Woon jij in Utrecht of in de omgeving en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Utrecht? Begin nu met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Utrecht

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Utrecht is dan een duurzame optie.

I.t.t. een significant bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Meestal gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Utrecht? Vergelijk tarieven van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Utrecht?

De kosten van zonnepanelen in Utrecht nemen sterk af. Vergeleken met negen jaar terug zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Utrecht? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Utrecht? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Doe nu je aanvraag en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.

Tarieven opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot 3 offertes van installateurs.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Het kostenplaatje bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Utrecht zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben ieder een andere prijs en rendement. Je kan stellen: hoe duurder de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt