error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in De Bilt. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Wordt het tijd dat een goed schoonmaakbedrijf uit De Bilt gaat schoonmaken bij je? Voor een professionele schoonmaker uit De Bilt kun je bij Offerte.nl terecht. Via onze website zul je in contact komen met passende schoonmaak professionals. Je vraagt je af wat kost dit? Offerte kan je ondersteunen met het uitzoeken van een ervaren professional. Professionele schoonmakers in De Bilt zoeken via deze site is eenvoudig. Dien je gegevens en wensen in via onze site en wij brengen je in contact met schoonmaakbedrijven die in jouw regio actief zijn.

Gevel Reiniging De Bilt

Het laten reinigen van je gevels, een project dat je vaak vergeet te laten doen. Winkelgevels zijn een visitekaartje van een zaak, je gevels moeten daarom mooi schoon zijn. Een goede gevelreiniging zorgt voor een nieuwe uitstraling van je pand. De prijs wordt bepaald door de m2.

Dit soort behandelingen zijn mogelijk:

  • Stomen werkt goed tegen lichte vervuilning.
  • Kleine deeltjes roet kun je het best met chemische middelen laten reinigen.
  • Graffiti en andere zware vervuiling kun je het beste laten zandstralen.

Om je gevels langer schoon te houden, raden gevelreinigers je aan om je gevel te impregneren.

Vloeronderhoud

Van plan je vloeren te laten reinigen? Een schoonmaak professional kan dat voor je doen. Je vloeren dienen op de goede wijze behandeld te worden. Schoongemaakte vloer van je bedrijf of woning brengen een betere sfeer. Zowel bij je thuis als op kantoor. Veel vloersoorten moeten op een aparte manier bedandeld worden. Dit soort vloeren kunnen onze partners reinigen; PVC, vloeren van natuursteen, beton & vloeren van staal.

Kantoren schoonmaken

Het kantoor poetsen laat je liever door iemand anders doen, dan heb je meer tijd om te werken.

Schoonmaak professionals kunnen de volgende zaken voor je bedrijf betekenen:

  • Stofzuigen
  • Planten water geven
  • Het schoonhouden van de werkplekken
  • Toiletten onderhouden
  • Ramen poetsen
  • Prullenmanden legen

Glasbewassing

Speciale apparaten zijn vereist om de glazen van hoge kantoorpanden te kunnen wassen. Je mag geen ladders meer van hoger dan 10 meter gebruiken. Bedrijven die bij Offerte.nl zijn aangesloten beschikken over de juiste apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Fijne website, makkelijk en overzichtelijk. Binnen 2 uur had ik mijn eerste afspraak staan. Daarna volgden er nog 2. Daarbij kreeg ik nog per e-mail een offerte toegestuurd. De personen die langskwamen om de ruimte te bekijken, waren erg fijn om mee te praten en waren professioneel. Heb nu al een goede offerte te pakken. Echt heel fijn om zo een prijs-kwaliteit beoordeling te maken!

Ik kreeg snel contact met een aantal bedrijven die voor mij een offerte willen opstellen. Dit scheelt mij enorm veel tijd!

snelle reactie van aangesloten bedrijven

Snelle reacties, erg prettig.

Top, heel snel reactie gekregen en 3 offertes ontvangen

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 24-08-2018 door een klant in De Bilt

School schoonnmaken

op al onze instituten en scholen zoeken we een schoonmaakbedrijf voor, het zijn 4 scholen en 2 instituten

Aangevraagd op 09-05-2018 door een klant in De Bilt

Huis schoonmaken

Wij zijn een bedrijf in de Zorg. Wekelijks komen er in het weekend kinderen bij ons logeren. Er zijn 12 slaapkamers en 2 woonkamers die wekelijks op maandagochtend schoongemaakt moeten worden. De kamers zijn op zondag ook opgeruimd en gedeeltelijk schoongemaakt door kinderen en medewerkers. Schoonmaak: - kamers; wastafelkast, spiegel, vensterbank, deuren, lichtknoppen vensterbanken. Indien nodig raam binnenkant. Dweilen. - Keuken: buitenkant van de keuken schoon. doekje door koelkast. - Woonkamers: dweilen, banken afnemen, vensterbanken, kasten en tafel afnemen. Vingerafdrukken op de ramen verwijderen. - Hal dweilen, ramen en deuren vrij van handafdrukken. - +/- 4x per jaar alle ramen aan de buitenkant van het pand. Schoonmaaktijd: 4 uur per week. In vakanties wordt de hulp extra gevraagd.