Woon jij in Rotterdam of hier in de buurt en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Rotterdam? Vergelijk nu!

Wat kosten zonnepanelen Rotterdam?

De prijzen van zonnepanelen in Rotterdam nemen snel af. In vergelijking met negen jaren geleden zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Rotterdam? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Rotterdam? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot veertig %! Doe nu je aanvraag en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Waar bestaan de kosten uit?

Het kostenplaatje bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De installatiekosten bij zonnepanelen in Rotterdam zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben allemaal een eigen prijs en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Rotterdam

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Rotterdam is dan een perfecte keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Rotterdam? Vraag prijzen op van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Zonnepanelen subsidie Rotterdam?

Wil je weten of je voor zonnepanelen in Rotterdam in aanmerking komt voor subsidie? De regels omtrent subsidie verschillen per regio. Onze experts kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Rotterdam vertellen. Vraag nu prijzen op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Offertes opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jou? En wil je ook direct weten wat de prijzen zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot drie prijsopgaven van installateurs.