Ben jij woonachtig in Noordwijk of hier in de buurt en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Noordwijk? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Noordwijk

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Noordwijk is dan een betaalbare optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Vaak gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Noordwijk? Verkrijg offertes van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Noordwijk?

De prijzen van zonnepanelen in Noordwijk nemen snel af. In vergelijking met acht jaar terug zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Noordwijk? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Noordwijk? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot zesendertig %! Begin je vergelijking nu en vergelijk drie offertes van zonnepanelen leveranciers.

Offertes opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat de kosten zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot drie kostenplaatjes van installateurs.

Specificatie van de kosten

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Noordwijk zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben ieder een eigen prijs en opbrengst. Je kan stellen: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG