error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Duurzaam schoonmaakbedrijf

Laatste update:

Inhoudsopgave

Het bedrijf waarvoor je werkt, is natuurlijk bezig met duurzaam ondernemen. Je haalt tips van de website van het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en als bedrijf zijn jullie daar natuurlijk ook nog eens bij aangesloten. Want via de MVO krijg je allerlei tips rond hoe je bedrijf nog duurzamer kan ondernemen. Een ander initiatief is het inhuren van een duurzaam schoonmaakbedrijf dat gebruik maakt van een milieubewuste schoonmaak werkwijze.

Duurzame schoonmaak werkwijze

Wat betekent duurzaam schoonmaken eigenlijk? Het heeft er vooral mee te maken dat een duurzaam schoonmaakbedrijf producten gebruikt die milieuvriendelijk zijn. Ze zijn biologisch afbreekbaar en belasten de natuur niet. Ook hebben zij schoonmaakapparaten die niet met chemicaliën, maar juist met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen werken.

Uiteraard maken deze middelen het huis, kantoor of andere ruimtes zeer goed schoon. Daarnaast maakt een duurzaam schoonmaakbedrijf gebruik van herbruikbare schoonmaakdoeken, zoals dweilen en dergelijke. Dat scheelt veel afval. Helemaal fijn is dat een duurzaam schoonmaakbedrijf op een verantwoorde wijze met water omspringt. Door middel van bijvoorbeeld stoomreinigers of andere schoonmaakapparaten is er immers helemaal niet zoveel water nodig om het pand kraakhelder achter te laten.

Kosten van een duurzaam schoonmaakbedrijf

De grote vraag luidt dan: is duurzaam schoonmaken niet vele malen duurder dan laten reinigen met reguliere schoonmaakmiddelen? Er zijn immers andere apparaten voor nodig en de schoonmaakproducten worden op een heel andere manier gefabriceerd. Sommige bedrijven zijn inderdaad wat duurder dan andere. Dat heeft te maken met de iets duurdere schoonmaakmiddelen, die ook nog eens biologisch afbreekbaar zijn. Ook de soort werkzaamheden kunnen verschillen in prijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonmaken van een trappenhuis.

Maar niet alle schoonmaakbedrijven die werken met duurzame schoonmaakmiddelen zijn per se veel duurder. Het verschilt per bedrijf. Ook hebben de schoonmaak prijzen de prijs natuurlijk te maken met hoeveel uur het schoonmaakbedrijf bij jullie aan het werk gaat. En daarom is het goed om van te voren verschillende offertes op te vragen.

Vraag offertes op via Offerte.nl

Ben je op zoek naar een offerte van een duurzaam schoonmaakbedrijf? Laat dan bij ons je gegevens en wensen achter via het contactformulier. Op basis van de door jou opgegeven specificaties gaan wij de beste offertes voor je opvragen bij duurzame schoonmaakbedrijven. Je krijgt vervolgens van ons tot vijf offertes van gerenommeerde duurzame schoonmaakbedrijven.

Vervolgens kies jij de beste offerte uit. Soms nemen de bedrijven zelf contact met je op voor een vrijblijvend gesprek. Maar je kan natuurlijk ook zelf contact opnemen. Op zoek naar een duurzaam schoonmaakbedrijf? Laat dan snel je wensen en gegevens achter en je bedrijf wordt binnenkort duurzaam schoongemaakt.

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Wat onze klanten zeggen
4 sterren gemiddeld uit 95 reviews over Offerte.nl

Ik was opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor mijn kantoor, snel reacties gekregen!

Geen toelichting

Geen toelichting

Goed aanbod, maar het zou fijn zijn als ik kan aangeven wanneer ik gewenst gebeld te worden of een maximum op de aanbieders kan zetten zodat ik niet 9 telefoontjes ontvang binnen een tijdsbestek van minder dan 24 uur. (Op z'n minst kunnen aangeven wat mijn eigen werktijden en bereikbare momenten zijn zou al veel helpen.)

Geen toelichting

Reacties ontvangen van vijf schoonmaakbedrijven. Wij zijn nog in gesprek met deze bedrijven. Woensdag nemen we een besluit welk bedrijf door ons wordt uitverkoren.

Geweldig!

Bedankt voor jullie schoonmaakbedrijf offertes.

Geen toelichting

op zich prima er hebben zich echter 3 bedrijven gemeld en geen 5

snelle reactie

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

prima

pro actieve bedrijven die dezelfde dag nog contact met mij hebben opgenomen. Allen erg kundig. Binnen een week resultaat.

Na een aanvraag gedaan te hebben, kreeg ik binnen 2 dagen 3 goede reacties. Met deze partijen zijn wij nu in onderhandeling. Inzenden ging gemakkelijk. Zeker een aanrader dus.

Geen toelichting

Wij waren verbaasd over hoe eenvoudig het was om schoonmaakbedrijven via uw website te kunnen benaderen. Er waren voldoende reactie en wij zijn op dit moment met drie gegadigden in onderhandeling . Dat allemaal binnen 1 week. Helemaal goed zo'n website

Geen toelichting

3 reacties ontvangen, van de toegezegde vijf offertes. De ontvangen reacties zijn echter van goede kwaliteit en daarom voldoende.

Fijne website, makkelijk en overzichtelijk. Binnen 2 uur had ik mijn eerste afspraak staan. Daarna volgden er nog 2. Daarbij kreeg ik nog per e-mail een offerte toegestuurd. De personen die langskwamen om de ruimte te bekijken, waren erg fijn om mee te praten en waren professioneel. Heb nu al een goede offerte te pakken. Echt heel fijn om zo een prijs-kwaliteit beoordeling te maken!

Voor mijn kantoor zocht ik een nieuw schoonmaakbedrijf, werd direct gebeld. Gekozen voor een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam