error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Hoe specifieker jouw omschrijving, hoe accurater de offertes zullen zijn
Jouw e-mailadres wordt alleen gebruikt om offertes te versturen
Een geldig telefoonnummer is verplicht om de aanvraag te valideren

Geheel gratis & vrijblijvend

Tevreden zakelijke gebruikers

Arboned KLM Basic Fit Loods 5 PostNL Rabobank

Hoe het werkt

Vul jouw wensen in Vul jouw wensen in

Vul jouw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen om aan te geven wat je precies zoekt

Ontvang gratis offertes Ontvang gratis offertes

Ontvang gratis offertes

Binnen een paar uur ontvang je tot 5 gratis offertes, gebaseerd op jouw behoeftes

Kies de beste partij Kies de beste partij

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste partij te kiezen

Offerteaanvragen

Aangevraagd op 22-10-2018 door een klant in Amsterdam

Kantoor schoonmaken

Wij zouden graag een offerte willen voor schoonaak van onze organisatie Onze kantoorruimtes/keuken etc een verdieping met 6 ruimtes

Rubrieken: Kantoor Schoonmaken Erkend Schoonmaakbedrijf

Aangevraagd op 22-10-2018 door een klant in Amsterdam

Professioneel schoonmaken van het trappenhuis

Het gaat om het professioneel schoonmaken van het trappenhuis, en dan met name de trap die gestoffeerd is. Deze trap is ruim 6 jaar alleen gezogen (eens per twee-drie weken gemiddeld). Wij wonen aan de albert cuypmarkt, en lopen dus veel viezigheid naar binnen (met name vis). Professionele reiniging (bijvoorbeeld met behulp van stoomreiniger) is gewenst. Het gaat om vier verdiepingen.

Rubrieken: Schoonmaak Erkend Schoonmaakbedrijf Vloeronderhoud

Aangevraagd op 21-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf gezocht

Schoonmaak wc vloer plastic matrassen bar

Rubrieken: Erkend Schoonmaakbedrijf Vloeronderhoud

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf woning

Voor donderdag 25 oktober ben ik opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van een woning. Het gaat om een woning in Amsterdam van om en nabij 70 vierkante meter. Gedurende een week zullen er honden in het huis aanwezig zijn, waarna het schoongemaakt moet worden. Graag ontvang ik een offerte van u, met daarin een indicatie van de duur van de schoonmaak.

Rubrieken: Schoonmaak

Aangevraagd op 15-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf massage salon

We are a massage Lounge located in overtoom Amsterdam. We would like to have cleaning service for floor, window cleaning, anti dust, etc... the space is around 90m2. Would be good if you can let me know how does it work with you and how much would be cost. Please reply me by email. Thank you in advance. kind regards,

Rubrieken: Erkend Schoonmaakbedrijf Vloeronderhoud

Aangevraagd op 12-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf gezocht

Wij zoeken een schoonmaakbedrijf welke dagelijks de vloer stofzuigd en dweilt en de toiletten (2) schoonmaakt. Vijf dagen per week is bespreekbaar.

Rubrieken: Kantoor Schoonmaken Erkend Schoonmaakbedrijf

Aangevraagd op 12-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf kantoor

Kantoor 80m2 schoonmaken. Graag twee maal per week. Bureau afstoffen, vloer dweilen. Toilet schoonmaken

Rubrieken: Kantoor Schoonmaken Erkend Schoonmaakbedrijf Vloeronderhoud

Aangevraagd op 10-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf zorgafdeling

Het gaat om zorgafdelingen in ons verzorgingshuis die we in fases willen laten reinigen te beginnen met 1 afdeling per keer. het gaat hierom gemiddeld 130 m2 per afdeling . graag de prijs per afdeling per keer inclusief btw.

