error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Glazenwasser voor kantoor

Laatste update:

Een schoon kantoor werkt heerlijk. Maar als je naar buiten kijkt, zie je toch dat de ramen ook wel eens aan een schoonmaakbeurt toe zijn. Reguliere schoonmaakbedrijven houden zich vooral bezig met het interieur van het kantoor. De ramen zijn in veel betere handen bij een glazenwasser voor kantoor.

Prijzen glazenwasser voor kantoor

De tarieven van een glazenwasser voor kantoor hangen nogal af van verschillende factoren. Ten eerste wordt er gekeken naar het aantal ramen dat er gelapt moeten worden. Maar ook de hoogte van het gebouw telt mee. Voor een groot gebouw is er wellicht een speciale lift nodig. Of kan de glazenwasser met een hoogwerker bij de bovenste verdieping komen?

Voor niet al te hoge gebouwen kan de glazenwasser het wellicht doen met een telescoopbewassing. Dit is een lang, uitschuifbaar apparaat met een waterslang en borstel om zo vanaf de grond gemakkelijk bij de bovenste ramen te komen. Hoe groter het gebouw, des te meer werk het is. En op basis daarvan wordt natuurlijk een prijs afgesproken.

Overigens kan je ook afspreken dat de glazenwasser alleen buiten hoeft te werken en een schoonmaakbedrijf binnen de ramen laat lappen. Maar het is natuurlijk zo gebeurd, als de glazenwasser ook de binnenkant van de ramen voor zijn rekening neemt.

Gemiddeld tarief van de glazenwasser

Het gemiddelde tarief van een glazenwasser ligt tussen de 30 en 50 euro per uur, zonder BTW. Een glazenwasser berekent voor bedrijven het hoge BTW tarief van 21%. Uiteraard verschilt het uurtarief van de glazenwasser per bedrijf en het kan zelfs per klus verschillen. Dat heeft te maken met hoeveel werk hij denkt te gaan hebben aan het pand.

Korting voor een VvE

Deel je het bedrijfspand met meerdere bedrijven? Dan is het veel voordeliger om gezamenlijk voor het gehele pand een glazenwasser voor het kantoor in te huren. Dit kan door als Vereniging van Eigenaren (VvE) een glazenwasser uit te kiezen. Omdat je het gehele pand door hetzelfde bedrijf laat doen, kan dit zelfs kortingen opleveren. Vaak wordt dit in de offerte opgenomen. De betaling verloopt dan via de VvE, waarvoor je dan uiteraard een factuur ontvangt.

Vraag offertes op voor glazenwasser voor kantoor via Offerte.nl

Of je nu als eigen bedrijf of juist via de VvE een glazenwasser voor je kantoor in wilt huren, de beste offertes laat je opvragen door Offerte.nl. Je hoeft alleen je wensen en gegevens achter te laten via het formulier. Wij gaan dan bij glazenwassers tot vijf offertes voor je opvragen.

Deze krijg je dan weer via ons in je mailbox. Kies de glazenwasser voor het bedrijfspand uit die het beste bij jullie past. Bel gerust de glazenwassers op of wacht, totdat ze zelf contact met je opnemen. Zo maak je snel een afspraak en genieten jullie snel van een kraakhelder uitzicht.

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Wat onze klanten zeggen
4 sterren gemiddeld uit 88 reviews over Offerte.nl

We hebben een klein kantoor 120m2 dat wekelijks schoon moet worden gemaakt. Na ontvangen van offertes een goed beeld wat de kosten waren. Fijn!

Geen toelichting

snelle reactie

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle reactie

Werkt ideaal en snel!

Ik was opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor mijn kantoor, snel reacties gekregen!

Heel goed en mooie dienstverlening

op zich prima er hebben zich echter 3 bedrijven gemeld en geen 5

Helaas niet de beloofde 5 offertes gekregen. Er zijn 2 reacties geweest, maar wel heel erg snel en zoals het er naar uit ziet zit de juiste match er tussen.

Zeer snelle reactie op mijn aanvraag. Binnen enkele minuten al telefonisch contact met bedrijven.

Prima service, had snel 3 offertes in m´n mailbox

Geen toelichting

Na de aanmelding op Offerte.nl werd ik direct benaderd door drie schoonmaakbedrijven. Met alle kandidaten zijn gesprekken gevoerd. We hebben hieruit een nieuwe schoonmaker gevonden met ingang van aanstaande donderdag en dit.. binnen één week. Voor onze VvE is de aanmelding perfect uitgepakt. Prima site dus!!!

Na een aanvraag gedaan te hebben, kreeg ik binnen 2 dagen 3 goede reacties. Met deze partijen zijn wij nu in onderhandeling. Inzenden ging gemakkelijk. Zeker een aanrader dus.

Snelle reactie van zowel (blijkbaar ) van offerte.nl en van de bedrijven die ik zoek.

Geen toelichting

Prima. Ik had een fout tel.nr. opgegeven en werd daarover zelfs gebeld!! TOP hoor

Geen toelichting

Prima, binnen een dag kreeg ik 3 reacties.

Geen toelichting