Woon jij in Houten of hier in de buurt en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Houten? Begin nu met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Houten

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder een forse investering kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Houten is dan een duurzame optie.

I.t.t. een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Houten? Vergelijk tarieven van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Houten?

De kosten van zonnepanelen in Houten nemen snel af. In vergelijking met 8 jaar terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Houten? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Houten? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot 30%! Begin je vergelijking nu en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt kosteloos tot 3 prijsopgaven van specialisten.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Houten zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben allemaal een eigen kosten en rendement. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG