Woon jij in Leiden of in de omgeving en wil je meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Leiden? Vergelijk nu!

Wat kosten zonnepanelen Leiden?

De prijzen van zonnepanelen in Leiden nemen sterk af. Vergeleken met acht jaren geleden zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Leiden? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Doe nu je aanvraag en vergelijk drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Leiden bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben allemaal een eigen kosten en opbrengst. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Leiden

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Leiden is dan een betaalbare optie.

I.t.t. een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je de kosten per maand.

Vaak gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Leiden? Vergelijk tarieven van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Subsidie op zonnepanelen in Leiden?

Wil je weten of je voor zonnepanelen in Leiden subsidie kunt aanvragen? De regels omtrent subsidie verschillen per regio. Onze specialisten kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Leiden vertellen. Vraag nu prijzen op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jou? En ben je ook nieuwsgierig wat het kost en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je ontvangt kosteloos tot 3 offertes van specialisten.