error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Uithoorn. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Geen zin om te poetsen, wil je het liever door een specialist uit de buurt van Uithoorn laten doen? Voor een professioneel schoonmaak bedrijf in de buurt van Uithoorn kun je bij Offerte.nl terecht. Via Offerte brengen wij je in gesprek met door ons geselecteerde schoonmaak bedrijven die voldoen aan je eisen. Wat kost een schoonmaak partner, vraag je je af. Offerte.nl helpt je graag bij het kiezen van een ervaren schoonmaak professional. Goede schoonmakers in de buurt van Uithoorn zoeken via onze website is makkelijk. Dien je keuzes in via onze website, wij zorgen ervoor dat schoonmaak partners uit je regio een offerte doen.

Gevel Reiniging Uithoorn

Het laten schoonmaken van je gevels, een klusje dat je vaak vergeet te laten doen. Gevels van winkels dragen bij aan het imago van een bedrijf, de gevels moeten daarom stralen. Een goede reiniging van je gevel zorgt voor een frisse uitstraling van je pand. Het aantal m2 beïnvloedt de prijs.

Deze mogelijkheden zijn er:

  • Zandstralen werkt het best voor verfresten en zwaar vuil.
  • Met chemische middelen (vooral geschikt voor verfresten of roetdeeltjes).
  • Licht vuil kun je makkelijk laten stomen.

Om geld te besparen in de toekomst, raden schoonmakers je aan de gevels te impregneren.

Vloeronderhoud

Je vloer laten reinigen? Een schoonmaak partner wil je daarbij ontlasten. Vloeren moeten op de juiste wijze worden onderhouden. Een gereinigde vloer van je bedrijf of woning betekent een fijner gevoel. Op werk maar ook in huis. Veel vloersoorten dienen op een speciale manier schoongemaakt te worden. Deze vloeren kunnen de schoonmakers van Offerte.nl behandelen; PVC vloeren, tapijten, tegelvloeren & rubber.

Kantoor schoonmaak

Het schoonhouden van je werkplek laat je liever door iemand anders doen, daarmee heb je meer tijd op je te focussen op werk.

Een schoonmaakbedrijf kan een hoop zaken voor je bedrijf oppakken:

  • Prullenmanden leegmaken
  • Tapijten stofzuigen
  • De bureaus poetsen
  • WC's poetsen
  • Ramen poetsen
  • De vloeren moppen

Glasbewassing

Speciale apparatuur is gewenst om op hoogte glazen te kunnen wassen. Ladders van hoger dan tien meter zijn tegenwoordig verboden. Bij offerte aangesloten partners beschikken over telescoopsystemen en hoogwerkers.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Snelle reacties, inmiddels keuze gemaakt.

Geen toelichting

Geen toelichting

Perfect medium waar onze VVE een zeer professioneel schoonmaakbedrijf heeft gevonden.

Wij waren verbaasd over hoe eenvoudig het was om schoonmaakbedrijven via uw website te kunnen benaderen. Er waren voldoende reactie en wij zijn op dit moment met drie gegadigden in onderhandeling . Dat allemaal binnen 1 week. Helemaal goed zo'n website

Werkt ideaal en snel!

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 24-08-2018 door een klant in Uithoorn

Eenmalig schoonmaak gezinswoning

Eenmalige schoonmaak 1 gezinswoning. 5 kamers BG, etage 1 en Zolder. Alle ramen en kozijnen binnen en buiten. Alle deuren en kozijnen binnen. Badkamer en keuken. Ivm verhuizing grondige schoonmaak. Tijdsbestek tussen 6 en 20 September.

Aangevraagd op 18-08-2018 door een klant in Uithoorn

Schoonmaken Interieur

Schoonmaak interieur eenmalig 100-250m2