Rubrieken: Reinigingsspecialist Erkend Schoonmaakbedrijf Vloeronderhoud

Aangevraagd op 05-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf VVE trappenhuis

Het gaat om een gemeenschappelijk trappenhuis in Amsterdam, oud pand 1890, trap ligt een wollen tapijt op. Er zijn 4 verhuurde woningen die aan de steile trap liggen met een gangetje op de 4e verdieping en een klein halletje beneden bij de voordeur. Het gaat voornamelijk dus om stofzuigen, houtwerk afstoffen/schoonmaken.

Rubrieken: Erkend Schoonmaakbedrijf Vloeronderhoud Huis Laten Schoonmaken

Aangevraagd op 04-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaak interieur kantoor

1 keer per week vegen / dweilen van de algemene ruimtes (totaal ong. 500 m2) en 2 wasruimtes (elk 5 m2). Daarnaast elke week klein kantoor (15m2) schoonmaken en de bijbehorende wc. Tot slot 2 keer per maand het buitenterrein om de ingang heen vegen.

Rubrieken: Kantoor Schoonmaken Erkend Schoonmaakbedrijf Vloeronderhoud

Aangevraagd op 02-10-2018 door een klant in Amsterdam

Kantoor schoonmaken

Wekelijk schoonmaken kantoor minder dan 100m2

Rubrieken: Kantoor Schoonmaken Erkend Schoonmaakbedrijf

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf theaterbedrijf

We zijn een beginnend theaterbedrijf binnen Amsterdam. Café gecombineerd met korte theatervoorstellingen. Op dit moment onderhouden wij het pand zelf. Zijn nu wel op zoek naar een schoonmaker die 1x per week 150m2 kan onderhouden: afstoffen, lampen, ventilatiebuizen, vloer, ramen lappen. dagelijks onderhoud wordt door ons zelf gedaan. Bij voorkeur schoonmaak op donderdagochtend van 7-11. Wij horen graag de mogelijkheden en kosten.

Rubrieken: Erkend Schoonmaakbedrijf Vloeronderhoud

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in Amsterdam

Hoekhuis schoonmaken

Volledige schoonmaak van het hele huis; was een jaar in het buitenland, de interim bewoners hebben er een vieze boel van gemaakt. Hoekhuis, Amsterdam Zuid, jaren 30 woning. ca. 75 vierkante meter.

Rubrieken: Huis Laten Schoonmaken

Aangevraagd op 29-09-2018 door een klant in Amsterdam

Schoonmaken cafe

Twee maal per week cafe schoonmaken. Minder dan 100m2

Rubrieken: Erkend Schoonmaakbedrijf Restaurant Schoonmaken Vloeronderhoud

Aangevraagd op 23-09-2018 door een klant in Amsterdam

Huis schoonmaken

Hierbij wil ik graag een offerte opvragen voor éénmalige schoonmaakdienst van de volgende zaken van mijn huis: - L-Keuken 2,9m/2,15 meter, incl kastjes/koelkast - Badkamer 2,2m/3m inclusief inloopdouche (2 glazen wanden), wastafel-kastjes, badkuip, wandtegels.

Rubrieken: Huis Laten Schoonmaken

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Amsterdam in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Amsterdam vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Amsterdam in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Amsterdam vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Amsterdam via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Amsterdam. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Amsterdam binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.


Plaatsen

Bij vragen neem contact met ons op

Telefonisch

088 - 771 23 45

Ben jij zelf een schoonmaakbedrijf?

Wij helpen jou graag aan nieuwe klanten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

kantoor schoonmaak amsterdam

Kantoor schoonmaak Amsterdam is eenvoudig te regelen via Offerte.nl. Schoonmaak bedrijven uit Amsterdam stellen offertes op voor de schoonmaak van uw kantoor

Lees meer

schoonmaak werk

Schoonmaak werk is een belangrijke taak en daar zitten kosten aan vast. Hier vindt u meer informatie en kunt offertes ontvangen voor schoonmaak werk.✅

Lees meer

Uurloon schoonmaakster, vraag hier offertes aan

Lees hier wat het uurloon is van een schoonmaakster. Lees ook hier wat u moet weten over het inhuren van een schoonmaak hulp. Vindt uw hulp via Offerte.nl

Lees meer