Ben jij woonachtig in Zoetermeer of hier in de buurt en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Zoetermeer? Begin nu met vergelijken!

Aanvraag doen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jou? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot drie offertes van specialisten.

Zonnepanelen huren in Zoetermeer

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Zoetermeer is dan een betaalbare keuze.

I.t.t. een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je de kosten per maand.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Zoetermeer? Doe een aanvraag van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Zoetermeer zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben allemaal een eigen prijs en opbrengst. Vaak geldt: hoe duurder de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Zoetermeer?

De kosten van zonnepanelen in Zoetermeer nemen snel af. Vergeleken met tien jaren terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Zoetermeer? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot veertig %! Klik op de knop en verkrijg drie offertes van zonnepanelen installateurs.