error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een prettige werkomgeving begint met een goede hygiëne. Om ervoor te zorgen dat je werknemers goed functioneren op de werkvloer, is het noodzakelijk om geld te investeren in industriële reiniging. Industriële schoonmaak is professionele reiniging voor bedrijven met als doel het creëren van een schone werkomgeving. Een industrieel schoonmaakbedrijf gaat voor je aan de slag bij machines, maar ook op de werkvloer, bij leidingen, op daken, in silo's en in tanks.

Met industriële reiniging wordt de werkomgeving perfect schoon volgens de BRC-, IFC- en AIB-normen. Offerte.nl brengt je in contact met het beste industrieel schoonmaakbedrijf in jouw omgeving.

Welke werkzaamheden vallen onder industriële reiniging?

De term industriële reiniging is een verzamelnaam voor uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden om je bedrijf perfect schoon te houden. De volgende werkzaamheden voert een industrieel schoonmaakbedrijf graag voor je uit:

  • Het van A tot Z schoonmaken van je pand.
  • Het reinigen van de wanden en staalconstructies van je pand.
  • Het reinigen van de gevel van je pand.
  • Het schoonmaken van daken.
  • Het reinigen van silo’s.

Voordelen van industriële reiniging

Het inhuren van een professioneel industrieel schoonmaakbedrijf brengt diverse voordelen met zich mee. We zetten ze even op een rij:

Kwalitatief hoogwaardige reiniging:

Als je door een vakman de industriële schoonmaak laat uitvoeren, is het een feit dat het bedrijfspand vakkundig gereinigd wordt. Als je de gevel bijvoorbeeld laat reinigen door de professionele schoonmakers, weet je zeker dat daarna de gevel volledig schoon is. Doordat de professionals werken volgens bepaalde richtlijnen en normen, voldoen ze aan een hoogwaardige reiniging.

Efficiënte en snelle schoonmaak:

Door de specialistische vakkennis van de professionals vindt de schoonmaak effectief en snel plaats. Dankzij de ervaring, de opleiding en het gebruik van de juiste materialen verloopt de reiniging op de beste manier. Hierdoor storen zij je werknemers zo min mogelijk bij het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden. Geen overlast, maar wel een efficiënte industriele reiniging.

Voldoen aan de veiligheidsnormen:

De professionals voldoen aan diverse veiligheidsnormen, waardoor ze altijd veilig werken. Ze maken hierbij gebruik van de modernste technieken. Van nevelstralen tot hogedrukreiniging, van vacuümreiniging tot droogijsstralen en chemisch technisch reinigen.

Ontvang nu vijf offertes uit de buurt

Geïnteresseerd in de diensten van een industrieel schoonmaakbedrijf bij jou in de buurt? Vul dan nu hieronder je gegevens in. De website Offerte.nl gaat vervolgens met jouw wensen aan de slag om het beste schoonmaakbedrijf uit jouw regio te vinden. Vervolgens sturen de vijf beste bedrijven jou een offerte voor het gewenste schoonmaakkarwei. Het is daarna aan jou om met het meest geschikte industrieel schoonmaakbedrijf een verbintenis aan te gaan. Vul nu je gegevens in en we gaan voor je aan het werk!

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Perfect medium waar onze VVE een zeer professioneel schoonmaakbedrijf heeft gevonden.

SNELLE EN ADEQUATE BEANTWOORDING

Na de aanmelding op Offerte.nl werd ik direct benaderd door drie schoonmaakbedrijven. Met alle kandidaten zijn gesprekken gevoerd. We hebben hieruit een nieuwe schoonmaker gevonden met ingang van aanstaande donderdag en dit.. binnen één week. Voor onze VvE is de aanmelding perfect uitgepakt. Prima site dus!!!

Voor mijn kantoor zocht ik een nieuw schoonmaakbedrijf, werd direct gebeld. Gekozen voor een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam

Ik kreeg snel contact met een aantal bedrijven die voor mij een offerte willen opstellen. Dit scheelt mij enorm veel tijd!

Prima. Ik had een fout tel.nr. opgegeven en werd daarover zelfs gebeld!! TOP hoor

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen
Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Behoefte aan een duurzaam schoonmaakbedrijf? Vergelijk direct
Lees meer
De schoonmaak uitbesteden? Ontvang direct vrijblijvende offertes
Lees meer
Schoonmaakbedrijf prijzen en gemiddeld tarief vergelijken in uw regio
Lees meer