error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →

Schoonmaakbedrijf in Amstelveen

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Amstelveen in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Amstelveen vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Amstelveen in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Amstelveen in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Amstelveen vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Amstelveen via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Amstelveen. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Amstelveen binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

prima

Heel goed en mooie dienstverlening

prima, snelle actie.

Geen toelichting

Voor mijn kantoor zocht ik een nieuw schoonmaakbedrijf, werd direct gebeld. Gekozen voor een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam

Geen toelichting

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 21-09-2018 door een klant in Amstelveen

Vloer in het was laten zetten

Graag zou ik offerte willen hebben voor het in de was zetten van de linoleum vloer van ons gezondheidscentrum (bg en 1e etage). De volgende werkzaamheden zouden uitgevoerd moeten worden: leeghalen van de ruimte, strippen van vloerdelen, spoelen van de vloeren met osmosewater, 1e waslaag aanbrengen, 2 uur in laten trekken, 2e waslaag aanbrengen, 3 uur in laten trekken, kasten/tafels/stoelen e.d. terugzetten.

Aangevraagd op 07-09-2018 door een klant in Amstelveen

Huis schoonmaken

het gaat om 2 balkonnetjes van mijn 4 kamer flat, deze zijn volledig overgenomen door duiven omdat ik weinig thuis ben. De balkonnetjes zijn 2 meter bij 1 meter. Ik heb geprobeerd om het zelf te doen maar mijn maag is niet sterk genoeg en ik ben bang voor ziektes. Dit moet professioneel gebeuren. Helluuuuupppp!!!

Aangevraagd op 28-08-2018 door een klant in Amstelveen

Huis laten schoonmaken

Het gaat om de eind schoonmaak van 2 appartementen van 70m2 in Amstelveen. De huidige huurders gaan weg en er komen nieuwe huurders aan. 8 uur schoonmaak nodig per appartement. Is wel op korte termijn tussen 1 september en 3 september.

Aangevraagd op 09-08-2018 door een klant in Amstelveen

Vloeronderhoud PVC

Wij hebben een PVC Vloer die hier en daar wat beschadigingen en slijtage lijkt te hebben. De vloer ligt erin sinds 2016 en wij zouden deze graag professioneel willen laten reinigen en advies willen ontvangen hoe we dit het beste kunnen onderhouden.

Aangevraagd op 02-08-2018 door een klant in Amstelveen

Huis schoonmaken

Appartement schoonmaken, minder dan 100m2

Aangevraagd op 23-07-2018 door een klant in Amstelveen

Reiniging Industrieel

Reiniging Industrieel wekelijks

Aangevraagd op 18-07-2018 door een klant in Amstelveen

Schoonmaken kantoor

De Huishoudelijk Medewerker verricht huishoudelijke werkzaamheden ten behoeve van alle ruimtes van de accommodatie/ pand van Transparent Solutions B.V. - Verricht schoonmaakwerkzaamheden en licht huishoudelijke taken binnen de verschillende algemene ruimtes (werkruimtes, sanitair, keuken, algemene ruimtes) in het (de) gebouw(en), volgens vastgesteld schema; - Verzamelt van afval en vuil en zorgdragen voor de afvoer van het afval en vuil; - Houdt de voorraad schoonmaakmaterialen en –middelen bij (en eventueel andere huishoudelijke artikelen) en het doorgeven van de benodigdheden aan de leidinggevende; - Als nodig inkoop met betrekking tot de voorraad schoonmaakmaterialen en –middelen en andere huishoudelijke artikelen verzorgen; - Signaleert gebreken aan gebouwen en meldt deze gebreken aan de HR-afdeling. - De vaatwasmachine bijhouden (afruimen, vullen, draaien en weer afruimen).

Aangevraagd op 08-07-2018 door een klant in Amstelveen

Eenmalig

Vervuild huis eenmalige schoonmaak. Vuilnis weggooien inhoud kattenbakken weggooien open etenswaten weggooien. Post sorteren duidelijke stapeltjes. Sanitair schoonmaken en beddegoed afhalen.

Aangevraagd op 23-06-2018 door een klant in Amstelveen

Schoonmaken wekelijk eensgezinswoning

Gaat om eengezinswoning met 2 slaapkamers en 2 zolderkamers. Stoffen, zuigen, dweilen vd kamers en sanitaire badkamer en toilet beneden. 1 keer per maand iets extra’s zoals bv ramen binnenkant lappen, binnendeuren afnemen, glazendouchedeur etc. Zo rond de 2,5-3 uur per week. Als het mogelijk is ontvang ik ook graag een offerte voor 1x per 2wkn en dan wat meer uur, bv 3-4 uur?

Aangevraagd op 19-06-2018 door een klant in Amstelveen

Afzuigkanaal reinigen.

Afzuigkanaal reinigen.

Aangevraagd op 03-05-2018 door een klant in Amstelveen

Schoonmaken bloemenkiosk

wij zijn een bloemenkiosk in amstelveen en wij zoeken een bedrijf de om de week de hele buitenkant voor ons reinigd. S'morgens voor 7 uur zou dit moeten gebeuren.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij
Lees meer
Schoonmaakwerk Den Haag vind je via Offerte.nl
Lees meer
Uurloon schoonmaakster, vraag hier offertes aan
Lees meer
Schoonmaker gezocht voor schoonmaakwerk Tilburg?
Lees meer
schoonmaak werk
Lees meer
kantoor schoonmaak amsterdam
Lees meer
Schoonmaker in Amsterdam gezocht? Vraag offertes aan!
Lees meer
Kantoren schoon laten maken door professionals
Lees meer
Schoonmaakhulp gezocht? Offerte.nl helpt jou!
Lees meer