Ben jij woonachtig in Houten of hier in de buurt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Houten? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Houten

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Houten is dan een goede optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Houten? Doe een aanvraag van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Houten?

De prijzen van zonnepanelen in Houten nemen sterk af. In vergelijking met zeven jaren geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Houten? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Houten? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot zesendertig %! Klik op de knop en ontvang drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Aanvraag doen

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat het kost en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot drie prijsopgaven van installateurs.

Specificatie van de kosten

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Houten zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben allemaal een andere kosten en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG