error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Duurzaam schoonmaakbedrijf

Laatste update:

Inhoudsopgave

Het bedrijf waarvoor je werkt, is natuurlijk bezig met duurzaam ondernemen. Je haalt tips van de website van het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en als bedrijf zijn jullie daar natuurlijk ook nog eens bij aangesloten. Want via de MVO krijg je allerlei tips rond hoe je bedrijf nog duurzamer kan ondernemen. Een ander initiatief is het inhuren van een duurzaam schoonmaakbedrijf dat gebruik maakt van een milieubewuste schoonmaak werkwijze.

Duurzame schoonmaak werkwijze

Wat betekent duurzaam schoonmaken eigenlijk? Het heeft er vooral mee te maken dat een duurzaam schoonmaakbedrijf producten gebruikt die milieuvriendelijk zijn. Ze zijn biologisch afbreekbaar en belasten de natuur niet. Ook hebben zij schoonmaakapparaten die niet met chemicaliën, maar juist met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen werken.

Uiteraard maken deze middelen het huis, kantoor of andere ruimtes zeer goed schoon. Daarnaast maakt een duurzaam schoonmaakbedrijf gebruik van herbruikbare schoonmaakdoeken, zoals dweilen en dergelijke. Dat scheelt veel afval. Helemaal fijn is dat een duurzaam schoonmaakbedrijf op een verantwoorde wijze met water omspringt. Door middel van bijvoorbeeld stoomreinigers of andere schoonmaakapparaten is er immers helemaal niet zoveel water nodig om het pand kraakhelder achter te laten.

Kosten van een duurzaam schoonmaakbedrijf

De grote vraag luidt dan: is duurzaam schoonmaken niet vele malen duurder dan laten reinigen met reguliere schoonmaakmiddelen? Er zijn immers andere apparaten voor nodig en de schoonmaakproducten worden op een heel andere manier gefabriceerd. Sommige bedrijven zijn inderdaad wat duurder dan andere. Dat heeft te maken met de iets duurdere schoonmaakmiddelen, die ook nog eens biologisch afbreekbaar zijn. Ook de soort werkzaamheden kunnen verschillen in prijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonmaken van een trappenhuis.

Maar niet alle schoonmaakbedrijven die werken met duurzame schoonmaakmiddelen zijn per se veel duurder. Het verschilt per bedrijf. Ook hebben de schoonmaak prijzen de prijs natuurlijk te maken met hoeveel uur het schoonmaakbedrijf bij jullie aan het werk gaat. En daarom is het goed om van te voren verschillende offertes op te vragen.

Vraag offertes op via Offerte.nl

Ben je op zoek naar een offerte van een duurzaam schoonmaakbedrijf? Laat dan bij ons je gegevens en wensen achter via het contactformulier. Op basis van de door jou opgegeven specificaties gaan wij de beste offertes voor je opvragen bij duurzame schoonmaakbedrijven. Je krijgt vervolgens van ons tot vijf offertes van gerenommeerde duurzame schoonmaakbedrijven.

Vervolgens kies jij de beste offerte uit. Soms nemen de bedrijven zelf contact met je op voor een vrijblijvend gesprek. Maar je kan natuurlijk ook zelf contact opnemen. Op zoek naar een duurzaam schoonmaakbedrijf? Laat dan snel je wensen en gegevens achter en je bedrijf wordt binnenkort duurzaam schoongemaakt.

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Wat onze klanten zeggen
4 sterren gemiddeld uit 88 reviews over Offerte.nl

Geen toelichting

Perfect medium waar onze VVE een zeer professioneel schoonmaakbedrijf heeft gevonden.

Snelle reactie

Prima. Ik had een fout tel.nr. opgegeven en werd daarover zelfs gebeld!! TOP hoor

Geen toelichting

Snel offertes binnen gehad en ook gebeld bij Offerte.nl of alles goed is gegaan.

Geen toelichting

Geen toelichting

Top, heel snel reactie gekregen en 3 offertes ontvangen

Geen toelichting

Snelle reacties, inmiddels keuze gemaakt.

prima

Geen toelichting

Prima, binnen een dag kreeg ik 3 reacties.

ok

Ik was opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor mijn kantoor, snel reacties gekregen!

Plus: Zeer goed. Aanvraag ging zeer snel. Offertes ook snel ontvangen. Min: Als jullie ook internationale klanten (expats) ed willen hebben. Dan moet jullie systeem ook international nummers erkennen. -> Grotere klantenkring.

Geen toelichting

Geen toelichting

Binnen twee minuten werd ik gebeld door verschillende firma's die bij ons wilde schoonmaken.

Geen toelichting

Geen toelichting

Wij waren op zoek naar een schoonmaak bedrijf. Via offerte.nl hebben wij offertes ontvangen van schoonmaakbedrijven.

Geen toelichting