error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Schoonmaak uitbesteden

Laatste update:

Inhoudsopgave

Schoonmaak uitbesteden of zelf doen? Alle feiten op een rij. De schoonmaak van bedrijfspanden en kantoren is in circa 90% van de gevallen uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf. Overweeg je op dit moment een schoonmaakbedrijf in te huren voor de schoonmaak van jouw kantoor? In dit artikel lees je alles over de voordelen van schoonmaak uitbesteden, welke afspraken je met het bedrijf maakt en hoe Offerte.nl je met het juiste schoonmaakbedrijf in contact brengt.

De voordelen van schoonmaak uitbesteden

Bij het schoonhouden van een kantoor of bedrijfspand komt meer kijken dan je in eerste instantie denkt. Het is dan ook niet vreemd dat 9 van de 10 bedrijven een schoonmaakbedrijf inschakelt. We zetten de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Schoonmaak uitbesteden levert tijdswinst op

Bij de schoonmaak uitbesteden aan een schoonmaakbedrijf, kun je je volledig richten op je core business. Dit geldt niet alleen voor de schoonmaakwerkzaamheden zelf, maar ook voor de aansturing of het regelen van vervanging bij ziekte en verlof. Bovendien werken professionele schoonmakers vaak sneller en efficiënter dan je eigen medewerkers. Naast een behoorlijke tijdswinst levert dit een flinke kostenbesparing op.

  • Met schoonmaak uitbesteden haal je kwaliteit in huis

Door een professioneel schoonmaakbedrijf in te huren, maak je van tevoren afspraken over het dienstenpakket en de te leveren kwaliteit. Professionele schoonmaakbedrijven houden regelmatig kwaliteitscontroles, zodat je in één oogopslag kunt zien hoe de kwaliteit zich heeft ontwikkeld in jouw bedrijfspand.

  • Gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Een professioneel schoonmaakbedrijf weet precies welke materialen, werkmethoden en schoonmaakmiddelen bij jouw pand en wensen passen. Hierdoor realiseren zij het beste resultaat. Zij werken niet alleen met de beste mensen, maar ook met de juiste middelen. Zo wordt verantwoord en duurzaam ondernemen steeds belangrijker. De middelen reinigen daarom niet alleen doeltreffend, maar zijn ook duurzaam en milieuvriendelijk.

  • Eenvoudig aanvullende diensten bij schoonmaak uitbesteden afnemen

Bij het schoonmaken van een bedrijfspand komt meer kijken dan het onderhoud van de bureaus en vloeren. De meeste schoonmaakbedrijven leveren meerdere aanvullende diensten, zoals het aanvullen en vervangen van toiletpapier, handdoekrollen, handzeep, afwasmiddelen en luchtverfrissers. Andere voorbeelden van aanvullende diensten zijn gevel- en tapijtreiniging, vloeronderhoud en glasbewassing. Er zijn ook specialistische diensten voor industrieën. Denk hierbij aan silo reinigen.

Verschillende contractvormen bij schoonmaak uitbesteden

Het kiezen van een geschikt schoonmaakcontract hoeft geen ingewikkelde opgave te zijn. Bij het maken van afspraken met het schoonmaakbedrijf, hangt het van je specifieke wensen af hoe het contract eruit komt te zien. Over het algemeen maken bedrijven gebruik van twee soorten contractvormen, te weten een resultaatgericht en een inspanningsgericht contract.

  • Resultaatgericht contract: in veel gevallen kiezen bedrijven voor een resultaatgericht schoonmaakcontract. In dat geval telt namelijk het resultaat, niet de inspanning. Dit contract is ideaal voor bedrijven die "Het Nieuwe Werken" toepassen binnen hun bedrijf. Doordat bijvoorbeeld niet alle flexplekken dagelijks worden gebruikt, hoeven schoonmakers zich alleen te richten op de plekken die echt vuil zijn.

  • Inspanningsgericht contract: kies je liever voor een contract waarbij de schoonmakers volgens een vast werkprogramma werken? In dat geval past een inspanningsgericht contract beter bij je wensen. Het schoonmaakbedrijf stelt samen met jou vast welke werkzaamheden op welke locatie moeten worden uitgevoerd, inclusief de frequenties.

Offerte.nl brengt je in contact met het juiste schoonmaakbedrijf

Ben je op zoek naar het beste schoonmaakbedrijf in jouw regio? Vul dan nu je gegevens en persoonlijke wensen in. Offerte.nl vindt de beste schoonmaakbedrijven voor jou in de omgeving. Deze schoonmaakbedrijven nemen vervolgens contact met je op. Geef nu je gegevens door en wij gaan voor je aan de slag!

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Wat onze klanten zeggen
4 sterren gemiddeld uit 95 reviews over Offerte.nl

Reacties ontvangen van vijf schoonmaakbedrijven. Wij zijn nog in gesprek met deze bedrijven. Woensdag nemen we een besluit welk bedrijf door ons wordt uitverkoren.

prima, snelle actie.

Top, heel snel reactie gekregen en 3 offertes ontvangen

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Snel offertes binnen gehad en ook gebeld bij Offerte.nl of alles goed is gegaan.

SNELLE EN ADEQUATE BEANTWOORDING

Geen toelichting

Snelle reacties, inmiddels keuze gemaakt.

Na de aanmelding op Offerte.nl werd ik direct benaderd door drie schoonmaakbedrijven. Met alle kandidaten zijn gesprekken gevoerd. We hebben hieruit een nieuwe schoonmaker gevonden met ingang van aanstaande donderdag en dit.. binnen één week. Voor onze VvE is de aanmelding perfect uitgepakt. Prima site dus!!!

Geen toelichting

Fijne website, makkelijk en overzichtelijk. Binnen 2 uur had ik mijn eerste afspraak staan. Daarna volgden er nog 2. Daarbij kreeg ik nog per e-mail een offerte toegestuurd. De personen die langskwamen om de ruimte te bekijken, waren erg fijn om mee te praten en waren professioneel. Heb nu al een goede offerte te pakken. Echt heel fijn om zo een prijs-kwaliteit beoordeling te maken!

Geen toelichting

Prima ervaring, erg handig.

Snelle reactie

Geen toelichting

Heel goed en mooie dienstverlening

ok

snel 3 reacties

Geen toelichting