Glazenwasser voor kantoor

Start vergelijken
  1. Home
  2. Schoonmaak
  3. Glazenwasser voor een kantoor of bedrijfspand nodig?
  2 mins leestijd

  Een schoon kantoor werkt heerlijk. Maar als je naar buiten kijkt, zie je toch dat de ramen ook wel eens aan een schoonmaakbeurt toe zijn. Reguliere schoonmaakbedrijven houden zich vooral bezig met het interieur van het kantoor. De ramen zijn in veel betere handen bij een glazenwasser voor kantoor.

  Prijzen glazenwasser voor kantoor

  De tarieven van een glazenwasser voor kantoor hangen nogal af van verschillende factoren. Ten eerste wordt er gekeken naar het aantal ramen dat er gelapt moeten worden. Maar ook de hoogte van het gebouw telt mee. Voor een groot gebouw is er wellicht een speciale lift nodig. Of kan de glazenwasser met een hoogwerker bij de bovenste verdieping komen?

  Voor niet al te hoge gebouwen kan de glazenwasser het wellicht doen met een telescoopbewassing. Dit is een lang, uitschuifbaar apparaat met een waterslang en borstel om zo vanaf de grond gemakkelijk bij de bovenste ramen te komen. Hoe groter het gebouw, des te meer werk het is. En op basis daarvan wordt natuurlijk een prijs afgesproken.

  Overigens kan je ook afspreken dat de glazenwasser alleen buiten hoeft te werken en een schoonmaakbedrijf binnen de ramen laat lappen. Maar het is natuurlijk zo gebeurd, als de glazenwasser ook de binnenkant van de ramen voor zijn rekening neemt.

  glazenwasser kantoor bedrijf

  Gemiddeld tarief van de glazenwasser

  Het gemiddelde tarief van een glazenwasser ligt tussen de 30 en 50 euro per uur, zonder BTW. Een glazenwasser berekent voor bedrijven het hoge BTW tarief van 21%. Uiteraard verschilt het uurtarief van de glazenwasser per bedrijf en het kan zelfs per klus verschillen. Dat heeft te maken met hoeveel werk hij denkt te gaan hebben aan het pand.

  Korting voor een VvE

  Deel je het bedrijfspand met meerdere bedrijven? Dan is het veel voordeliger om gezamenlijk voor het gehele pand een glazenwasser voor het kantoor in te huren. Dit kan door als Vereniging van Eigenaren (VvE) een glazenwasser uit te kiezen. Omdat je het gehele pand door hetzelfde bedrijf laat doen, kan dit zelfs kortingen opleveren. Vaak wordt dit in de offerte opgenomen. De betaling verloopt dan via de VvE, waarvoor je dan uiteraard een factuur ontvangt.

  Vraag offertes op voor glazenwasser voor kantoor via Offerte.nl

  Of je nu als eigen bedrijf of juist via de VvE een glazenwasser voor je kantoor in wilt huren, via Offerte.nl brengen we jou in contact met schoonmaak partijen door heel Nederland. Per regio hebben we alvast een selectie voor je gemaakt, zo hebben we een ruim aanbod aan specialisten in regio Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den haag. Bekijk de selectie en vraag direct vier offertes op om te vergelijken.

  Kies de glazenwasser voor het bedrijfspand uit die het beste bij jullie past. Bel gerust de glazenwassers op of wacht, totdat ze zelf contact met je opnemen. Zo maak je snel een afspraak en genieten jullie snel van een kraakhelder uitzicht.

  Offerte
  Average rating:  
   0 reviews