Ben jij woonachtig in Leiden of hier in de buurt en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Leiden? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Leiden

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Leiden is dan een perfecte optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Vaak gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Leiden? Vraag prijzen op van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Leiden?

De kosten van zonnepanelen in Leiden nemen snel af. In vergelijking met zeven jaar geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Leiden? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Leiden? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot 36%40%! Vul het formulier in en ontvang drie offertes van zonnepanelen leveranciers.

Hoe werkt Offerte?

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw huis? En ben je ook benieuwd wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot 3 kostenplaatjes van installateurs.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Leiden bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG