error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Aalsmeer. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Ben je op zoek naar een schoonmaak partner uit Aalsmeer? Voor een schoonmaakbedrijf uit Aalsmeer hoef je niet verder te zoeken. Door Offerte.nl te gebruiken kunnen wij je in gesprek brengen met schoonmaak bedrijven die voldoen aan je eisen. Wat kost een schoonmaakbedrijf, is een veelgestelde vraag. Offerte.nl helpt je bij het zoeken van een goede schoonmaak partner. Professionele schoonmakers in de buurt van Aalsmeer zoeken via deze site gaat snel. Voer je voorkeuren in via onze site en wij brengen je in contact met goede schoonmakers uit je regio.

Glasbewassing in Aalsmeer

Glazen wassen van kantoorpanden vereist speciale apparatuur. Ladders van hoger dan tien meter zijn niet meer toegestaan. De bij ons aangesloten partners hebben telescoopsystemen en hoogwerkers.

Kantoor reiniging

Je kantoor schoonmaken kun je beter niet zelf doen, dan heb je meer tijd om te werken.

Schoonmaak specialisten kunnen het volgende voor je kantoor betekenen:

  • Vuilnisbakken verversen
  • De vloeren stofzuigen
  • Planten water geven
  • Bureaus schoonhouden
  • De ramen lappen
  • Moppen

Gevel Reiniging Aalsmeer

Je gevel laten schoonmaken, een project dat je vaak vergeet te laten doen. Winkelgevels hebben een groot effect op de eerste indruk van een pand, je gevels moeten daarom blinkend schoon zijn. Een grondige gevelreiniging brengt een gevoel van rust. De prijs wordt bepaald door het aantal m2.

Dit soort opties zijn mogelijk:

  • Licht vuil kun je makkelijk laten stomen.
  • Chemisch reinigen.
  • Met zandstralen kun je zwaar vuil weg laten halen, zoals verf of graffiti.

Om extra werk in de toekomst te voorkomen, raden gevelreinigers je aan om de gevel laten behandelen met een beschermlaag.

Vloeronderhoud

Ben je van plan om de vloeren te laten reinigen? Professionele schoonmaak bedrijven doen dat graag voor je. Een vloer moet op een correcte manier worden behandeld. Schoongemaakte vloer van je bedrijf of woning betekenen een betere sfeer. Zowel bij je bedrijf als bij je thuis. Sommige soorten dienen op een specifieke wijze bedandeld te worden. Dit zijn de oppervlaktes waarin de schoonmakers van Offerte.nl zijn gespecialiseerd; vloeren van beton, tapijt, industriële vloeren & rubber.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Binnen twee minuten werd ik gebeld door verschillende firma's die bij ons wilde schoonmaken.

Geweldig!

Snelle reacties, erg prettig.

Helaas niet de beloofde 5 offertes gekregen. Er zijn 2 reacties geweest, maar wel heel erg snel en zoals het er naar uit ziet zit de juiste match er tussen.

Ik was opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor mijn kantoor, snel reacties gekregen!

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 16-08-2018 door een klant in Aalsmeer

Schoonmaken restaurant.

Restaurant in Aalsmeer. Pas overgenomen. Dient initieel grondig schoon gemaakt te worden en daarna bijgehouden. Betreft een keuken, toiletten, bergruimte en de ruimte met tafels.

Aangevraagd op 04-07-2018 door een klant in Aalsmeer

VVE

Namens de V.V.E. wil ik even informeren of jullie ook galerijen en trappenhuizen schoonmaken. Het gaat in dit geval om een (buiten) trappenhuis met 2 verdiepingen en een galerij van 4 appartementen op de 1e en 2e verdieping. Ik weet niet precies om hoeveel vierkante meter het gaat, ik schat dat het ongeveer 100 zal zijn. Indien jullie dit werk zouden willen/kunnen doen zou ik graag een offerte voor de werkzaamheden ontvangen. Naar mijn idee zullen de werkzaamheden ongeveer 2 keer per jaar, op afroep, nodig zijn.

Aangevraagd op 02-07-2018 door een klant in Aalsmeer

Schoonmaken huis

Net de sleutels gekregen van mijn nieuwe huis, helaas is het huis schoongemaakt naar behoren . Ik zoek een bedrijf dat morge, woensdag of donderdag mij kan helpen.

Aangevraagd op 09-05-2018 door een klant in Aalsmeer

HACCP normen schoonmaakbedrijf

Gezocht: schoonmaakbedrijf die volgens HACCP normen kan werken. Het gaat om een wekelijkse grondige reiniging van de binnenkant van een sushi kiosk van ca. 18m2. Het schoonmaken zal in de regel ongeveer 1.5 uur duren. Richtdag is vrijdag vanaf ca. 22.15