Trappenhuis schoonmaak door een goed schoonmaakbedrijf

Start vergelijken
  1. Home
  2. Schoonmaak
  3. Trappenhuis schoonmaken? Vergelijk alle bedrijven
  3 mins leestijd

  Het trappenhuis is een plek in een gebouw waar heel veel mensen doorheen lopen. Er springen kinderen van de trap, modderige schoenen stampen over de galerij en hondjes trippelen met plezier van boven naar beneden. Een goede leefomgeving is erg belangrijk. Trappenhuis schoonmaak helpt hierbij. Trappenhuizen zijn levendig en er passeren dagelijks veel mensen (en huisdieren) over de treden. Het is dus heel belangrijk dat de trappenhuis schoonmaak grondig en goed gebeurt. Een trappenhuis schoonmaken doe je door een goed schoonmaakbedrijf in te schakelen.

  Trappenhuizen schoonmaken

  Een schoonmaakbedrijf pakt de trappenhuis schoonmaak grondig aan. Het maakt niet uit of het voor een flatgebouw, school of bedrijf is: ieder trappenhuis wordt snel en goed schoongemaakt. Bij het trappenhuizen schoonmaken werken de schoonmakers van boven naar beneden. Uiteraard zal er een bordje geplaatst worden dat men met de trappenhuizen bezig is. Er wordt van zo min mogelijk water gebruik gemaakt en het reinigingsmiddel maakt de treden niet glad. Dit zorgt ervoor dat trapgebruikers niet uitglijden.

  Ook maken de schoonmakers gebruik van speciale, sneldrogende dweilen om alles snel en fris achter te laten. Uiteraard worden de trappenhuizen schoongemaakt met duurzame reinigingsmiddelen die niet schadelijk zijn voor mens, dier en milieu.

  trappenhuis schoonmaak

  Hoe vaak is een trappenhuis schoonmaak eigenlijk nodig?

  Trappenhuizen schoonmaken is een hele klus die je het beste kan laten klaren door een goed schoonmaakbedrijf. Hoe vaak het trappenhuis schoongemaakt moet worden, hangt helemaal af van je wensen en hoe intensief deze wordt gebruikt.

  Bij flatgebouwen geschiedt de trappenhuis schoonmaak vaak wekelijks. Je sluit dan een contract af, waarbij je een periodieke schoonmaak afspreekt. Het schoonmaakbedrijf komt dan wekelijks langs om de trappen, galerijen en overloopjes grondig te reinigen. Sommige bedrijven kunnen hierbij ook andere diensten aanbieden, zoals glazenwassen.

  Ligt er vloerbedekking in jullie trappenhuis op kantoor? Geen probleem: het schoonmaakbedrijf kan deze voor je stofzuigen en eens in de paar maanden van een dieptereiniging voorzien.

  Kosten voor het schoonmaken van trappenhuizen

  De schoonmaak prijzen van een trappenhuis zijn uiteraard verbonden aan hoe vaak het trappenhuis gereinigd moet worden. Maar ook aan hoeveel trappenhuizen het schoonmaakbedrijf komt reinigen. Een flatgebouw heeft al snel meerdere trappenhuizen, galerijen en overloopjes. Hier is het bedrijf dan langer mee bezig dan met twee trappenhuizen op een basisschool. Ook de manier waarop er wordt schoongemaakt (dweilen, zuigen, dieptereiniging, de schoonmaakmiddelen) bepalen mede de prijs.

  Bij een periodiek schoonmaakcontract betaal je een soort abonnementsprijs. Bij een eenmalige schoonmaakbeurt kunnen de prijzen weer iets hoger uitvallen. Het is daarom verstandig om via Offerte.nl offertes op te vragen om het trappenhuis schoon te laten maken.

  Vraag offertes op voor trappenhuis schoonmaak bij Offerte.nl

  Vertel ons via het contactformulier wat je wensen zijn omtrekt de schoonmaak van het trappenhuis. Maar ook om hoeveel trappenhuizen het gaat en welke ondergrond er gereinigd dient te worden. Laat daarbij ook weten waar het trappenhuis zich bevindt en of je al dan niet op zoek bent naar een duurzaam schoonmaakbedrijf.

  Al deze wensen nemen wij mee, wanneer we offertes voor je gaan opvragen bij diverse bedrijven gespecialiseerd in trappenhuis schoonmaak. Kies vervolgens de offerte van het bedrijf dat het beste bij je wensen past en je hebt snel een kraakhelder trappenhuis.