error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van callcenters Vergelijk callcenters →

Bent u op zoek naar callcenters in Rotterdam?

Dan heeft u waarschijnlijk zelf ook wel eens mee te maken gehad. Mensen die bellen over een energieleverancier, abonnement op een tijdschrift of een actie van een goed doel. Iemand die dat doet heet eigenlijk officieel een telemarketeer en het werk wat gedaan wordt heet telemarketing.

Callcenters in Rotterdam en telemarketing

Verkopen via de telefoon heet telemarketing. Soms gaat het om bellen van mensen die weten dat ze gebeld gaan worden; op een formulier of op een website heb je je telefoonnummer achtergelaten. Die mensen zullen in ieder geval vriendelijk reageren. Vaak gaat het echter bij telemarketing om bellen van mensen die niet weten dat ze gebeld gaan worden.

Het kan zijn dat er willekeurig telefoonnummers ingetoetst worden, maar over het algemeen bellen ze met nummers die het bedrijf op een of andere manier verkregen heeft. Soms gaat dat via het telefoonboek. Er is een voorkeur voor bellen rond etenstijd, omdat dan de meeste mensen thuis zijn en de telefoon opnemen. Tegelijkertijd is dat de reden waarom zoveel mensen een hekel aan telemarketing hebben. Wat kan leiden tot op zijn zachtst gezegd onvriendelijke opmerkingen tegen telemarketeers.

Sommige callcenters werken met volledig uitgetypte verhalen. De telemarketeer leest ze voor. Andere callcenters werken met een begin die altijd hetzelfde is. En dan moet de telemarketeer goed luisteren naar de klant om te bepalen wat de volgende zin wordt. Uiteindelijk is het doel altijd om een product verkocht te krijgen, meestal wordt het deel van het gesprek opgenomen waarin de klant zijn toestemming geeft.

Als er geen volledig uitgewerkte scripts zijn, zijn er wel scripts over hoe je moet reageren op opmerkingen van klanten. Denk dus niet als je aan de andere kant van de telefoon bent, dat je maar een simpel antwoord hoeft te geven om er van af te zijn! Voorbeeld: als je zegt 'ik heb geen interesse' staat er in het script van de beller 'wilt u dan geen geld besparen?', wetende dat een klant daar vaak op ingaat, en dan kan het gesprek toch doorgaan.

Vraag nu offertes aan voor callcenters in Rotterdam

Het inhuren van callcenters in Rotterdam is zeker de moeite waard, wanneer u een eigen bedrijf heeft die producten verkoopt. Maar voordat u in contact wil komen met callcenters in Rotterdam dan zult u natuurlijk wel willen weten hoeveel het kost om een callcenter in Rotterdam in te huren.

Maar hoe komt u daar nu achter?

Daar komt u achter door offertes aan te vragen. Offertes aanvragen is namelijk de beste manier om achter de prijzen voor callcenters in Rotterdam te komen. Daarnaast kunt u het beste meerdere offertes aanvragen voor callcenters in Rotterdam. Hierdoor kunt u de offertes met elkaar vergelijken en zo veel geld besparen. Maar waar kunt u nu het beste uw offertes aanvragen?

Dat doet u natuurlijk via Offerte.nl. Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor callcenters in Rotterdam. U hoeft alleen een simpel formulier in te vullen en de rest wordt voor u gedaan. Zo kunt u al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u nog op? Het aanvragen van offertes via Offerte.nl is binnen een paar minuten gedaan. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk callcenters →
Wat onze klanten zeggen

Ik heb via jullie 3 offertes ontvangen!

Voor ons bedrijf (bedrijfskleding, met name horeca) zijn wij opzoek naar een callcenter die leads voor ons genereert.

1e lijn klantenservice betreffende een nieuw startende webshop, direct werd ik gebeld door verschillende callcenters

Wij zijn een dierenambulance en wij zoeken een achterwacht die in het weekend telefoontjes kan opvangen

Het is heel erg prettig dat je verschillende callcenters kunt vergelijken via deze site. Wij zochten een professioneel callcenter bedrijf en die hebben we inmiddels gevonden.

Voor het uitbesteden van de helpdesk had ik offertes nodig van call centers

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 01-03-2019 door een klant in Rotterdam

Incassobureau

Wij zijn een incasso bureau het RIb incasso. Wij zouden graag een prijsopgave voor het volgende willen. Ons doel is om zoveel mogelijk bij klanten aan tafel te komen. zoveel mogelijk klantafspraken lopen. Wij zijn op zoek naar een club die voor ons afspraken kan generen.

Aangevraagd op 10-10-2018 door een klant in Rotterdam

Callcenter voor webshop

Klantenservice uitbesteden voor de webshop pluimveespecialist.nl. Telefoon opnemen, mails beantwoorden e.d.

Aangevraagd op 09-04-2018 door een klant in Rotterdam

Callcenter energiebedrijf

We zoeken een bedrijf wat een bel campagne kan voeren voor het verkopen direct via de telefoon van energiecontracten aan bedrijven of consumenten. Men zal ook een conversie moeten maken zodat we een beeld kunnen vormen of het interessant is om met u in zee te gaan. Geen tarieven hoger dan € 35,- per uur deze hoeven niet te reageren. Gelieve per mail een offerte te doen.

Aangevraagd op 04-09-2017 door een klant in Rotterdam

Het inplannen van hypotheekafspraken

Het inplannen van hypotheekafspraken, wij hebben leads die moeten gebeld worden, kort geïnventariseerd worden, waarna ze ingepland kunnen worden in de agenda van de financieel adviseur.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Callcenter inbound
Lees meer