand die mijn domeinnaam kan vaststellen, een webhostingpakket en iemand die mijn website kan opbouwen in 1. Het gaat hierbij om een bedrijf voor visagie, decoratieve haarstyling en permanente make-up. Ivm startend bedrijf, zo goed mogelijk, maar ook zo goedkoop mogelijk. Er moet een zakelijke e-mail verbonden zijn aan de website die ik zelf kan verzinnen. De volgende zaken moet ik kunnen doen: Standaard: - prijslijsten, informatie op de site verwerken en foto’s. - privacyverklaring moet op de website komen (hier heb ik geen verstand van). Belangrijk/bijzonder: - Klantgevens veilig opslaan, kunnen inzien en kunnen bewerken betreft avg wet!

Rubrieken: Website Laten Maken Website Kosten

Aangevraagd op 08-08-2018 door een klant in Rotterdam

Zoekmachine marketing

Ik heb al een website via hostnet maar deze is zeer verouderd en een simpele lay out. Ik wil deze website graag wat interactiever met meer foto’s en een frisser uiterlijk. Graag offerte voor zoekmachine marketing

Rubrieken: Website Laten Maken Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 02-08-2018 door een klant in Rotterdam

Website voor call center laten maken

ik ben beginnende call center en wil een website laten maken. Ik heb andere bedrijven en wil dus nu ook een website in de lucht hebben voor mijn startende call center.

Rubrieken: Website Laten Maken Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 02-08-2018 door een klant in Rotterdam

Gebruiksvriendelijke webshop

In die webshop worden; literatuur, kunstwerk, kleding en gedroogde voedsel verkocht. Hoewel de meeste producten kant-en-klaar worden aangeboden, de klant moet altijd de mogelijkheid hebben om deze te customizen. Verder wil ik de webshop in het Engels hebben. Meest belangrijkste, is dat de webshop gebruiksvriendelijk moet zijn.

Rubrieken: Webshop Kosten Webshop Maken Webshop Prijs

Aangevraagd op 20-06-2018 door een klant in Rotterdam

Update site

1. Update website, change format, filling context based on our activity. 2. SEO

Rubrieken: Redesign Webdesign Bureau

Aangevraagd op 14-06-2018 door een klant in Rotterdam

Website beleggingsfonds

Ik ben op zoek naar een webpagina voor een startend beleggingsfonds. In totaal is het het idee dat er 7 pagina's onder deze URL komen te handen: landing page, Team, Kosten & Voorwaarden, Documentatie, Rendement, Nieuws & Analyses en een FAQ. De content voor deze pagina's zullen wij zelf schrijven

Rubrieken: Website Laten Maken Website Kosten Website Prijzen

Aangevraagd op 07-06-2018 door een klant in Rotterdam

ontwikkelen webshop

Ik wil een webshop lanceren met mijn zus. Wij worden beide 50% eigenaar. Ik heb zo een 2000 budget en mijn zusje ook. Wij willen een mooie shop die een professionele uitstraling heeft. LESS IS MORE. Wij hebben alleen momenteel nog niets. De afspraken met de groothandel die zijn er en aan fotos van de kleding kan ik ook komen.

Rubrieken: Webshop Kosten Webshop Bouwer

Aangevraagd op 07-06-2018 door een klant in Rotterdam

webshop jurken

webshop voor zakelijke jurken. het liefst zo snel mogelijk live.

Rubrieken: Webshop Bouwer Webshop Prijs

Aangevraagd op 29-05-2018 door een klant in Rotterdam

webdesign

Ik wil graag webdesijner

Rubrieken: Webdesign Site Webdesign Bureau

Aangevraagd op 24-04-2018 door een klant in Rotterdam

Ik wil een website laten maken

Ik wil een website laten maken om producten(voornamelijk vlees) tentoon te stellen. Ik zoek een soortgelijke site als https://xx

Rubrieken: Website Laten Maken Website Ontwikkelaar

Webdesigner nodig in Rotterdam?

Bent u op zoek naar een webdesigner in de buurt van Rotterdam? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. Via Offerte.nl kunt u namelijk op een zeer simpele manier offertes aanvragen voor webdesigners. Het inhuren van webdesigners is nu eenmaal ontzettend verstandig. U kunt er voor kiezen om zelf uw website te ontwerpen, maar vaak is dit veel werk en tijd die u in de website moet steken. En in de meeste gevallen valt het design van de website vaak tegen, omdat mensen er wat anders van verwacht hadden.

Wees verstandig en huur een webdesigner in uit Rotterdam

De websites die bij mensen bij blijven zijn de websites die opvallen. Het is dus belangrijk om een website een mooie en strakke lay-out te geven. Hierdoor zal een website langer bij de mensen blijven hangen en hierdoor kan het ook gepromoot worden door mond op mond reclame. En dat is uiteraard de één van de beste manieren van reclame die er is. Het is dan ook verstandig om naar het advies van een webdesigner uit Rotterdam te vragen.

Daarnaast kunnen bezoekers snel afgeleid zijn op een pagina als er alleen maar tekst staat. Hier dus belangrijk dat hier op ingespeeld kan worden met behulp van interactieve elementen in de website. Hierdoor wordt de bezoeker langer op de website gehouden en kunt u ervoor zorgen dat deze nog een keer terug komt. Ook hier is het belangrijk om het advies van een webdesigner uit Rotterdam te luisteren.

En dan is natuurlijk nog zoekmachine optimalisatie. Het belangrijkste is dat uw website goed gevonden wordt door de juiste mensen. Vooral op de juiste zoekwoorden kunt u gerichte bezoekers trekken. Daarom moet er bepaald worden op welke zoekwoorden het meest gezocht wordt om tot een bepaald onderwerp te komen. Wanneer uw website in de top 5 te vinden is, zal er een grote kans zijn dat bezoekers op uw website klikken.

Vraag nu offertes aan voor een webdesigner uit Rotterdam

Zou u graag in contact willen komen met een webdesigner uit Rotterdam? Dan is dat een zeer verstandig besluit. Maar voordat u dat doet, zou u graag van te voren willen weten wat de prijzen van een webdesigner uit Rotterdam zijn.

Daarom kunt u eigenlijk het beste offertes aanvragen. En via Offerte.nl kunt u binnen een paar minuten offertes bij verschillende partijen aanvragen. Vul een simpel formulier in en de rest wordt voor u gedaan. Dus waar wacht u nog op?

Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. En daar kunt u nu van profiteren net als de duizenden mensen die dagelijks hun offertes via Offerte.nl aanvragen. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.


Plaatsen

Bij vragen neem contact met ons op

Telefonisch

088 - 771 23 45

Ben jij zelf een webdesigner?

Wij helpen jou graag aan nieuwe klanten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Website design laten maken?

Zoek je iemand die verstand heeft van websites design?✅ Vraag dan hier gratis en vrijblijvend offertes aan voor een website-design.✅

Lees meer

Webdesigner

Ben je op zoek naar een betrouwbare webdesigner? Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan voor een webdesigner!✅

Lees meer

Webdesign voor jouw website

Ben je op zoek naar een nieuwe website, of wil je jouw huidige website verbeteren en optimaliseren? Lees hier meer over de nieuwste website trends.✅

Lees meer