error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Leiden

Aan het zoeken naar een boekhoudkantoor in Leiden? Dit kan een moeilijke keuze zijn. Het is vaak fijn als de boekhouder je business begrijpt. Je boekhouder moet meekijken, dat kan veel schelen. De boekhouders die bij Offerte partner zijn, zijn getoetst op expertise en kennis. Boekhoudkantoren in Leiden zoeken via deze site is eenvoudig. Dien je gegevens in op Offerte.nl, wij brengen je in contact met boekhouders die in jouw regio actief zijn.

Hoe Offerte werkt

Jij doet een aanvraag via ons formulier. Als wij je offerteaanvraag ontvangen beginnen we met zoeken naar de juiste boekhouders bij jou uit de buurt. Wij hebben boekhouders overal in het land in het systeem staan. Deze bedrijven zullen contact met je opnemen, om jou een offertevoorstel te doen. Na contact gehad te hebben kun jij de juiste keuze maken.

ZZP boekhouding Leiden

Werk jij als zelfstandige ondernemer? Grote kans dat je administratie niet veel is. Het is toch heel belangrijk dat er iemand met je meekijkt, je kan adviseren en helpt zodat je er financieel het beste uitkomt. Offerte.nl werkt samen met meerdere boekhouders voor ZZPers in de buurt van Leiden.

Zij kunnen jou helpen bij zaken zoals:

  • IB
  • Salarisadministratie
  • BTW
  • Vragen beantwoorden
  • Starters-korting verzorgen
  • Enz.

Wat zijn de tarieven?

Als boekhouders een tarief per uur rekenen ligt dit tarief meestal rond de 75 euro. De meeste boekhouders spreken echter liever een vaste prijs af. Met een vast tarief weet je precies welke werkzaamheden uitgevoerd worden. Op die manier voorkom je onduidelijkheden.

Accountant of administratiekantoor in Leiden

Je hebt accountants die zich de naam boekhouder geven terwijl laatstgenoemde zichzelf ook weer accountant noemt. Er bestaat een verschil binnen deze twee maar in de meeste gevallen bedoelen mensen hetzelfde als het over een boekhoud-, administratie- of accountantskantoor gaat. Ben je jezelf aan het oriënteren voor een accountantskantoor of administratiekantoor in Amersfoort? Wil je prijzen naast elkaar zetten? Vul het aanvraagblad in en verkrijg in 24 uur ten hoogste 5 prijs-opgaves. Heb je alle gegevens om het aanvraagformulier in te vullen? Wees zo concreet mogelijk met aangeven waar je behoeftes liggen. Je kan hierbij denken aan onder andere de onderstaande vragen;

  • Wil jij een bepaald onderdeel van je boekhoudwerkzaamheden outsourcen of je complete boekhouding?
  • Verstuur je administratie liever digitaal aan of op kantoor?
  • Wil je een expert die zonder te vragen advies geeft (een administrateur die dit doet kan erg goed zijn)? Een ideale boekhouder vinden was nog nooit zo ongecompliceerd.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 04-09-2018 door een klant in Leiden

Jaarrekening

Leveren zelf alles aan op datum met betaal / inkomsten gescheiden en uit gerekend. Werkzaamheden: Jaarrekening opstellen

Aangevraagd op 30-08-2018 door een klant in Leiden

Administratie

25 nota's per maand versturen en zonodig ook herinneringen . Nul aangiftes OB. IB. Aangifte inkomstenbelasting en omzetbelasting verzorgen

Aangevraagd op 04-08-2018 door een klant in Leiden

Boekhouder autobedrijf

Een zeer kleinschalig opgezet autobedrijfje wat gericht is op in- en verkoop en het compleet reinigen van voertuigen voor klanten, alsmede het adviseren van klanten bij de aankoop van een nieuw voertuig (enkele keren per jaar)

Aangevraagd op 13-07-2018 door een klant in Leiden

ZZP boekhouding

Mijn vrouw en ik hebben allebei een ZZP onderneming waarin we allebei in werkzaam als ZZP -er. Graag willen wij de zakelijke kant van allebei de ondernemingen laten verzorgen door een boekhouder, daarin hoort tevens onze priveboekhouding.

Aangevraagd op 05-07-2018 door een klant in Leiden

Boekhouding

Jaarrekening opstellen, en omzetbelasting verzorgen

Aangevraagd op 02-07-2018 door een klant in Leiden

Belasting

Aangifte inkomstenbelasting verzorgen

Aangevraagd op 08-06-2018 door een klant in Leiden

Boekhouding sport

sport

Aangevraagd op 07-05-2018 door een klant in Leiden

boekhouding vof