error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder De Bilt

Ben je op zoek naar een boekhoudkantoor in De Bilt? Waarop moet je letten? Het is uiteraard fijn als de boekhouder je onderneming snapt. Een boekhouder moet meedenken, dat kan een hoop kosten schelen. De boekhouders die bij Offerte zijn aangesloten, zijn allemaal getoetst op kunde en kennis. Een boekhouder in De Bilt vinden via Offerte.nl gaat eenvoudig. Vul je gegevens en wensen in op Offerte.nl en wij brengen je in contact met bedrijven uit je regio.

Accountant of administratiekantoor in De Bilt

Je hebt accountants die zichzelf uitgeven als boekhouder terwijl laatstgenoemde zichzelf ook weer accountant noemt. Er bestaat een onderscheid binnen deze twee maar meestal bedoelen mensen hetzelfde wanneer het over een boekhoud-, administratie- of accountantskantoor gaat. Begeef jij jezelf in Amersfoort en heb je een boekhouder of accountantskantoor nodig? Wil jij kosten naast elkaar zetten? Vul het formulier in en krijg in 24 uur ten hoogste vijf offertes. Heb je genoeg informatie om het aanvraagformulier op te maken? Omschrijf zo helder mogelijk waar je behoeftes liggen. Denk bijvoorbeeld aan de onderstaande vragen;

  • Wil je een bepaald stuk van je administratie uit handen geven of jouw complete boekhouding?
  • Breng je de financiën liever digitaal aan of op papier?
  • Wil je een specialist die zonder te vragen advies geeft (een boekhouder die meedenkt kan erg goed zijn)? Een uitstekende boekhouder uitkiezen was nog nooit zo gemakkelijk.

Kosten

Sommige boekhouders werken met een uurtarief, dit ligt meestal rond de € 70. Een vaste prijs per maand is wat de meeste boekhouders factureren. Met een vast tarief weet je precies wat voor taken uitgevoerd gaan worden. Op die manier zorg je dat dat er geen discussies zijn.

ZZP boekhouding De Bilt

Ben jij een ZZPer? Vaak is jouw boekhouding dan niet veel. Advies en hulp is wel heel belangrijk, want dat kan veel tijd en geld besparen. Offerte werkt samen met meerdere ZZP boekhouders in de regio van De Bilt.

Zij kunnen jou helpen bij onder andere:

  • De jaarlijkse inkomstenbelasting
  • De salarisadministratie
  • Het indienen van je OZB
  • Eventuele vragen beantwoorden
  • Heffingskorting aanvragen
  • Enz.

Zo werken wij

Je vult het aanvraagformulier in. Wanneer wij jouw gegevens in ons systeem zien starten wij met zoeken naar de beste boekhoudkantoren in je omgeving. Offerte.nl heeft boekhoudkantoren uit heel Nederland in het systeem staan. Onze partners gaan contact met je opzoeken, Zodat ze een voorstel kunnen doen. Als jij je voorstellen verzameld hebt kun je besluiten welke partner het best bij je wensen past.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 16-06-2019 door een klant in De Bilt

BV in oprichting

Spaar BV - nog geen activiteit. Gaat straks druk worden, heb een aantal overnames geplant.

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in De Bilt

Boekhouding van zzp-er

het bij houden van mijn in en uitgave binnen het bedrijf Jaarrekening, Aangifte inkomstenbelasting, Aangifte omzetbelasting (btw), Aangifte vennootschapsbelasting, Salarisadministratie

Aangevraagd op 20-08-2018 door een klant in De Bilt

Administratie onderhoudsbedrijf

Administratie timmer en onderhoudsbedrijf

Aangevraagd op 13-08-2018 door een klant in De Bilt

ZZP

Volledige boekhouding zzp-er.

Aangevraagd op 11-07-2018 door een klant in De Bilt

belasting

Ik zou graag hulp willen bij belastingzaken voor mijn zaak maar als het mogelijk is ook prive, dit lijkt namelijk nu al veel invloed op elkaar te hebben. Ik maak zelf facturen aan ect. Maar zou ook advies willen over hoe ik en wat ik goed bijhouden.

Aangevraagd op 16-04-2018 door een klant in De Bilt

Startend ondernemer heeft hulp nodig

Startend ondernemer die wel hulp kan gebruiken bij alle regels, eventuele voordelen (startersaftrek etc) en wat algemene kennis mbt boekhouden en wetgeving