error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Houten

Een boekhouder in Houten? Waarop kun je letten? Het is makkelijk als je boekhouder je bedrijf snapt. Je boekhouder moet meekijken, dat kan een hoop belasting besparen. De bij ons horende boekhouders, zijn gecheckt op kwaliteit en expertise. Boekhoudkantoren in Houten vinden via deze site is eenvoudig. Voer je gegevens in op onze website, wij brengen je in contact met boekhoudkantoren bij jou in de buurt.

Hoe werkt het?

Je dient een aanvraag in. Wanneer wij je aanvraag binnen hebben gaan wij aan de slag met het matchen van jouw gegevens met de beste boekhoudkantoren in je omgeving. Wij hebben partners uit heel Nederland in het systeem staan. Onze partners zullen contact met je zoeken, om een goede prijsinschatting te kunnen geven. Op basis van de contacten en de offertes kun jij een beslissing maken.

ZZP boekhoudkantoor Houten

Ben jij zelfstandig? Dan is jouw administratie meestal niet ingewikkeld. Toch blijft het heel belangrijk dat er iemand met je meekijkt, je kan adviseren en helpt zodat je er financieel het beste uitkomt. Offerte.nl werkt samen met verschillende boekhouders voor ZZPers in de regio van Houten.

Zij kunnen je helpen met onder andere:

  • De aangifte van je inkomstenbelasting
  • Salarisadministratie
  • Het indienen van je BTW
  • Jaarrekening laten opstellen
  • Antwoord geven op vragen over boekhouding
  • Helpen met zaken zoals zelfstandigenaftrek, MKB vrijstelling, Oudedag-reserve
  • Etcetera

Wat zijn de tarieven?

Als boekhoudkantoren een vast tarief per uur in rekening brengen ligt dit tarief meestal rond de 75 euro. De meeste boekhouders spreken echter liever een vast tarief af. Met een vast tarief weet je precies welke werkzaamheden uitgevoerd worden. Op die manier zorg je dat dat er geen verassingen zijn.

Accountant of administratiekantoor in Houten

Je hebt accountants die zich uitgeven als boekhouder terwijl laatstgenoemde zichzelf ook weer accountant noemt. Er zit een onderscheid binnen deze twee maar in de meeste gevallen gaat het over hetzelfde als het over een boekhoud-, administratie- of accountantskantoor gaat. Begeef jij jezelf in Amersfoort en heb je een boekhouder of accountantskantoor nodig? Wil je tarieven vergelijken? Vul het aanvraagblad in en krijg in 1 dag tot wel vijf aanbiedingen. Heb je alle gegevens om het formulier in te vullen? Wees zo concreet mogelijk met aangeven wat jij nodig hebt. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld de volgende punten;

  • Wil je een bepaald deel van je financiën outsourcen of jouw gehele boekhouding?
  • Verstuur je administratie bij voorkeur via de computer aan of op papier?
  • Wil je een boekhouder die ongevraagd adviezen geeft (iemand die meedenkt kan erg goed zijn)? Een passende boekhouder vinden was nimmer zo simpel.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 14-10-2018 door een klant in Houten

Belastingadviseur online marketing bedrijf

Ik heb een online marketing bedrijf die op dit moment aardig groeit. Graag kom ik in contact met een belastingadviseur / financieel adviseur die mij kan adviseren omtrent juiste rechtsvorm en toekomstige bedrijfsplannen die ik heb.

Aangevraagd op 30-06-2018 door een klant in Houten

jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting

Wij zijn op zoek naar een administratiekantoor om de jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting van een vof met twee vennoten willen doen. Verder is een intake om ons op weg te helpen handig, zodat aan het eind van het jaar alles goed aangeleverd kan worden. We zijn op 20 juni gestart.

Plaatsen