error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Nieuwegein. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Wordt het tijd dat er een professioneel schoonmaakbedrijf uit Nieuwegein gaat schoonmaken? Voor een goede schoonmaker uit Nieuwegein ben je bij Offerte bij de juiste partij. Door Offerte.nl te gebruiken ga je in contact komen met geschikte schoonmaak bedrijven die aan jouw eisen voldoen Wat kost een schoonmaakbedrijf, is de volgende vraag. Offerte ondersteunt met het kiezen van een ervaren schoonmaak hulp. Schoonmaak partners uit Nieuwegein inhuren op Offerte.nl gaat gemakkelijk. Vul je voorkeuren in op ons aanvraag formulier, wij zorgen ervoor dat schoonmaakbedrijven uit je regio contact zoeken.

Gevel Reiniging Nieuwegein

Het laten schoonmaken van je gevel, een klusje dat je niet hoog op je lijst hebt staan. Gevels van winkels zijn bepalend voor de uitstraling van een bedrijf, deze moeten daarom schoon zijn. Een grondige reiniging van je gevel brengt rust. De m2 beïnvloedt de offerte.

Hier kun je uit kiezen:

  • Verfresten en andere zware vervuiling kun je het best met zand laten weghalen, door te zandstralen.
  • Het is makkelijk om licht vuil te behandelen met stoom.
  • Vastzittend vuil en roet kun je het best chemisch reinigen.

Het is slim om de gevel te laten behandelen, dit voorkomt een hoop behandeling in de toekomst.

Vloeronderhoud

Van plan je vloer te laten poetsen? Schoonmaak partners kunnen dat voor je doen. Vloeren dienen op een correcte manier te worden verzorgd. Schoongemaakte vloeren geven een fijner gevoel. Op je werk maar ook bij je thuis. Sommige soorten hebben speciale reinigingen nodig. Dit soort vloeren kunnen onze partners reinigen; vloeren van PVC, vloeren van linoleum, tegelvloeren en rubberen vloeren.

Schoonmakers voor bij je op kantoor

Het kantoor schoonmaken kost veel tijd, daarmee heb je meer tijd op je te focussen op werk.

Een goede schoonmaker kan de volgende dingen voor je bedrijf verzorgen:

  • Prullenmanden legen
  • Stofzuigen
  • Planten verzorgen
  • De bureaus poetsen
  • Ramen zemen
  • Het boenen van de vloeren

Glasbewassing in Nieuwegein

Er is speciale apparatuur nodig voor glazen wassen. Je mag geen ladders meer van hoger dan 10 meter gebruiken. Bedrijven die bij Offerte.nl zijn aangesloten hebben de goede apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

op zich prima er hebben zich echter 3 bedrijven gemeld en geen 5

Snelle reactie

Goed, partijen reageren snel. Wellicht zou het beter zijn om qua werk grote beter te matchen aan de grote van aanbieders.

Netjes en snel! dezelfde dag werd ik al gemaild en gebeld door verschillende partijen. Momenteel is mijn opdracht voltooid dankzij offerte.nl

Wij waren verbaasd over hoe eenvoudig het was om schoonmaakbedrijven via uw website te kunnen benaderen. Er waren voldoende reactie en wij zijn op dit moment met drie gegadigden in onderhandeling . Dat allemaal binnen 1 week. Helemaal goed zo'n website

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 10-10-2018 door een klant in Nieuwegein

Schoonmaken tandartspraktijk

Schoonmaak: 3 keer per week voor of na werktijd (ma-wo en vr) Glasbewassing buitenzijde: n.v.t. Glasbewassing binnenzijde: 2 x per jaar Machinaal reinigen alle vloeren: 2 x per jaar Rolluiken reinigen: 2 x per jaar

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Nieuwegein

Schoonmaakbedrijf op afroep

bestaat uit 3 delen Kantoor, Wachthuis en de loods in totaal 566,4m2 1 vaste dag in de week voor het kantoor welke dag nog niet bekend. et wachthuis en de loods is op afroep. Het kan zomaar 2 keer in de week of soms 1 keer in de week. we zoeken een heel flexible bedrijf.

Aangevraagd op 20-08-2018 door een klant in Nieuwegein

Schoonmaken woning

Het gaat om het schoonmaken van een leeg huis dat te koop staat. Het moet vandaag of morgen schoongemaakt worden, liefst door een bedrijf in de buurt.

Aangevraagd op 13-08-2018 door een klant in Nieuwegein

Bedrijfspand schoonmaken

het betreft een pand met op de begane grond (200 m2) 20 werkplekken, een keukentje en 2 toiletten. op de 1e verdieping (220 m2) bevinden zich spreekkamers & tevens 2 toiletten.

Aangevraagd op 20-07-2018 door een klant in Nieuwegein

Twee maal per week schoonmaken kantoor

Ons kantoor betreft één grote ruimte, gaat vooral om het schoonhouden van het sanitair, keuken en het afnemen van de bureau's en incidenteel het schoonmaken van de glazen wanden en het stofzuigen van de vloer (beton met een aantal kleden). Vooralsnog denken wij aan twee maal twee uur per week.

Aangevraagd op 02-07-2018 door een klant in Nieuwegein

Wekelijks

Wc. Keuken 1 gezamelijke ruimte 4 kleine ruimtes. Kantoor en huis in een.

Aangevraagd op 14-05-2018 door een klant in Nieuwegein

Kantoorunits schoonmaken

We hebben 3 units die wekelijks ca 2 uur per keer 2 maal weeks schoongemaakt dienen te worden. Het gaat om kantoorunits van ca 135m2 per unit. Wat onderdeel van de werkzaamheden zijn: - Stofzuigen - Toiletten - bureau's afnemen - wat nog meer logisch is voor onderhoud!