Ben jij woonachtig in Amsterdam of in de omgeving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Amsterdam? Vergelijk nu!

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jou? En wil je ook direct weten wat de kosten zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot 3 prijsopgaven van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Amsterdam

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Amsterdam is dan een betaalbare optie.

I.t.t. een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Amsterdam? Doe een aanvraag van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Specificatie van de kosten

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Amsterdam zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben allemaal een andere prijs en rendement. Je kan stellen: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Amsterdam?

De kosten van zonnepanelen in Amsterdam nemen snel af. In vergelijking met 7 jaren terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Amsterdam? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Amsterdam? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Vul het formulier in en vergelijk drie offertes van zonnepanelen installateurs.