error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →

Schoonmaakbedrijf in Haarlem

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Haarlem in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Haarlem vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Haarlem in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Haarlem in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Haarlem vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Haarlem via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Haarlem. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Haarlem binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

We hebben een klein kantoor 120m2 dat wekelijks schoon moet worden gemaakt. Na ontvangen van offertes een goed beeld wat de kosten waren. Fijn!

Prima ervaring, erg handig.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Bij elkaar duurt het 1 week voordat ik 3 offertes kreeg, dus toch redelijk snel. Dank u.

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 21-10-2018 door een klant in Haarlem

Schoonmaakbedrijf voor VVE

VVE is oude gerenoveerde gymzaal met 6 appartementen. 1 x per maand glazen wassen buiten en binnen en gevel schoon. Entree binnen schoonmaken. Bij start eenmaal grondige reiniging en dakgoten schoon.

Aangevraagd op 03-10-2018 door een klant in Haarlem

Schoonmaakbedrijf vve

Voor onze VVE zoeken we een erkend schoonmaakbedrijf dat dagelijks komt schoonmaken.

Aangevraagd op 11-09-2018 door een klant in Haarlem

Wekelijk huis laten schoonmaken

Wekelijk huis laten schoonmaken

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Haarlem

Schoonmaken restaurant

Horeca keuken reinigen wanden, vloer apparaten , afzuiger

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Haarlem

Schoonmaakbedrijf vloerbedekking

De vloer bedekking zitten zwarte strepen op moet schoongemaakt worden

Aangevraagd op 03-09-2018 door een klant in Haarlem

Kantoor schoonmaken

Schoonmaak kantoor minder dan 100m2 elke 2 weken.

Aangevraagd op 17-08-2018 door een klant in Haarlem

Kantoren schoonmaken

Dagelijks meer dan 1.000m2 schoonmaken van kantoren

Aangevraagd op 13-08-2018 door een klant in Haarlem

Kantoor schoonmaken

Betreft kantoorruimte. Vloeren (tapijt/hout), keuken en sanitair 1x per week schoonmaken. Ruim 500m2

Aangevraagd op 02-08-2018 door een klant in Haarlem

Eenmalig schoonmaken kantoor

Eenmalig schoonmaken van kantoor, na verbouwing op de begane grond en appartement op de 3 en 4e etage. Totaal ongeveer 280m2. incl. ramen. Wanneer de werkzaamheden bevallen zullen we de partij als preferred supplier inzetten voor onze interieurverzorging.

Aangevraagd op 10-07-2018 door een klant in Haarlem

kantoor

Twee maal per week kantoor schoonmaken. Graag contact over de kosten en mogelijkheden

Aangevraagd op 20-06-2018 door een klant in Haarlem

Schoonmaak | Cleaning

We are just finishing the renovation of a 130m2 house with 5 rooms, one bathroom and a WC. There are tiles in the kitchen, bathroom and entrance hall. The rest of the house is lamelparket. I would like someone to clean all floors, windows and bathroom. Also to dust down the kitchen and other general areas.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij
Lees meer
Schoonmaakwerk Den Haag vind je via Offerte.nl
Lees meer
Uurloon schoonmaakster, vraag hier offertes aan
Lees meer
Kantoren schoon laten maken door professionals
Lees meer
Schoonmaker in Amsterdam gezocht? Vraag offertes aan!
Lees meer
Schoonmaakhulp gezocht? Offerte.nl helpt jou!
Lees meer
schoonmaak werk
Lees meer
kantoor schoonmaak amsterdam
Lees meer
Schoonmaker gezocht voor schoonmaakwerk Tilburg?
Lees meer