Ben jij woonachtig in Rotterdam of hier in de buurt en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Rotterdam? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Rotterdam

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een forse investering kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Rotterdam is dan een uitstekende optie.

I.t.t. een fors bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Rotterdam? Verkrijg offertes van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Rotterdam?

De prijzen van zonnepanelen in Rotterdam nemen snel af. In vergelijking met 7 jaren geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Rotterdam? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Rotterdam? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot dertig %! Vul het formulier in en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw huis? En ben je ook benieuwd wat het kost en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot 3 offertes van bedrijven.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De montagekosten bij zonnepanelen in Rotterdam bedragen tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben allemaal een andere prijs en opbrengst. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG