error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Amsterdam in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Amsterdam vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Amsterdam in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Amsterdam vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Amsterdam via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Amsterdam. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Amsterdam binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Ik kreeg snel contact met een aantal bedrijven die voor mij een offerte willen opstellen. Dit scheelt mij enorm veel tijd!

Geen toelichting

Helaas niet de beloofde 5 offertes gekregen. Er zijn 2 reacties geweest, maar wel heel erg snel en zoals het er naar uit ziet zit de juiste match er tussen.

Geen toelichting

prima

Prima ervaring, erg handig.

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 03-04-2019 door een klant in Amsterdam

Ons bedrijf schoonmaken

Schoonmaken interieur na een verbouwing. Zaak is overdag open dus in de avond schoonmaken Eenmalig.

Aangevraagd op 02-04-2019 door een klant in Amsterdam

Bedrijfsruimte

Het betreft een bedrijfsruimte met glazen wanden.

Aangevraagd op 08-02-2019 door een klant in Amsterdam

Kantoor

Kantoorschoonmaak tafel prullenbak vloer stofzuigen en dweilen.

Aangevraagd op 07-02-2019 door een klant in Amsterdam

Spoed op zoek naar schoonmaakbedrijf

Ik ben per direct op zoek naar een nieuw schoonmaakbedrijf. Ben nu niet tevreden over mijn huidige schoonmaakbedrijf. De werkzaamheden betreft onze vloer en vloerplintjes, vloer moet echt goed stofvrij zijn aangezien we een wellness center zijn. Ook de vloer plinten moeten stofvrij zijn. Het betreft een dagelijkse klus behalve de zondag.

Aangevraagd op 06-02-2019 door een klant in Amsterdam

Cleaning.

70m2 flat, twice a week 2-3 hrs. Laundry included.

Aangevraagd op 05-02-2019 door een klant in Amsterdam

Wekelijks ons restaurant schoonmaken

Restaurant schoonmaken, vloer, afstoffen, schappen, lampen, wc's, terras vegen, spiegels en ramen lappen.

Aangevraagd op 22-10-2018 door een klant in Amsterdam

Kantoor schoonmaken

Wij zouden graag een offerte willen voor schoonaak van onze organisatie Onze kantoorruimtes/keuken etc een verdieping met 6 ruimtes

Aangevraagd op 22-10-2018 door een klant in Amsterdam

Professioneel schoonmaken van het trappenhuis

Het gaat om het professioneel schoonmaken van het trappenhuis, en dan met name de trap die gestoffeerd is. Deze trap is ruim 6 jaar alleen gezogen (eens per twee-drie weken gemiddeld). Wij wonen aan de albert cuypmarkt, en lopen dus veel viezigheid naar binnen (met name vis). Professionele reiniging (bijvoorbeeld met behulp van stoomreiniger) is gewenst. Het gaat om vier verdiepingen.

Aangevraagd op 21-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf gezocht

Schoonmaak wc vloer plastic matrassen bar

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf woning

Voor donderdag 25 oktober ben ik opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van een woning. Het gaat om een woning in Amsterdam van om en nabij 70 vierkante meter. Gedurende een week zullen er honden in het huis aanwezig zijn, waarna het schoongemaakt moet worden. Graag ontvang ik een offerte van u, met daarin een indicatie van de duur van de schoonmaak.

Aangevraagd op 15-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf massage salon

We are a massage Lounge located in overtoom Amsterdam. We would like to have cleaning service for floor, window cleaning, anti dust, etc... the space is around 90m2. Would be good if you can let me know how does it work with you and how much would be cost. Please reply me by email. Thank you in advance. kind regards,

Aangevraagd op 12-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf gezocht

Wij zoeken een schoonmaakbedrijf welke dagelijks de vloer stofzuigd en dweilt en de toiletten (2) schoonmaakt. Vijf dagen per week is bespreekbaar.

Aangevraagd op 12-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf kantoor

Kantoor 80m2 schoonmaken. Graag twee maal per week. Bureau afstoffen, vloer dweilen. Toilet schoonmaken

Aangevraagd op 10-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf zorgafdeling

Het gaat om zorgafdelingen in ons verzorgingshuis die we in fases willen laten reinigen te beginnen met 1 afdeling per keer. het gaat hierom gemiddeld 130 m2 per afdeling . graag de prijs per afdeling per keer inclusief btw.

Aangevraagd op 05-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf VVE trappenhuis

Het gaat om een gemeenschappelijk trappenhuis in Amsterdam, oud pand 1890, trap ligt een wollen tapijt op. Er zijn 4 verhuurde woningen die aan de steile trap liggen met een gangetje op de 4e verdieping en een klein halletje beneden bij de voordeur. Het gaat voornamelijk dus om stofzuigen, houtwerk afstoffen/schoonmaken.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij
Lees meer
Kantoren schoon laten maken door professionals
Lees meer
Schoonmaker gezocht voor schoonmaakwerk Tilburg?
Lees meer
schoonmaak werk
Lees meer
Schoonmaakwerk Den Haag vind je via Offerte.nl
Lees meer
Schoonmaker in Amsterdam gezocht? Vraag offertes aan!
Lees meer
kantoor schoonmaak amsterdam
Lees meer
Schoonmaakhulp gezocht? Offerte.nl helpt jou!
Lees meer
Uurloon schoonmaakster, vraag hier offertes aan
Lees meer