error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Oostzaan. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Ben je op zoek naar een professioneel schoonmaak bedrijf uit Oostzaan? Voor een schoonmaakbedrijf in Oostzaan ben je bij Offerte.nl bij de juiste partij. Via Offerte kunnen wij je in gesprek brengen met door ons geselecteerde schoonmaak professionals uit de buurt. De volgende vraag is; wat kost een schoonmaakbedrijf? Offerte kan je assisteren met het vinden van een geschikte schoonmaker. Schoonmaak professionals uit Oostzaan zoeken via onze website is eenvoudig. Vul je gegevens in via onze site en professionele schoonmakers bij jou in de buurt gaan contact met je opnemen.

Vloeronderhoud

Ga je de vloeren laten poetsen? Een schoonmaakbedrijf kan daarmee helpen. Vloeren moeten op de goede manier onderhouden worden. Nette bedrijf- of huisvloer betekenen een betere sfeer. In huis maar ook op werk. Verschillende soorten vloeren hebben aparte behandelingen nodig. Deze oppervlaktes zijn de schoonmakers van Offerte.nl in gespecialiseerd; PVC vloeren, tapijt, houten vloeren en industrie vloeren.

Gevel Reiniging Oostzaan

Gevelreiniging, een taakje dat je nooit op tijd doet. Winkelgevels hebben een groot effect op de uitstraling van een zaak, je gevels moeten daarom mooi schoon zijn. Een goede reiniging van je gevel zorgt voor een frisse uitstraling van je pand. De m2 beïnvloedt de hoogte van de offerte.

Hier kun je uit kiezen:

  • Chemisch reinigen.
  • Graffiti en andere zware vervuiling kun je het beste laten zandstralen.
  • Lichte vervuiling kun je makkelijk stomen.

Om je gevels langer schoon te houden, raadt Offerte je aan de gevel te laten impregneren.

Kantoor reiniging

De schoonmaak van een bedrijfspand laat je liever aan een ander over, dan heb je meer tijd om te werken.

Schoonmaakbedrijven kunnen de volgende dingen voor je bedrijf oppakken:

  • Bureaus afstoffen
  • Zorgen dat de toiletten schoon zijn
  • Het lappen van de ramen
  • Vloeren moppen
  • Stofzuigen
  • De planten water geven

Glasbewassing

Om de glazen van je bedrijf te laten wassen is vaak speciale apparatuur nodig. Het is niet meer toegestaan om ladders van hoger dan 10 meter te gebruiken. De partners van offerte hebben telescoopsystemen en hoogwerkers.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Voor mijn kantoor zocht ik een nieuw schoonmaakbedrijf, werd direct gebeld. Gekozen voor een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam

Geen toelichting

Helaas niet de beloofde 5 offertes gekregen. Er zijn 2 reacties geweest, maar wel heel erg snel en zoals het er naar uit ziet zit de juiste match er tussen.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 29-06-2018 door een klant in Oostzaan

Brasserie schoonmaken

Brasserie heeft binnenruimte van ca 100m2 dat ca. 3 x per week 2 a 3 uur schoongemaakt moet worden: stofzuigen en dweilen is de hoofdzaak, wc's schoonmaken en doekje over interieur.