Duurzaam schoonmaakbedrijf

Start vergelijken
  1. Home
  2. Schoonmaak
  3. Behoefte aan een duurzaam schoonmaakbedrijf? Vergelijk direct
  2 mins leestijd

  Op zoek naar een duurzaam schoonmaakbedrijf voor jouw bedrijf of kantoor? Vergelijk vrijblijvend tot 3 offeres van duurzame schoonmaakbedrijven in jouw regio!

  Het bedrijf waarvoor je werkt, is natuurlijk bezig met duurzaam ondernemen. Je haalt tips van de website van het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en als bedrijf zijn jullie daar natuurlijk ook nog eens bij aangesloten. Want via de MVO krijg je allerlei tips rond hoe je bedrijf nog duurzamer kan ondernemen. Een ander initiatief is het inhuren van een duurzaam schoonmaakbedrijf dat gebruik maakt van een milieubewuste schoonmaak werkwijze.

  Duurzame schoonmaak werkwijze

  Wat betekent duurzaam schoonmaken eigenlijk? Het heeft er vooral mee te maken dat een duurzaam schoonmaakbedrijf producten gebruikt die milieuvriendelijk zijn. Ze zijn biologisch afbreekbaar en belasten de natuur niet. Ook hebben zij schoonmaakapparaten die niet met chemicaliën, maar juist met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen werken.

  Uiteraard maken deze middelen het huis, kantoor of andere ruimtes zeer goed schoon. Daarnaast maakt een duurzaam schoonmaakbedrijf gebruik van herbruikbare schoonmaakdoeken, zoals dweilen en dergelijke. Dat scheelt veel afval. Helemaal fijn is dat een duurzaam schoonmaakbedrijf op een verantwoorde wijze met water omspringt. Door middel van bijvoorbeeld stoomreinigers of andere schoonmaakapparaten is er immers helemaal niet zoveel water nodig om het pand kraakhelder achter te laten.

  duurzaam schoonmaakbedrijf

  Kosten van een duurzaam schoonmaakbedrijf

  De grote vraag luidt dan: is duurzaam schoonmaken niet vele malen duurder dan laten reinigen met reguliere schoonmaakmiddelen? Er zijn immers andere apparaten voor nodig en de schoonmaakproducten worden op een heel andere manier gefabriceerd. Sommige bedrijven zijn inderdaad wat duurder dan andere. Dat heeft te maken met de iets duurdere schoonmaakmiddelen, die ook nog eens biologisch afbreekbaar zijn. Ook de soort werkzaamheden kunnen verschillen in prijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonmaken van een trappenhuis.

  Maar niet alle schoonmaakbedrijven die werken met duurzame schoonmaakmiddelen zijn per se veel duurder. Het verschilt per bedrijf. Ook hebben de schoonmaak prijzen de prijs natuurlijk te maken met hoeveel uur het schoonmaakbedrijf bij jullie aan het werk gaat. En daarom is het goed om van te voren verschillende offertes op te vragen.

  Vraag offertes op via Offerte.nl

  Ben je op zoek naar een offerte van een duurzaam schoonmaakbedrijf? Laat dan bij ons je gegevens en wensen achter via het contactformulier. Op basis van de door jou opgegeven specificaties gaan wij de beste offertes voor je opvragen bij duurzame schoonmaakbedrijven. Je krijgt vervolgens van ons offertes van gerenommeerde duurzame schoonmaakbedrijven.

  Vervolgens kies jij de beste offerte uit. Soms nemen de bedrijven zelf contact met je op voor een vrijblijvend gesprek. Maar je kan natuurlijk ook zelf contact opnemen. Op zoek naar een duurzaam schoonmaakbedrijf? Laat dan snel je wensen en gegevens achter en je bedrijf wordt binnenkort duurzaam schoongemaakt.