Woon jij in Amsterdam of in de omgeving en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Amsterdam? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Wat kosten zonnepanelen Amsterdam?

De kosten van zonnepanelen in Amsterdam nemen snel af. In vergelijking met tien jaren terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Amsterdam? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 30%! Doe nu je aanvraag en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Kosten specificatie

De kosten bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Amsterdam bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze verschillen allemaal in prijs en rendement. Meestal geldt: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Zonnepanelen huren in Amsterdam

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Amsterdam is dan een duurzame keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Vaak gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Amsterdam? Verkrijg offertes van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Zonnepanelen subsidie Amsterdam?

Wil je erachter komen of je voor zonnepanelen in Amsterdam in aanmerking komt voor subsidie? De regels omtrent subsidie verschillen per regio. Onze experts kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Amsterdam vertellen. Vraag nu prijzen op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jou? En ben je ook nieuwsgierig wat het kost en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot 3 offertes van specialisten.