error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →

Schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Amersfoort in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Amersfoort vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Amersfoort in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Amersfoort in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Amersfoort vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Amersfoort via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Amersfoort. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Amersfoort binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

Werkt ideaal en snel!

Geen toelichting

Snelle reactie van zowel (blijkbaar ) van offerte.nl en van de bedrijven die ik zoek.

Geen toelichting

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 29-03-2019 door een klant in Amersfoort

Twee keer per week

• 2x per week toiletten goed schoonmaken (2 dames, 2 heren), gehele kantoor stofzuigen, prullenbakken legen, bureaus en vensterbanken schoon houden en het keukenblok schoonmaken. (incl. doekjes wassen/wisselen + verzorging toiletpapier en handzeep) • 1x per week de planten water geven en vloer dweilen.

Aangevraagd op 26-09-2018 door een klant in Amersfoort

Kantoor schoonmaken

het betreft een kantooromgeving met vloerbedekking en 6 werkplekken. 150m2+ Wekelijks

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Amersfoort

Huis laten schoonmaken

Schoonmaken sanitair, Intrieur, keuken, wc badkamer, dweilen stofzuigen. Bedden opmaken.

Aangevraagd op 21-09-2018 door een klant in Amersfoort

Schoonmaakbedrijf gezocht

Schoonmaakbedrijf gezocht voor 2 maal per week. Het gaat om het schoonmaken van ons kantoor. Zo'n 200+m2.

Aangevraagd op 18-09-2018 door een klant in Amersfoort

Woning schoonmaken

Graag wil ik mijn ramen gewassen hebben van binnen en buiten. tevens moet ook mijn woning van binnen schoongemaakt geworden stofzuigen muren afnemen. Het is een praktisch lege woning wat schoongemaakt moet worden. Het moet zsm gedaan worden het liefst 19 september a.s.

Aangevraagd op 05-09-2018 door een klant in Amersfoort

Kantoor schoonmaken

Het betreft hier schoonmaak voor ca. 1,5/2 uur per week

Aangevraagd op 02-09-2018 door een klant in Amersfoort

VVE Schoonmaakbedrijf

Schoonmaak verenigingsgebouw VVE meer dan 1000m2

Aangevraagd op 17-08-2018 door een klant in Amersfoort

Kantoor schoonmaken

133 m2 wekelijks kantoor schoonmaken

Aangevraagd op 14-08-2018 door een klant in Amersfoort

Hotel schoonmaken

Wij vroegen ons af of het ook mogelijk is om bij jullie schoonmaker(s) in te huren voor het schoonmaken van onze keuken van het hotel? Van bv 22.00 uur t/m 03.00 uur. Zo ja; wat zijn de kosten hiervan per medewerker? En werken jullie met overeenkomsten of via oproep?

Aangevraagd op 02-08-2018 door een klant in Amersfoort

Kantoor reinigen

Reinigen kantoor

Aangevraagd op 01-08-2018 door een klant in Amersfoort

Schoonmaker gezocht

Gedurende de maand Augustus

Aangevraagd op 03-07-2018 door een klant in Amersfoort

Kantoorpand

Kantoorpand. Graag drie keer per week. Tweemaal een uur en eenmaal twee uur. De twee korte momenten betreft schoonmaak wc en keuken, stofzuigen, bureau's afnemen en prullenbakken verversen. Het tweede moment (van 2 uur) is dan een uitgebreider inclusief dweilen.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Schoonmaakhulp gezocht? Offerte.nl helpt jou!
Lees meer
Schoonmaker in Amsterdam gezocht? Vraag offertes aan!
Lees meer
Uurloon schoonmaakster, vraag hier offertes aan
Lees meer
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij
Lees meer
Schoonmaker gezocht voor schoonmaakwerk Tilburg?
Lees meer
Schoonmaakwerk Den Haag vind je via Offerte.nl
Lees meer
Kantoren schoon laten maken door professionals
Lees meer
schoonmaak werk
Lees meer
kantoor schoonmaak amsterdam
Lees meer