error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Amstelveen. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je behoefte aan een professioneel schoonmaak bedrijf in de buurt van Amstelveen? Voor een schoonmaakbedrijf in de buurt van Amstelveen kun je bij ons terecht. Door Offerte.nl te gebruiken zul je in gesprek komen met door ons gekozen schoonmaakbedrijven die aan jouw eisen voldoen Wat is het tarief van een schoonmaakbedrijf, is de volgende vraag. Schoonmaak partners in de buurt van Amstelveen vergelijken via deze site gaat snel. Offerte kan je assisteren met het uitzoeken van een juiste schoonmaak professional. Dien je gegevens en voorkeuren in via onze site en wij zorgen ervoor dat schoonmaakbedrijven uit jouw buurt contact met je zoeken.

Vloeronderhoud

Ben je van plan om de vloer te laten reinigen? Goede schoonmakers kunnen dat beter dan je het zelf kunt. Je vloer dient volgens de juiste manier onderhouden te worden. Gereinigde bedrijf- of huisvloer betekenen een betere sfeer. Zowel thuis als je werk. Veel soorten vloeren dienen op een aparte manier gereinigd te worden. Deze oppervlaktes zijn onze partners in gespecialiseerd; hout, linoleum vloeren, industrie vloeren en vloeren van staal.

Gevel Reiniging Amstelveen

Het laten reinigen van je gevels, een klusje dat je niet hoog op je lijst hebt staan. Winkelgevels dragen bij aan het imago van een bedrijf, gevels moeten daarom mooi schoon zijn. Een goede poetsbeurt aan je gevel geeft rust. De m2 bepaalt de kosten.

Hier kun je uit kiezen:

  • Het meeste lichte vuil gaat weg met stoom.
  • Graffiti en andere zware vervuiling kun je het beste laten zandstralen.
  • Met chemische middelen (vooral geschikt voor verfresten of roetdeeltjes).

Om je gevel langer schoon te houden, raden schoonmakers je aan de gevel te impregneren.

Kantoor schoonmaak

Het schoonhouden van je werkomgeving doe je liever niet zelf, dan heb je meer tijd om te werken.

Een schoonmaak partner kan een hoop zaken voor je kantoor regelen:

  • Bureaus afstoffen
  • WC's onderhouden
  • Ramen poetsen
  • Prullenmanden leegmaken
  • Stofzuigen
  • Planten verzorgen

Glasbewassing

Er is speciale apparatuur nodig voor glazen wassen. Je mag geen ladders meer van hoger dan 10 meter gebruiken. Bij offerte aangesloten partners beschikken over telescoopsystemen en hoogwerkers.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Snelle reactie van bedrijven

Plus: Zeer goed. Aanvraag ging zeer snel. Offertes ook snel ontvangen. Min: Als jullie ook internationale klanten (expats) ed willen hebben. Dan moet jullie systeem ook international nummers erkennen. -> Grotere klantenkring.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 21-09-2018 door een klant in Amstelveen

Vloer in het was laten zetten

Graag zou ik offerte willen hebben voor het in de was zetten van de linoleum vloer van ons gezondheidscentrum (bg en 1e etage). De volgende werkzaamheden zouden uitgevoerd moeten worden: leeghalen van de ruimte, strippen van vloerdelen, spoelen van de vloeren met osmosewater, 1e waslaag aanbrengen, 2 uur in laten trekken, 2e waslaag aanbrengen, 3 uur in laten trekken, kasten/tafels/stoelen e.d. terugzetten.

Aangevraagd op 07-09-2018 door een klant in Amstelveen

Huis schoonmaken

het gaat om 2 balkonnetjes van mijn 4 kamer flat, deze zijn volledig overgenomen door duiven omdat ik weinig thuis ben. De balkonnetjes zijn 2 meter bij 1 meter. Ik heb geprobeerd om het zelf te doen maar mijn maag is niet sterk genoeg en ik ben bang voor ziektes. Dit moet professioneel gebeuren. Helluuuuupppp!!!

Aangevraagd op 28-08-2018 door een klant in Amstelveen

Huis laten schoonmaken

Het gaat om de eind schoonmaak van 2 appartementen van 70m2 in Amstelveen. De huidige huurders gaan weg en er komen nieuwe huurders aan. 8 uur schoonmaak nodig per appartement. Is wel op korte termijn tussen 1 september en 3 september.

Aangevraagd op 09-08-2018 door een klant in Amstelveen

Vloeronderhoud PVC

Wij hebben een PVC Vloer die hier en daar wat beschadigingen en slijtage lijkt te hebben. De vloer ligt erin sinds 2016 en wij zouden deze graag professioneel willen laten reinigen en advies willen ontvangen hoe we dit het beste kunnen onderhouden.

Aangevraagd op 02-08-2018 door een klant in Amstelveen

Huis schoonmaken

Appartement schoonmaken, minder dan 100m2

Aangevraagd op 23-07-2018 door een klant in Amstelveen

Reiniging Industrieel

Reiniging Industrieel wekelijks

Aangevraagd op 18-07-2018 door een klant in Amstelveen

Schoonmaken kantoor

De Huishoudelijk Medewerker verricht huishoudelijke werkzaamheden ten behoeve van alle ruimtes van de accommodatie/ pand van Transparent Solutions B.V. - Verricht schoonmaakwerkzaamheden en licht huishoudelijke taken binnen de verschillende algemene ruimtes (werkruimtes, sanitair, keuken, algemene ruimtes) in het (de) gebouw(en), volgens vastgesteld schema; - Verzamelt van afval en vuil en zorgdragen voor de afvoer van het afval en vuil; - Houdt de voorraad schoonmaakmaterialen en –middelen bij (en eventueel andere huishoudelijke artikelen) en het doorgeven van de benodigdheden aan de leidinggevende; - Als nodig inkoop met betrekking tot de voorraad schoonmaakmaterialen en –middelen en andere huishoudelijke artikelen verzorgen; - Signaleert gebreken aan gebouwen en meldt deze gebreken aan de HR-afdeling. - De vaatwasmachine bijhouden (afruimen, vullen, draaien en weer afruimen).

Aangevraagd op 08-07-2018 door een klant in Amstelveen

Eenmalig

Vervuild huis eenmalige schoonmaak. Vuilnis weggooien inhoud kattenbakken weggooien open etenswaten weggooien. Post sorteren duidelijke stapeltjes. Sanitair schoonmaken en beddegoed afhalen.

Aangevraagd op 23-06-2018 door een klant in Amstelveen

Schoonmaken wekelijk eensgezinswoning

Gaat om eengezinswoning met 2 slaapkamers en 2 zolderkamers. Stoffen, zuigen, dweilen vd kamers en sanitaire badkamer en toilet beneden. 1 keer per maand iets extra’s zoals bv ramen binnenkant lappen, binnendeuren afnemen, glazendouchedeur etc. Zo rond de 2,5-3 uur per week. Als het mogelijk is ontvang ik ook graag een offerte voor 1x per 2wkn en dan wat meer uur, bv 3-4 uur?

Aangevraagd op 19-06-2018 door een klant in Amstelveen

Afzuigkanaal reinigen.

Afzuigkanaal reinigen.

Aangevraagd op 03-05-2018 door een klant in Amstelveen

Schoonmaken bloemenkiosk

wij zijn een bloemenkiosk in amstelveen en wij zoeken een bedrijf de om de week de hele buitenkant voor ons reinigd. S'morgens voor 7 uur zou dit moeten gebeuren.