Ben jij woonachtig in Utrecht of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Utrecht? Begin nu met vergelijken!

Wat kosten zonnepanelen Utrecht?

De kosten van zonnepanelen in Utrecht nemen snel af. Vergeleken met 9 jaren terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Utrecht? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot veertig %! Vul het formulier in en vergelijk drie offertes van zonnepanelen leveranciers.

Specificatie van de kosten

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De installatiekosten bij zonnepanelen in Utrecht bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben allemaal een eigen prijs en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Utrecht

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Utrecht is dan een uitstekende optie.

In tegenstelling tot een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je de kosten per maand.

Vaak gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Utrecht? Verkrijg offertes van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Subsidie op zonnepanelen in Utrecht?

Wil je erachter komen of je voor zonnepanelen in Utrecht in aanmerking komt voor subsidie? De regels omtrent subsidie zijn anders in elke gemeente. Onze experts kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Utrecht vertellen. Vraag nu tarieven op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jou? En wil je ook direct weten wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot drie kostenplaatjes van installateurs.