Kantoor schoonmaak

Start vergelijken
  1. Home
  2. Schoonmaak
  3. Schoonmaak voor kantoren | Vind jouw schoonmaak partner
  3 mins leestijd

  Wil je een schoonmaakbedrijf inhuren voor jouw kantoor? Waar gewerkt wordt, kom je koffievlekken, gemorste thee, kruimels van verjaardagstaart en vergaderlunches tegen. Mensen lopen straatvuil naar binnen, in de winter zorgt de verwarming voor meer stof en soms waren er verkoudheidsvirussen rond.

  [CTA_BUTTON]

  Dat is allemaal heel normaal op kantoor. En hoewel jullie niet te beroerd zijn om die kruimels zelf op te ruimen, ben je er niet voor de kantoor schoonmaak.

  Je zit ook niet te wachten op een extra fulltime medewerker hiervoor. Een schoonmaakbedrijf is dan een goed alternatief voor al jullie schoonmaakbehoeftes.

  Goede afspraken voor schoonmaak kantoren

  Kantoor schoonmaak uitbesteden is voor een schoonmaakbedrijf een routineklus die tot in de puntjes wordt verzorgd. Professionele bedrijven werken systematisch en je zal zo min mogelijk hinder ondervinden van hun aanwezigheid. Dat komt ook, omdat je gemakkelijk goede afspraken maakt met een schoonmaakbedrijf. Zo komen zij voor de schoonmaak van de kantoren na of juist voor kantoortijd.

  Laat goed weten wat je wel en niet gereinigd wilt hebben. En natuurlijk ook hoe vaak je de schoonmaker voor kantoor schoonmaak verwacht. Door strakke afspraken te maken, weet je ook beter wat je aan schoonmaakkosten kwijt bent per maand. De schoonmaak tarieven zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Kantoren poetsen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

  Periodiek schoonmaken

  Niet alle kantoren hoeven iedere dag gezogen en gestoft te worden, maar je wil ook niet dat dit maar eens in het kwartaal gebeurt. Spreek daarom met het schoonmaakbedrijf af wat voor jullie bedrijf het meest fijn is. Twee keer per week het kantoor schoonmaken bijvoorbeeld en dan eens in het kwartaal een dieptereiniging van de tapijten en andere oppervlakten. Dit heet periodiek schoonmaken. Door vaste dagen, tijden en uren af te spreken, weet je snel wat het allemaal kost. Meestal maken schoonmaakbedrijven gebruik van een korting, als je meer uren afneemt.

  Belangrijk om te weten

  Het schoonmaken van kantoren door een schoonmaakbedrijf gaat meestal per uur. Het kan in veel gevallen echter ook zo zijn dat het tarief per vierkante meter wordt berekend. Vooral zeer grote bedrijfsoppervlakten zijn op die manier beter te begroten, dan bijvoorbeeld een klein kantoor waar met twee tot drie uurtjes alles schoongemaakt is. Bij het opvragen van een offerte is het daarom erg fijn om aan te geven waarvoor je een schoonmaker nodig hebt en hoeveel vierkante meters ze kunnen verwachten.

  Discrete kantoor schoonmaak

  Op kantoren wordt vaak gewerkt met gevoelige informatie. Is dat bij jullie het geval, zorg dan dat deze informatie niet open en bloot blijft liggen, als de schoonmaker in de vroege ochtend- of avonduren komt. Je kan afspreken dat de schoonmaker overdag komt, zodat jullie zelf de informatie onder controle hebben. Echter zullen schoonmakers van gerenommeerde schoonmaakbedrijven altijd professioneel en discreet omgaan met wat zij zien en horen bij jullie op kantoor.

  Schoonmaker kantoor gezocht via Offerte.nl

  Ben je op zoek naar een goede schoonmaker die met plezier en discretie de kantoren komt poetsen? Soms is het lastig om zelf offertes op te vragen. Laat dit dan door Offerte.nl doen. Laat ons weten wat je zoekt in een schoonmaker en schoonmaakbedrijf. Moeten ze bijvoorbeeld zelf schoonmaakmiddelen meenemen? Verzorg je een stofzuiger of moet deze ook mee? En welke tijden en dagen zijn het beste om bij jullie schoon te maken? Ook willen we graag van je weten hoe groot de oppervlakte is van het schoon te maken kantoor.

  Als je dit alles hebt ingevuld, dan gaan wij op zoek naar de best passende offertes. Wij vragen tot vijf offertes voor je op bij schoonmaakbedrijven. Zo heb je voldoende keuze en vind je snel de schoonmaker voor jullie kantoor.