Woon jij in De Bilt of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in De Bilt? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in De Bilt

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in De Bilt is dan een goede keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Meestal gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in De Bilt? Doe een aanvraag van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen De Bilt?

De kosten van zonnepanelen in De Bilt nemen snel af. In vergelijking met 8 jaren geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in De Bilt? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot dertig %! Vul het formulier in en ontvang drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Hoe werkt Offerte?

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jou? En ben je ook benieuwd wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot 3 kostenplaatjes van bedrijven.

Kosten specificatie

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in De Bilt bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben allemaal een eigen prijs en rendement. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG